Наши партнеры

MenuOptakt: FC Midtjylland – Esbjerg fB

Dansk fodbold

Mange har måttet væbne sig med tålmodighed, men nu er vi endelig nået til vejs ende. Vi har taget hul på et nyt år, og den kolde, mørke vinterpause er overstået. Det er i denne weekend, at forårssæsonens fodboldfest sparkes i gang i SAS Ligaen. Forårssæsonens første opgør finder sted i eftermiddag, når FC Midtjylland hjemme får besøg af den vestjyske klub, Esbjerg fB.

Midtjyderne, der har overvintret på fjerdepladsen, har brugt vintertransfervinduet på at lufte ud i truppen, således, har man sagt farvel til ni spillere, mens man ikke har købt nye forstærkninger. FCM har spillet fire venskabskampe i pausen, hvor især den første kamp, der blev afviklet for præcis en måned siden vækker opmærksomhed. Det var netop mod EfB, som de møder i dag. Kampen endte 1-1 hjemme i Esbjerg.

SAS Ligaens tiendeplads, Esbjerg, har modsat midtjyderne haft travlt med at forstærke sig. Man har bl.a. hentet en nye cheftræner, nemlig Ove Pedersen, som kommer til klubben efter et ophold i AGF. Herudover har man hentet seks spillere, mens man har taget afsked med fire heriblandt Martin Vingaard, der røg til FCK. EfB har haft et nemt program henover vinteren, da de kun har skullet møde et hold fra den bedste række, hvilket var i den føromtalte kamp mod FCM. Udover FCM har man mødt Fredericia, Silkeborg og Næstved, og det er bemærkelsesværdigt, at alle disse kampe er endt i remis.

FCM må se bort fra Danny Califf, Kim Christensen, Leon Jessen, samt Filip Marcic, som alle er ude med skader, mens Adigun Salami og Gheorghe Florescu er tvivlsomme, og vil blive testet op til kampen. Alexandre Östlund og Anders Klarström bliver ikke klar for EfB, mens Jesper Bech er tvivlsom til forårspremieren, da han døjer med en skade i baglåret.

Forventede startopstillinger:

FC Midtjylland:

Heinze

Afriyie – Reid – Ipsa – Poulsen

Salami – Florescu – Olsen – Thygesen – Borring

Fagerberg

Esbjerg fB:

Winde

Östlund – Björck – Høgh – Klarström

Rieks – Jørgensen – Rynell – Mehl

Bech – Kusi-Asare

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi tror, at kampen bliver meget jævnbyrdig. Holdene skal op i deres vanlige SAS Liga-tempo efter en lang vinterpause, hvilket kræver lidt tilvænning. Vores bud er, at kampen ender 1-1.

____________________________________________________________________

HUSK AT TILMELDE DIG SAS LIGA-TIPPESPILLET – DET ER HELT GRATISKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu