Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Optakt: Fenerbahce - Arsenal - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuOptakt: Fenerbahce – Arsenal

Champions League

Det er top mod bund, når Arsenal i gruppe G skal en tur til Tyrkiet for at møde gruppens bundprop, Fenerbache, der hidtil kun har fået tilspillet sig et enkelt point.

Fenerbache er ikke kommet ret godt fra start i nogen af de turneringer, de deltager i, da de i ligaen ligger på en skuffende 10. plads efter syv kampe. I Champions League går det dem ikke bedre, da de ligger på en skuffende fjerdeplads efter de to første kampe, hvor det er blevet til nederlag ude mod FC Porto og en uafgjort kamp hjemme mod Dynamo Kiev.

Arsenal derimod er startet, som man burde kunne forvente af dem i både Premier League og i Champions League. I den hjemlige liga er de placeret på fjerdepladsen, med kun få point op til førstepladsen, som de besidder i Champions League qua en sejr på 4-0 hjemme over FC Porto, og et skuffende uafgjort resultat mod Dynamo Kiev.

Til kampen mellem toppen og bunden af gruppe G må hjemmeholdet undvære Gokhan Gonul, Deivid, Gökçek Vederson, Emre Belözoğlu og Josico, der alle er skadede. Meget bedre ser det ikke ud for Arsenal, der må se bort fra Kolo Toure, William Gallas, Bacary Sagna, Tomas Rosicky og Eduardo da Silva.

Forventede startopstillinger:

Fenerbache:

Volkan

Lugano – Edu – Kazim – Carlos

Alex – Güiza – Turacı – Şahin

Şentürk – Boral

Arsenal:

Almunia

Song – Djourou – Silvestre – Clichy

Eboue – Fabregas – Denilson – Nasri

Adebayor – Walcott

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Grundet Fenerbaches dårlige formkurve må Arsenal betragtes som favoritter. Vi tror derfor, at kampen ender med en sikker 1-0-sejr til Arsenal.

Skrevet af Patrick AndersenKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu