Наши партнеры

MenuOptakt: FC Porto – Dynamo Kiev

Champions League

FC Porto er værter for Champions League-opgøret mod ukrainske Dynamo Kiev. Begge klubber kommer efter al sandsynlighed til at skulle kæmpe om andenpladsen i gruppe G, hvor Arsenal ligner vinderen.

Portugisiske Porto åbnede Champions League-gruppespillet med en hjemmebanesejr på 3-1 over Fenerbahce. I den seneste kamp måtte Porto dog bøje sig for overmagten, da engelske Arsenal uddelte tæsk på Emirates Stadium. Porto tabte opgøret hele 4-0, men indtager i øjeblikket gruppens andenplads, med tre point efter de første to kampe.

I den hjemlige liga er Porto ubesejrede, og står noteret for 11 point for fem kampe på ligaens førsteplads. Seneste opgør vandt man 2-1 på udebane mod Portugals anden deltager i Champions League, Sporting Lissabon.

Dynamo Kiev topper ligeledes den hjemlige liga. Efter 11 kampe har ukrainerne hentet ni sejre, en uafgjort og tabt et enkelt opgør. Men niveauet er straks højere i Champions League, og Dynamo Kiev skal præstere på højeste niveau, hvis man skal videre fra gruppe G. I den første kamp mod Arsenal formåede Dynamo Kiev at hente et enkelt point, da opgøret i Ukraine endte 1-1. Det ene mål holdet scorede imod Arsenal er deres hidtil eneste scoring i gruppespillet, da det seneste opgør mod Fenerbahce endte 0-0.

Arsenal er storfavorit i gruppe G, og derfor kommer gruppens resterede hold formentlig til at kæmpe om andenpladsen, der sikrer videre deltagelse i turneringen. Opgøret mellem Porto og Dynamo Kiev kan dermed give et indblik i, hvilket hold vi skal regne med, selvom intet er afgjort efter de første tre kampe.

Forventede startopstillinger:

FC Porto:

Nuno

Bruno Alves – Fucile – Rolando – Sapunaru

Lucho – Guarin – Rui Meireles

Lisandro – Tomas Costa – Fernando

Dynamo Kiev:

Bogush

Betao – Diakhate – Mikhalik – Nesmachniy

Ghioane – Eremenko – Ninkovic

Aliyev – Bangoura – Milevskiy

TotalBold.dk’s bud på kampen:

FC Porto er stærke på hjemmebane, og må formodes, at skulle hente størstedelen af pointene i Portugal, i deres bestræbelser på at nå videre i turneringen. Det bliver en svær opgave for Dynamo Kiev, og redaktionen tror på en 2-0-sejr til de portugisiske værter.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu