Наши партнеры

MenuOptakt: FC Nordsjælland – Vejle

Dansk fodbold

I mandagens SAS Liga-opgør møder FC Nordsjælland bundholdet fra Vejle. Nordsjælland kan med en sejr sikre sig overlevelse, hvorimod Vejle med en sejr stadig vil være at finde under stregen.

FC Nordsjælland mødte i sidste runde et andet nedrykningstruet hold, SønderjyskE. Kampen blev en tam affære uden de store chancer og det var derfor også logisk nok, at opgøret endte 0-0. Som nævnt venter der nu, endnu et bundhold og alt andet end tre point vil derfor være skuffende for Wieghorsts tropper.

”Vi går efter at få den sejr, som vi alle tørster efter. En sejr, der vil få os væk fra det truende område i tabellen og få lettet vores hjerter. Tre point mod Vejle er det eneste vi har tænkt på siden 0-0 kampen mod SønderjyskE,” siger 1. Team Coach Kasper Hjulmand og tilføjer:

”Det er klart, at det er hårdt og det slider at ligge, hvor vi ligger i ligaen. Men samtidigt er det en god ting, at der er noget på spil. Det er enormt motiverende, at vi med en sejr kan slippe væk fra dyndet. Det kan Vejle ikke, og det er vores fordel. Det kan vi mærke på spillerne – at det her er noget de vil benytte sig af mandag aften, og det vil man kunne se i kampen. Det er vi ikke i tvivl om,” slutter Hjulmand.

Vejle spillede, ligesom FCN, også uafgjort i seneste runde. Vejlegenserne mødte nedrykningsrivalerne fra AC Horsens i kamp, som sluttede 1-1. Vejle kom ellers i front efter en god halv time, men Horsens’ absolutte stjernespiller Gilberto Macena sørgede for udligningen og dermed pointdeling.

”Vi går efter sejren og vil spille vores chance på trods af, at vi har en del spillere ude. FC Nordsjælland er lidt i samme situation som os i bunden, selvom de er bedre stillet på antallet af point,” siger Ole Schwennesen.

På FCN’s skadesliste befinder Simon Richter, Nicki Bille og Mads Thomsen sig.

Værre ser det ud for Vejle, som må undvære hele seks spillere. På skadeslisten har de Ibrahim Salou, Martin Pedersen og Brian Nielsen, imens Allan Gaarde, Steffen Kielstrup og Bora Zivkovic alle er karantæneramt.

Forventede startopstillinger:

FC Nordsjælland:

Novakovic

Lundberg – Kibebe – Parkhurst – J.Richter

Christensen – Karlsen – Bernier – Petersen

Bernburg – Fetai

Vejle:

Nielsen

Olesen – Pedersen – Refsgaard – Priske

Borre – Lai – Würtz – Nørlund

Collins – Omeje

TotalBold.dk’s bud på kampen:

To på papiret lige stærke mandskaber mødes. Men når det så er sagt, så ligner Vejle det klart bedste bud på en nedrykker og FCN ligner en sikker overlever. Udover det så har Vejle dobbelt så mange mand ude og tager man så også udebanen med i overvejelserne, så ligner det et nederlag. Vi tror, kampen ender 2-0 til FC Nordsjælland.

Skrevet af Jonatan Bøllingtoft.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu