Наши партнеры

MenuOptakt: FC Nordsjælland – FC Midtjylland

Dansk fodbold

FC Nordsjælland tager hjemme på Farum Park imod FC Midtjylland. Begge hold er pisket til sejr, idet ingen af holdene har fået point i de sidste tre kampe.

Hjemmeholdet FC Nordsjælland har brug for tre point, for at lægge afgørende afstand til nedrykningsstregen, når de i dag møder FC Midtjylland på Farum Park.

”Vi er klar over, at efter tre nederlag, så skal vi slå tilbage og have den dårlige stime stoppet. Vi ved vi skal til at præstere, og vi spiller på hjemmebane, så spillerne bør være trygge nok i de rammer til at det kan ske. Stillingen i tabellen er også en vigtig faktor, og vi har snakket om, at vi langtfra er væk fra bundstriden. Holdene under os vil få point, og sørger vi ikke for at gøre det samme, så vil så vil situationen i de sidste runder blive lidt for spændende set med vores briller. Skulle det ske, er vi klar på det, men mod FCM har vi en mulighed for at forhindre at det sker, og det skal vi gå efter,” siger cheftræner Morten Wieghorst til FC Nordsjællands hjemmeside.

FC Nordsjælland må til kampen undvære Morten Karlsen og Martin Bernburg, der begge er ramt af karantæne. Også Stockholm er ude, som følge af en skade. I hans fravær er Benjamin Kibebe blevet ny anfører.

FC Midtjylland er lige så tørstige efter point. Især hjemmenederlaget til SønderjyskE, var mere end direktør Jens Ørgaard kunne klare. Spillere og trænere blev kaldt til en alvorlig samtale, og øjeblikkelige resultater skulle vises.

”Hvor vi i begyndelsen af ugen var kede af det og frustrerede, er der nu optimisme og positivitet. Jeg er sikker på, vi som hold har det, der skal til for at få point”, siger FCM-træner Thomas Thomasberg til FCM’s hjemmeside.

Christopher Poulsen, Filip Marcic, Danny Olsen og Claus Madsen er ude med skader. George Florescu sidder over med karantæne.

Forventede startopstillinger:

FC Nordsjælland:

Novakovic

Olesen – Lundberg – Kibebe – Cagara

Nakajima-Farran – Bernier – Dahl – Christensen

Fetai – Junior

FC Midtjylland:

Heinze

Afriyie – Califf – Reid – Juelsgaard

Jessen – Salami – Thygesen – Borring

Kristensen – Jude Nworuh

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi tror på et uafgjort resultat. Begge hold vil meget gerne vinde, for at komme ud af deres øjeblikkelige stime af nederlag. 1-1 er derfor vores bud på kampen.

Skrevet af Steffen HansenKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu