Наши партнеры

MenuOptakt: FC Nordsjælland – Randers FC

Dansk fodbold

FC Nordsjælland har ikke spillet en betydende kamp siden premiere-sejren over de forsvarende mestre på grund af ulykken, der ramte Jonathan Richter. Heldigvis er han i bedring, og det er derfor et tændt mandskab, der agter at gøre livet surt for gæsterne fra Randers FC.

For hjemmeholdet FC Nordsjælland har fodbolden fyldt uendelig lidt den seneste tid, idet klubben har været stærkt præget af lynnedslaget, der for næsten to uger siden ramte Jonathan Richter. Af samme grund blev kampen mod AaB i sidste uge udskudt, og ængstelsen for Richters fremtid har stået malet i ansigterne på de tydeligt berørte og i situationen yderst sympatiske holdkammerater og trænere.

Jonathan Richter er siden blevet bragt til bevidsthed, og heldigvis ser det ud til, at han kommer sig. Derfor føler FC Nordsjælland sig også parat til at spille kampen mod Randers FC, hvilket holdkammeraten Henrik Kildentoft udtrykker således til FC Nordsjællands hjemmeside:

”Det er så dejligt med de positive meldinger. Det løsner lidt i hovedet, så vi bedre kan fokusere på fodbolden igen. Jeg har hele tiden vidst, at vi ville spille mod Randers, og at vi vil vinde for Jonas, og selv om det ikke er overstået endnu, er de fantastiske meldinger virkelig noget, vi kan bruge. Nu tager vi én kamp af gangen, og jeg er sikker på, at vi bruger det her positivt.”

Det må derfor forventes, at det er et yderst tændt mandskab, der løber på banen i eftermiddag. Og det er muligt, at de gode nyheder om Jonathan Richter vil bidrage positivt til hjemmeholdets indsats, men det må ikke glemmes, at FC Nordsjælland forud for Richters ulykke var kommet godt fra start i denne sæson. Det er ganske vist kun blevet til en enkelt kamp, nemlig premierekampen mod FC København, men det blev til en flot sejr på 2-0 og tre point på kontoen.

Gæsterne fra Randers FC har til gengæld ikke fået den start, de må have forventet, med en del forstærkninger både på og udenfor banen. Efter to spillerunder ligger klubben nederst i SAS Ligaen efter et nederlag til SønderjyskE på 0-1 og siden et 2-3-nederlag på hjemmebane til førerholdet AGF.

Alligevel viste Randers FC udmærket spil i store dele af kampen, og bundplaceringen er faktisk lidt misvisende. Den manglende succes på banen kan skyldes, at de relativt store ændringer i truppen endnu ikke er slået igennem, og at klubben endnu ikke er sammentømret i et omfang, der kan ses på banen.

FC Nordsjælland må undvære Mads Thomsen, Daniel Jensen, Simon Richter og Jonathan Richter. Desuden er Martin Bernburg tvivlsom og vil blive testet kort før kampen.

Randers FC må fortsat undvære skadede Marc Nygaard og Tobias Grahn. Desuden sidder Michael Byskov og Robert Arzumanyan over.

Forventede startopstillinger:

FC Nordsjælland:

Nenad Novakovic

Henrik Kildentoft – Benjamin Kibebe – Michael Parkhurst – Dennis Cagara

Patrice Bernier – Morten Karlsen – Søren Christensen – Nicolai Stokholm

Martin Bernburg – Bajram Fetai

Randers FC:

Kevin Stuhr-Ellegaard

Søren Pedersen – Issah Ahmed – Mads Fenger – David Addy

Tidiane Sane – Kenneth Møller Pedersen – Kasper Lorentzen

Søren Berg – Danni König – Mikkel Beckmann

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Da Randers FC var på besøg hos FC Nordsjælland sidste år, vandt hjemmeholdet hele 6-1, men så stor en forskel bør der ikke være denne gang. Randers FC skal have omsat deres spil til point, og det kræver, at især angriberne Bernburg og Fetai holdes i kort snor for at undgå scoringer bagude, og at klubben får gavn af Kasper Lorentzens hurtighed og altid hårdt arbejdende Søren Berg i det fremadrettede spil.

Vi tror, at FC Nordsjælland umiddelbart skal have favoritværdigheden, men forventer et tæt opgør, der ender med en sejr til hjemmeholdet på 2-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu