Наши партнеры

MenuOptakt: FC Nordsjælland – FC København

Dansk fodbold

Bundholdet FC Nordsjælland tager i aften imod de glubske løver fra FC København, der i øjeblikket besidder førstepladsen i SAS Ligaen.

FC Nordsjælland har haft et meget turbulent forår, hvor spillet endnu ikke er kommet op på det niveau, man kunne forvente sig af det talentfulde mandskab. Senest hentede man dog den første sejr i dette forår, idet man vandt 3-1 over nedrykningstruede SønderjyskE.

“Der er ingen tvivl om, at de er store favoritter, og det er måske det, der kan tale for os. Jeg tror, vi får en flok motiverede FC Nordsjælland-spillere, som vil være sprudlende og have et ønske om at slå FCK. Der er ingen, der forventer det,” fortæller FC Nordsjællands assistenttræner, Kasper Hjulmand til Frederiksborg Amts Avis.

Aftenens modstander FC København fik inden landsholdspausen en motiverende 2-1-sejr mod topholdet OB, da man hjemme i Parken vandt 2-1. Derfor er det sandsynligvis et optimistisk FCK-hold, som løber på banen.

“Jeg synes vi er meget mere robuste i år og har flere gode spillere at vælge i mellem, så jeg er ikke bekymret for at vi går ned som vi gjorde i slutningen af sidste sæson,” fortæller FCK-spilleren William Kvist til klubbens hjemmeside og fortsætter:

“FCN spiller god fodbold, og vi kender godt til deres forcer i kontrafasen. Men de kender selvfølgelig også os, så det kan godt gå hen og blive en lidt taktisk affære med få mål.”

FCN må se bort fra Danien Jensen, Jukka Santala, Nicolai Stokholm. Simon Richter er karantænefri, men han kan ikke deltage i opgøret, fordi han har pådraget sig en ny korsbåndsskade. Herudover døjer både Morten Karlsen og Nicki Bille Nielsen lårskader.

Fra hovedstadsklubben er anfører Ulrik Laursen kommet sig over sin skade, mens Thomas Kristensen fortsat sidder udenfor med en knæskade.

Forventede startopstillinger:

FC Nordsjælland:

Novakovic

Kildentoft – Kibebe – Parkhurst – Cagara

Bernier – Dahl – S. Christensen

Fetai – Junior – Bernburg

FC København:

Christiansen

Pospech – Laursen – Antonson – Wendt

Vingaard – Nørregaard – Hutchinson – Grønkjær

Santin – N’Doye

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Statistikbøgerne siger, at de seneste to indbyrdes opgør er endt 2-1 i FC Københavns favør, og eftersom deres form lader til at være en kende bedre vælger vi, at tro på, at københavnerne henter den tredje 2-1-sejr hjem.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu