Наши партнеры

MenuOptakt: FC Nordsjælland – AC Horsens

Dansk fodbold

Søndag eftermiddag tager FC Nordsjælland imod AC Horsens i en kamp, hvor FCN skal kæmpe for at følge med midterfeltet og AC Horsens for at komme på den rigtige side af nedrykningsstregen.

I sidste weekend spillede FCN 1-1 ude mod AaB. Det lignede ellers længe et nederlag, men syv minutter før tid udlignede den altid farlige, Martin Bernburg, og kampen sluttede derfor med et point til hver. 1. team coach Kasper Hjulmand siger op til kampen mod Horsens til klubbens hjemmeside:

”Det bliver en helt anden kamp end de to vi har spillet i SAS Ligaen i foråret indtil videre. Horsens er et meget realistisk og ærligt fodboldhold, og derfor arbejder de stenhårdt overalt på banen. Alle bevæger sig og løber meget for hinanden, og så har de fået et kæmpe boost efter sejren over OB i sidste uge.”

Imens FCN kun fik et point ind på kontoen, blev til hele tre af slagsen for AC Horsens, da de meget overraskende vandt med 2-1 hjemme over Odense Boldklub. Det så ellers længe ud til at den ville slutte 1-1, men få minutter før tid dukkede Besart Berisha op inde foran og bragte ”Den gule fare” i front. 1-0 målet blev også scoret af Berisha og han blev dermed både dobbelt målscorer og matchvinder. Cheftræner Henrik Jensen siger til ACH’s hjemmeside:

”Det bliver et underholdende opgør mellem to teknisk dygtige hold. FC Nordsjælland spiller hurtigt og teknisk flot fodbold, med meget bevægelse og gennembrud. De spiller sandsynligvis 4-3-3 som i de første par kampe og det vil give en masse dueller mod os. De har tre stærke angribere og Nicolai Stokholm, der gør det godt og hvis man skal finde plads til forbedringer hos FC Nordsjælland, så er det i forsvaret. En af nøglerne til point kan blive omstillingsspillet, for de har mange spillere med fremme.”

Op til kampen må Morten Wieghorst se bort fra Jukka Santala og Mads Thomsen, som begge er skadet. Henrik Jensen har ikke de store problemer på skadesfronten, hvor det kun er Morten Rasmussen der er ude, men til gengæld afsoner hele tre spillere karantæne. Nemlig Kenneth Emil Petersen, Anders Nøhr og Gilberto Macena.

De forventede startopstillinger:

FC Nordsjælland:

Novakovic

S. Richter – Kibebe – Parkhurst – Cagara

Bernier – Stokholm – Christensen

Fetai – Junior – Bernburg

AC Horsens:

Jochumsen

Spelmann – Rieper – Augustsson – Eckersley

Kortegaard – Lodberg – Søgaard – Friis

Lawan – Berisha

TotalBold.dk’s bud på kampen:

AC Horsens kommer med masser af selvtillid efter sejren over OB i sidste weekend, men har et profiler ude med karantæne, og derfor vinder de ikke her. FC Nordsjælland har spillet godkendt i de første par kampe, men ikke sprudlende og derfor får de heller ikke en sejr i dag. Kampen slutter derfor 1-1.

Skrevet af Jonatan BøllingtoftKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu