Наши партнеры

MenuOptakt: FC Midtjylland – Esbjerg fB

Dansk fodbold

Lørdag eftermiddag sparkes SAS Liga-sæsonen i gang. Sidste sæsons nummer fire, FC Midtjylland, tager hjemme på MCH Arena imod Esbjerg fB, der sluttede sidste sæson som nummer ni, i rundens andet opgør.

I sidste sæson sluttede FC Midtjylland lige udenfor medaljeskamlen på ligaens fjerdeplads, så i denne sæson skal midtjyderne forsøge at blande sig helt i toppen. Sæsonen sparkes for Midtjyllands vedkommende i gang lørdag eftermiddag, når Esbjerg kommer på besøg på MCH Arena.

Gæsterne fra Esbjerg kæmpede for at undgå nedrykning i sidste sæson, og endte med at klare frisag, da det blev til en niendeplads – syv point over nedrykningsstregen.

Klubbens cheftræner, Ove Pedersen, mener, at holdet skal fortsætte med at være et så velorganiseret hold, som tilfældet var i foråret.

”Fra kampen mod AaB i foråret er vi kommet lettere til vore chancer og mål, og den tendens har holdt i forberedelserne til den nye sæson. Balancen ligger i, at vi fortsat skal være et lige så velorganiseret hold som i foråret, og at vi i vores måde at spille fodbold på kommer frem til chancer,” siger Esbjergs cheftræner Ove Pedersen ifølge klubbens hjemmeside.

Esbjerg har gode resultater mod FC Midtjylland fra foråret, hvor det blev til 1-1 på udebane og en 1-0-sejr hjemme i Esbjerg senest.

”Vi har gode minder mod FC Midtjylland fra tidligere på året, idet vi spillede uafgjort ude og vandt hjemme. Der venter os en god udfordring mod det hold, der vel nok var hårdest ramt af skader af alle i foråret og nu er næsten skadesfrit,” siger Ove Pedersen.

I FC Midtjylland-lejren ser man tilbage på en opstart, der ifølge cheftræner Thomas Thomasberg, har været noget nær optimal, og man ser nu spændt frem mod at komme i gang med sæsonen.

”Det har været en rigtig fin opstart, vi har haft, og alle de ting, som vi har trænet, har fungeret godt. Det er tæt på at have været den optimale opstart. Man er meget spændt på at komme i gang for at spille om point, og det er altid spændende at se, hvordan man kommer fra land,” siger Thomas Thomasberg ifølge klubbens hjemmeside.

FC Midtjylland melder om en så godt som skadesfri trup til kampen mod Esbjerg.

Esbjergs anfører, Fredrik Björck, sad ude i de to testkampe med en forstrækning i den ene læg, men han trænede fuldt med torsdag, og er klar til opgøret. Derudover har der været tvivl om offensivspilleren Emmanuel Ukpai, der har været småskadet, men også han er med i truppen til sæsonpremieren.

I Midtjylland har man i sommerpausen fået tilgang af den tidligere OB-målmand Arek Onyszko, mens man i Esbjerg har sagt velkommen til Peter Nymann og Tim Janssen. Alle tre spillere er udtaget til opgøret.

Forventede startopstillinger:

FC Midtjylland:

Arek Onysko

Kolja Afriye – Danny Califf – Winston Reid – Christopher Poulsen

Danny Olsen – George Florescu – Adigun Salami – Jonas Borring

Mikkel Thygesen – Jude Nworuh

Esbjerg fB:

Lars Winde

Andreas Klarström – Fredrik Björck – Nicolai Høgh – Kevin Conboy

Jeppe Mehl – Mikkel Vendelbo – Jesper Jørgensen – Søren Rieks

Tim Janssen – Peter Nymann

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Begge hold vil forsøge at få en god start på den ny SAS Liga-sæson – FC Midtjylland i kampen om at blande sig helt i toppen i denne sæson, og Esbjerg for at undgå nedrykningskampen. Med disse ambitioner er der lagt op til et spændende opgør, hvor udfaldet er svært at forudsige.

I foråret var Esbjerg gode i kampene mod Midtjylland, men dette er en ny sæson, og derfor kan sidste sæsons resultater ikke bruges til så meget.

Vi tror, at FC Midtjylland på hjemmebane vil sikre sig en god start på sæsonen med en 2-1-sejr over Esbjerg.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu