Наши партнеры

MenuOptakt: FC Nordsjælland – AaB

Dansk fodbold

Søndag tager FC Nordsjælland hjemme imod AaB. Begge mandskaber har kun æren at spille for og det kunne derfor tyde på et opgør, som bliver en kedelig en af slagsen.

Norsjællanderne sejrede for en uge siden med 3-2 ude over AC Horsens. Wieghorsts tropper bragte sig sikkert i front med 3-0, men Horsens kæmpede sig flot tilbage i opgøret og var lige ved og næsten. Det blev dog ved næsten og opgøret endte derfor med en FCN-sejr. Selvom der ikke er det store at spille for, så har cheftræner Wieghorst fundet et par ting frem, som han mener, spillerne skal kæmpe for.

”Det handler altid om at præstere det bedst mulige i denne her klub. Desuden kan vi rykke en plads ned i tabellen med et nederlag, og en sejr vil til gengæld være vores tredje i træk. Og når den nye sæson ikke er langt væk, så er den bedste forberedelse frem mod den, at slutte den gamle af med tre sejre på stribe og den rigtige fornemmelse i truppen.”

AaB fortsatte i seneste runde deres meget skuffende stime og de er nu uden sejr i ti kampe. Modstanderen var ellers en overkommelig en af slagsen, nemlig SønderjyskE, som bekendt kæmper om at undgå nedrykning. Aalborgenserne startede da også bedst og efter godt ti minutters spil, bragte Due nordjyderne i front. SønderjyskE fik udlignet på et straffespark og kampen endte derfor 1-1. Netop den dårlige stime håber cheftræner Pehrsson på at få brudt i årets sidste opgør. Han siger til klubbens hjemmeside:

”For os som hold er det jo en mulighed for at bryde den dårlige stime, vi har været inde i på det seneste, og derfor er der masser af grund for os til at gå benhårdt efter sejren og dermed få sluttet sæsonen fornuftigt af.”

Nordsjællændernes skadesliste omfatter Stokholm, Dahl, S.Richter, Thomsen, Kibebe, Farran og Bille Nielsen.

Ligeså slemt ser det ud for AaB, som må undvære Shelton, Olfers, Jakobsen, Bøgelund, Stenild, Enevoldsen, Tracy og Beauchamp som alle er skadet. Derudover har Due karantæne.

Forventede startopstillinger:

FC Nordsjælland:

Novakovic

Kildentoft – Lundberg – Parkhurst – Cagara

Christensen – Storm – Karlsen – Petersen

Bernburg – Fetai

AaB:

Zaza

Nielsen – Wæhler – Augustinussen – Kristensen

Nomvethe – Risgård – Christensen – Johansson

Caca

Schwartz

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Begge mandskaber har masser af skader og begge mandskaber har isoleret sig i midten af tabellen og har derfor ingenting at spille for. Alt peger derfor i retning af en pointdeling. Vi tror den ender 0-0.

Skrevet af Jonatan Bøllingtoft.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu