Наши партнеры

MenuOptakt: FC København – Silkeborg IF

Dansk fodbold

Oprykkerne fra Silkeborg IF skal her til eftermiddag på besøg i Parken, hvor de glubske løver fra FC København venter. Oprykkerne indtager pt. andenpladsen, mens FCK ligger på femtepladsen.

Lørdag eftermiddag klokken 15.00 byder FC København endnu en oprykker velkommen i Parken, når de får besøg af Silkeborg IF.

I sidste runde tog FCK sig kærligt af det andet oprykkerhold HB Køge, da københavnerne vandt med hele 7-1, og der dermed ikke var nogen tvivl om, hvem der tilhørte toppen af ligaen. Med denne afklapsning ligger sidste års danske mestre på en femteplads med tre point på kontoen.

Dagens modstander Silkeborg IF fik sig også et flot resultat i forrige runde, hvor de på hjemmebane fik besøg af FC Midtjylland og besejrede ulvene med hele 4-0. SIF-sejren i sidste runde betyder, at de indtager en flot andenplads med fire point efter to opgør.

Sidst de to hold mødes i Parken tilbage den 5. april 2007, hentede FCK en sejr på hele 3-1. De to klubber har samlet set krydset klinger hele 45 gange i SAS Ligaen, hvor SIF har vundet de ti af kampene, mens 18 er endt uafgjort og FCK har vundet 17 opgør.

Gæsternes cheftræner, Troels Bech, er optimistisk inden dagens kamp mod storklubben FC København.

”Det er selvfølgelig en af de på papiret absolut vanskeligste kampe i hele sæsonen, men samtidig er det jo også en af de kampe, som hele klubben har hungret efter at spille i de sidste par år. Det er forventeligt, at FC København er stærkere end os – men fodbold er uforudsigeligt, og vi ved, hvad vi skal gøre for at lykkes. Og når vi nu tager helt derover, så vil vi sgu også have noget med hjem,” fortæller cheftræner Troels Bech til klubbens hjemmeside.

FCK’s cheftræner Ståle Solbakken har ikke udtaget Jesper Grønkjær til dagens kamp, og dermed bliver hans position overtaget af talentet Thomas Delaney. Mikael Antonsson vil heller ikke være at finde i truppen i dag, mens hans svenske forsvarskollega Peter Larsson vil gøre comeback. Libor Sionko er også ukampdygtig i dag, eftersom han døjer med en skade.

Silkeborgs cheftræner har givet genvalg til den trup, som besejrede FCM med hele 4-0 i sidste runde. Den eneste bemærkning er dog, at talentet Emil Farver har været nødsaget til at blive hjemme, fordi han døjer med spændinger i læggen. Derudover kan den erfarne angriber Henrik ”Tømrer” Pedersen heller ikke deltage, da han ligeledes døjer med en skade.

Forventede startopstillinger:

FC København:

Jesper Christiansen

Zdenek Pospech – Peter Larsson – Mathias “Zanka” Jørgensen – Oscar Wendt

William Kvist – Hjalte Bo Nørregaard – Thomas Kristensen – Atiba Hutchinson

Cesar Santin – Ailton Almeida

Silkeborg IF:

Lasse Heinze

Thorbjørn Holst Rasmussen – Jim Larsen – Thomas Hansen – Steven Lustü

Peter Degn – Frank Hansen – Martin Ørnskov – Christian Holst

Jesper Bech – Rajko Lekic

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi tror ikke, at Silkeborg IF kan levere endnu en overraskelse mod det hold, som var SAS Ligaens stærkeste i sidste sæson. FCK har den bredde og erfaring, som skal til for at forblive i toppen af ligaen. Derfor tror vi, at københavnerne besejrer silkeborgenserne med 2-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu