Наши партнеры

Menu



Optakt: FC København – Vejle

Dansk fodbold

Sent mandag eftermiddag tager førerholdet fra FCK hjemme imod nedrykningstruede Vejle. FCK fik igår hjælp af Horsens, som besejrede Brøndby og københavnerne kan dermed med en sejr i dagens kamp komme alene i front.

Sidste gang FCK løb på banen for at spile SAS Liga-fodbold var på udebane mod bundholdet fra SønderjyskE. På banen kunne man ikke se at det var top mod bund og det lignede længe et point til hver. Det, der kendetegner et tophold i forhold til et bundhold, er at man også i spillemæsige dårlige kampe kan få alle tre point og det var netop hvad Dame N’doye og FCK sørgede for i overtiden. Bittert for SønderjyskE, som bestemt havde fortjent det ene point.

Vejle tog hjemme imod FC Midtjylland og det lignede længe tre sikre point til det hårdt kæmpende bundhold, men lige pludselig blev det hele vendt på hovedet og på bare 15 minutter fik ”Ulvene” vendt opgøret fra 2-0 til 3-2. Et resultat, som holdte hele vejen hjem, og FCM kunne dermed tage tre point med hjem til ulvereden. Alligevel er Vejle-fløjen Brian Nielsen forholdsvis optimistisk forud for FCK-kampen. Han siger til First Artist:

”Det bliver en hård nød at knække og en rigtig svær kamp. Vi har dog spillet nogle gode kampe på det seneste, og de har ikke været prangende hverken mod SønderjyskE eller i kampen mod Esbjerg i Parken, så hvis vi spiller op til vores bedste, så er der klart muligheder.”

I indbyrdes opgør har FCK en klar fordel, da de seneste otte opgør har resulteret i seks FCK-sejre og to uafgjorte. Man skal helt tilbage til april år 2000 for at finde seneste Vejle-sejr.

FCK må op til kampen se bort fra Thomas Kristensen og Jacob Albrechtsen, som begge er skadet.

Vejle må undvære den skadede Martin Pedersen, samt den karantæneramte Allan Olesen.

Forventede startopstillinger:

FCK:

Jesper Christiansen

Zdenek Pospech – Mikael Antonsson – Ulrik Laursen – Oscar Wendt

William Kvist – Hjalte Nørregaard – Atiba Hutchinson – Jesper Grønkjær

Cesar Santin – Ailton Almeida

Vejle:

Jimmy Nielsen

Brian Priske – Sladan Peric – Bora Zivkovic – Steffen Kielstrup

Eduardo Delani – Rasmus Würtz – Allan Gaarde – Brian Nielsen

Ibrahim Salou – Baba Collins

TotalBold.dk’s bud på kampen:

I kampe som disse kan Vejle kun overraske. Alt andet end en FCK-sejr vil være en kæmpe overraskelse og spørgsmålet er derfor ikke om FCK vinder, men hvor stort de vinder. Vi tror ikke, at Vejle får så meget som et ben til jorden og de bliver derfor sendt hjem til Nørreskoven med et 4-0-nederlag.

Skrevet af Jonatan Bøllingtoft.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu