Наши партнеры

Menu



Optakt: FC Nordsjælland – Brøndby IF

Dansk fodbold

Der er pr. tradition stor garanti for underholdning for alle pengene, når FC Nordsjælland og Brøndby mødes. Specielt Brøndby skal vise helt andre takter end de gjorde i onsdags imod Vejle i pokalturneringen. Det lagt sammen med, at FCN står for offensiv fodbold, lægger op til en spændende kamp søndag eftermiddag.

FC Nordsjælland overraskede i sidste runde på udebane imod AGF, som blev besejret med 2-0 efter effektivt kontraspil. Sidst da FCN mødte Brøndby var for cirka en måned siden på Brøndby Stadion, hvor hjemmeholdet vandt med 6-3 efter fire mål af Morten ”Duncan” Rasmussen.

Morten Wieghorsts tropper har tabt de seneste tre hjemmekampe i SAS Ligaen til AGF, Esbjerg og OB. Godt nok er det kompetente modstandere, men FCN har ikke spillet op til deres bedste og derfor håber FCN-træneren på bedre takter imod Brøndby.

”Nu er tiden inde til at præstere på hjemmebane. De sidste tre kampe her har ikke været gode, og vi skal på sporet igen og bygge videre på de to kampe vi har vundet i træk på udebane. Vi ved kulissen og rammerne bliver i orden til kampen mod Brøndby, og så er det vigtigt, at vi viser noget stolthed overfor vores hjemmepublikum ved at levere en god præstation,” siger Wieghorst til klubbens hjemmeside.

Gæsterne fra Brøndby har indtil videre i sæsonen været meget svingende. Det understreges meget godt ved at klubben sidste søndag fik deres første udebanesejr mod AaB siden 2003, mens de skuffede fælt på udebane mod Vejle i Ekstra Bladet Cup, hvor de tabte med 1-0.

Nederlaget har i Vejle har bragt kog i sindet på de mange Brøndby-fans, der specielt langer kraftigt ud efter cheftræneren Kent Nielsen. Brøndbys Samuel Holmén har recepten klar til at tilfredsstille Brøndby-fansene.

”På søndag vil vores fans se et Brøndby-hold, der æder sig selv på banen for at få fuldt udbytte. Ambitionen i Brøndby er altid førstepladsen, og det er den vi i sidste ende går efter i hver kamp,” fortæller han til klubbens hjemmeside.

Bajram Fetai er ikke med i FC Nordsjællands trup til kampen, idet at han har karantæne efter hans røde kort i kampen imod AGF. Ligeledes mangler nordsjællænderne langtidsskadede Simon Richter.

Brøndby har en del tvivlsomme spillere op til kampen. Det drejer sig om Stephan Andersen og Michael Krohn-Dehli. Derudover er det sikkert, at Ousman Jallow og Stefan Gislason ikke kommer i aktion grundet skader, mens Mike Jensen afsoner karantæne. Fraværet af Gislason og Jensen på midtbanen baner kan muligvis bane vejen for SAS Liga-debut til unge Paul Jatta, der er den eneste ”ægte” oprydder på midtbanen, som er med i Kent Nielsens trup. Da Brøndby før i sæsonen forsøgte sig med Holmén og Krohn-Dehli på den centrale midtbane fungerede det heller ikke, derfor kan det meget vel tænkes at Jatta starter inde.

Forventede startopstllinger:

FC Nordsjælland:

Hansen

Kildentoft – Kibebe – Bjelland – Cagera

Stockholm – Bernier – Christensen

Lawan – Bille – Petersen

Brøndby IF:

Andersen

Randrup – Bischoff – Schlebrügge – T. Rasmussen

Nilsson – Jatta – Holmén – Krohn-Dehli

M. Rasmussen – Bernburg

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Der er tradition for målrige opgør mellem de to mandskaber. Brøndbys defensiv har igennem sæsonen ikke set alt for sikker ud, men derimod har deres offensiv sprudlet, ligesom FC Nordsjællands også har til tider. For hjemmeholdet har det også knebet med at for lukket ordentligt af tilbage på banen.

Brøndby skal vaske nederlaget fra Vejle-kampen væk, og derfor forventer vi er tændt Brøndby-mandskab, der rejser hjem med en sejr på 3-1.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu