Наши партнеры

Menu



Optakt: FC Midtjylland – AC Horsens

Dansk fodbold

I det rent jyske opgør skal FC Midtjylland forsøge at hente den første sejr i forårssæsonen for at følge med topholdene, mens AC Horsens skal fortsætte det gode spil for at slippe væk fra bunden af SAS Ligaen.

FC Midtjylland har i forårssæsonens første fire kampe blot hentet to point, og cheftræner Thomas Thomasberg erkender, at det ikke er godt nok. Til klubbens hjemmeside siger han:

”Selvfølgelig er vi under pres. Vi er røget lidt væk fra toppen, og AaB har halet ind på os. Men spillemæssigt har der været fremgang, og hvis vi kan lægge det gode spil for dagen igen på søndag, så tror vi også på de tre point.”

Hos AC Horsens venter cheftræner Henrik Jensen en svær kamp mod FC Midtjylland. Han siger til AC Horsens´ hjemmeside:

”Vi skal spille optimalt for at tage point fra FC Midtjylland. Vi frygter dem ikke, men det bliver svært, som det altid er i Herning. Deres defensiv er svækket på grund af skader og karantæner, og vi skal forsøge at overraske deres bagkæde, men vi skal stadig stå godt på banen.”

Den 24-årige forsvarsspiller, Kenneth Emil Petersen, mener, at AC Horsens skal fortsætte de gode takter, som klubben har vist på det seneste:

”De (FC Midtjylland, red.) har gode spillere på kanten, der vil udfordre vores defensiv, og vi skal møde et løbestærkt hold, der senest spillede godt mod AaB, men tabte. Vi har selv hentet et par gode sejre mod OB og FC Nordsjælland, og vi har fået en masse gejst og tro på tingene, som vi skal tage med til Herning. Vi skal have point mod Herning, om vi så skal stå elleve mand bag bolden og forsvare. Vi skal vise noget fandenivoldskhed og at vi vil blive i SAS Ligaen,” siger Kenneth Emil Petersen til AC Horsens´ hjemmeside.

FC Midtjylland må undvære Kristian Ipsa og Adigun Salami på grund af karantæner; sidstnævnte på grund af det direkte røde kort, han indkasserede mod AaB. Desuden er George Florescu ude med en skade, der har vist sig værre end først antaget, ligesom Kolja Afriyie også er ude med en skade.

AC Horsens må undvære Niels Lodberg og Thomas Kortegaard, der har karantæne. Kortegaard har dog også en knæskade og forventes ude de næste par uger. Desuden er Allan Nielsen ude med en brækket knogle i højre håndled. På plussiden meldes Martin Spelmann klar, efter at en scanning har vist, at hans meniskskade ikke var så slem som først antaget.

AC Horsens-målmand Søren Jochumsen sætter i øvrigt ny klubrekord ved at spille sin kamp nummer 430. Desuden bliver det interessant at se, om FC Midtjyllands juniorspiller, Mads Hvilsom, får sin SAS Liga-debut. Hvilsom har scoret imponerende fjorten mål i elleve kampe for klubbens U17-ligahold.

Forventede startopstillinger:

FC Midtjylland:

Heinze

Poulsen – Califf – Reid – Juelsgård

Thygesen – Albæk – Olsen – Borring

Fagerberg – Kristensen

AC Horsens:

Jochumsen

Nøhr – Petersen – Augustsson – Eckersley

Friis – Spelmann – Søgaard

Macena – Lawan – Berisha

TotalBold.dk’s bud på kampen:

AC Horsens har haft en rigtig god start på forårssæsonen ved blandt andet at slå FC Nordsjælland og OB. Dermed virker de umiddelbart som det stærkeste kort i forhold til at overleve i SAS Ligaen.

FC Midtjylland er hægtet af i toppen og har desuden AaB lige efter sig i tabellen.

Vi tror, at det bliver en lige kamp, der ender 1-1 og dermed et resultat, som begge hold kan leve med.

Skrevet af John Vestergaard



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu