Наши партнеры

MenuOptakt: Genoa – OB

Europa League

Der venter OB en stor opgave i aften, når de møder Genoa i Europa Leagues fjerde kvalifikationsrunde. Fynboerne spiller det første opgør i Italien.

SAS Liga-klubben OB kommer på en stor opgave i aften, når mandskabet møder Serie A-klubben Genoa, som i sidste sæson endte på femtepladsen.

Genoa-spillerne vil uden tvivl kæmpe massivt for en sejr i aften, da kampen spiller den første europæiske kamp siden 1992. Holdet måtte på daværende tidspunkt se sig slået i UEFA Cup-semifinalen.

Det italienske mandskab har endnu ikke taget hul på den nye Serie A-sæson, men det sker i weekenden. Holdet har dog ikke hvilket på laurbærrene sommeren igennem, da de har afviklet nogle venskabskampe. De har dog ikke spillet en kamp siden i torsdags, hvor de vandt 2-1 over spanske Villarreal.

“Spillerne har kæmpet hårdt igennem en hel sæson for at nå hertil, så jeg tror ikke, at vi vil skuffe,” fortæller Genoas spanske midtbanespiller, Alberto Zapater, ifølge UEFA’s hjemmeside.

OB har ikke lidt et nederlag siden marts måned, hvilket vil sige, at de er ubesejret i deres seneste 19 opgør. Deres seneste sejr kom i hus mod FC Midtjylland, hvor man vandt 1-0, og det placerer dem i skrivende stund på en tredjeplads i ligaen, med kun to point op til førerholdet AGF.

OB’s midtbanespiller, Henrik Hansen, fortæller til klubbens hjemmeside, hvordan holdet skal forsøge at vinde i aften.

”Vi må tage det stille og roligt. Der er ikke nogen, der ændrer indgangen til kampen på grund af modstanderen. Vi vil selvfølgelig gerne vinde og lave et godt resultat, uanset om modstanderen hedder Crespo eller andre. Det er klart, at de har nogle utroligt dygtige spillere, men de er stadig kun mennesker ligesom os,” siger Henrik Hansen.

I går aftes var spillerne på banen i på Stadio Luigi Ferraris i Genova i Italien, hvor de havde mulighed for at teste græstæppet inden aftenens opgør. Johan Absalonsen vurderede oplevelsen således:

“Det er rigtig, rigtig varmt, og banen er meget tør. Men det er et meget intenst stadion, og det er godt at være her. Og for mit eget vedkommende er det ekstra dejligt, fordi jeg har haft karantæne i et par kampe, så det er fantastisk at kunne være blandt dem, der bliver udtaget til holdet igen,” sagde Absalonsen, hvorefter han kom med sit bud på det perfekte resultat.

“Som vi står her vil uafgjort være rigtig godt. Men vi ved ikke, hvordan kampen udvikler sig, så det kan være vi er utilfredse med uafgjort, så det er svært at sige. Men her på forhånd vil uafgjort være et fint resultat at tage med hjem til Odense.”

Det bliver interessant at se, hvem OB-cheftræner Lars Olsen har valgt på målmandsposten, eftersom Anders Lindegaard er blevet klar igen. Vi hælder mest til, at Olsen har valgt den aldrende keeper, Roy Carroll, da han gjorde en god figur i sin debut og har den erfaring, som skal til for at stå en så betydningsfuld kamp i den italienske heksekedel.

Forventede startopstillinger:

Genoa:

Marco Amelia

Giuseppe Biava – Emiliano Moretti – Salvatore Bocchetti

Giandomenico Mesto – Houssine Kharja – Ivan Juric – Domenico Criscito

Giuseppe Sculli – Hernan Crespo – Rodrigo Palacio

OB:

Roy Carroll

Jonas Troest – Anders Møller Christensen – Atle Roar Håland – Chris Sørensen

Hans Henrik Andreasen – Djemba-Djemba – Henrik Hansen – Rurik Gislason

Peter Utaka – Njogu Demba-Nyrén

TotalBold.dk’s bud på kampen:

OB kommer på en enormt svær opgave i aften. På trods af at Genoa ikke har spillet en kamp i den seneste uge, har holdet den klasse, som skal til for at levere i aften. Vi tror, at OB-spillerne må rejse hjem til Odense med et 2-0-nederlag i bagagen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu