Наши партнеры

MenuOptakt: FC København – Randers FC

Dansk fodbold

Sidste sæsons The Double-vindere har skuffet indtil videre i sæsonen. De har blandt flere dumme point på hjemmebane med blandt andet nederlag til AGF og uafgjort mod Silkeborg. Randers har endnu sæsonens første sejr til gode og alene ud fra det kan man konkluderer at Randers får svært ved at hente point med hjem fra Parken.

FCK har langt fra fået den start på sæsonen, som de havde håbet på. Deres Champions League-drømme er blevet brast af et famøst nederlag til Apoel fra Cypern og starten i SAS Ligaen har heller ikke været prangende. I de seneste fem kampe i ligaen har københavnerne måtte nøjes med to sejre, to uafgjorte og et nederlag. Det er langt fra godt nok for ”Byens Hold” og det gjorde det ikke bedre, at de i torsdags tabte med 2-0 på udebane i Europa League til Cluj fra Rumænien.

Den knap så gode sæsonstart er heller ikke, som bestyrelsesformand Flemming Østergaard glæder sig over i sin optaktsklumme til kampen mod Randers.

”I et københavnsk perspektiv er et aktuelt gennemsnit på 1,5 point per kamp middelmådigt, og på tærskelen til 9. spillerunde er der ingen tvivl om, at det snart skal løftes, hvis resten af sæsonen ikke skal udvikle sig til en hæsblæsende jagt på toppen for de regerende danske mestre,” skriver bestyrelsesformanden på klubbens hjemmeside.

John Faxe Jensen og co. har fået en miserabel sæsonstart med blot et point i otte kampe og det ene point stammer vel at mærke helt tilbage fra tredje spillerunde mod FC Nordsjælland. Siden da er det blevet til fem nederlag på stribe og det er langt fra godt nok for de ambitiøse Kronjyder.

Den dårlige sæsonstart har blandt andet betydet at den ellers normale første målmand Kevin Stuhr Ellegaard er blevet sat af holdet i sidste kamp og han forventer heller ikke at starte inde mod FCK.

”Nej, det gør jeg ikke,” lyder den korte og kontante svar fra Ellegaard til bold.dk og kommer ind på den svære kamp i Parken:

”Jamen FCK er altid stærke i Parken. Det er et stærkt hold, men vores hold har troen på, at det kan lade sig gøre.”

FC København mangler til kampen langtidsskadede Jesper Christiansen, Hjalte Nørgaard og Ailton. Til gengæld har københavnerne Ulrik Laursen og Jesper Grønkjær klar igen efter de måtte sidde over mod Cluj.

Randers har, kunne vælge frit mellem samtlige spillere op til kampen. Det betyder at tvivlsomme Issah Ahmed og Søren Berg mod forventning er blevet klar til den svære kamp.

Forventede startopstillinger:

FC København:

Wiland

Pospech – Antonsson – Larsson – Wendt

Kvist – Kristensen – Hutchinson – Grønkjær

N’Doye – Santin

Randers FC:

Coe

S. Pedersen – Ahmed – Arzumanyan – Jepsen

Hansen – K. Pedersen – Sane

Berg – Nygaard – Junior

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Selvom FC København ikke har imponeret på det seneste, bør de være et bedre hold end Randers, som ikke har set alt for godt ud. Vi tror derfor, at hjemmeholdet vinder kampen med 3-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu