Наши партнеры

MenuOptakt: FC Nordsjælland – AGF

Dansk fodbold

FC Nordsjælland, som igennem denne sæson har spillet meget vaklende, trods en storsejr i midten af ugen mod Ringsted, får lørdag aften besøg af AGF, som er ubesejret i denne SAS Liga-sæson, mens man har et knebent pokalnederlag til Viborg FF på samvittigheden.

FC Nordsjælland lagde sæsonen ud med et brag, men efterfølgende har klubben ikke vundet i deres tre sidste SAS Liga-kampe. FCN har dog et positivt resultatet i hukommelsen, idet de vandt 9-0 mod Ringsted i pokalturneringen i midtugen.

“Vi har spillet godt hjemme, og vi skal holde fast i de gode takter i Farum Park i morgen. Jeg er sikker på, at det bliver en kamp, hvor både AGF og vi vil gå 100 procent efter sejren. Sidste uge var skidt for os i de tre udekampe, og nu skal vi tilbage på vindersporet. Det er kun tre point, der virkelig rykker, hvis vi skal holde fast i den øverste halvdel,” vurderer FC Nordsjællands anfører Nicolai Stokholm ifølge klubbens hjemmeside.

AGF er ubesejret samtlige SAS Liga-kampe, som holdet endnu har spillet i denne sæson. I midtugen måtte man dog se sig slået af Viborg FF i pokalturneringen med 1-0. FCN’s Stokholm mener dog fortsat ikke, at AGF’erne skal undervurderes.

”Erik Rasmussen (AGF’s træner, red.) har jo sagt, at han ikke vil spille på to heste, så AGF koncentrerer sig med garanti helt om SAS Ligaen i denne sæson. Og deres snak om skader og karantæner får mig heller ikke til at tro, det bliver lettere af den grund. AGF vil være tophold og har gode folk hele vejen rundt, så vi skal virkelig arbejde hårdt for at slå dem, og det gør vi også, for vi er virkelig sultne efter en sejr nu,” fastslår Nicolai Stokholm.

Hjemmeholdet FC Nordsjælland må se bort fra brødrene Richter, Mads Thomasen, samt Daniel Jensen.

AGF’erne er hårdt ramt defensivt. Hverken Ulrik Lindkvist, Mark Howard, Kim Madsen eller Dan Thomassen er således til rådighed. Derudover er Niels Kristensen fortsat langtidsskadet, mens Frederik Krabbe afsoner karantæne i aftenens kamp, som fløjtes i gang klokken 17.00.

Forventede startopstillinger:

FC Nordsjælland:

Nenad Novakovic

Dennis Cagara – Benjamin Kibebe – Michael Parkhurst – Henrik Kildentoft

Morten Karlsen – Nicolai Stokholm – Søren Christensen

Bajram Fetai – Rawez Lawan – Stephan Petersen

AGF:

Steffen Rasmussen

Alexander Jackson Møller – Jens Gjesing – Anders Kure – Michael Lumb

Jakob Poulsen – Kasper Povlsen – Jerry Lucena – Benny Feilhaber

Nando Rafael – Peter Graulund

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi tror, at aftenens kamp bliver meget jævnbyrdig. Begge mandskaber skal ud og revanchere sig. FC Nordsjælland behøver oprejsning efter en række blandede resultater i denne sæson, mens AGF skal have vasket pokalnederlaget til 1. divisionsklubben Viborg FF væk hurtigst muligt.

Vi håber på en målrig kamp i aften, og spår derfor et slutresultat på 2-2.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu