Наши партнеры

MenuOptakt: FC København – PSV Eindhoven

Europa League

FC København skal i aften møde hollandske PSV Eindhoven i Europa League-gruppespillet. Mandskaber tørnede sammen for to uger siden, hvor PSV vandt 1-0. Dermed skal københavnerne forsøge at revanchere sig hjemme.

FC København mødte for to uger siden det hollandske storhold, PSV Eindhoven, hvor københavnerne måtte se sig slået med 1-0. I aften er det FC Københavns tur til at byde PSV Eindhoven velkommen på deres hjemmebane, Parken.

Københavnerne vandt knebent 1-0 mod Sparta Prag i anden runde, mens de har tabt de hidtige kampe mod CFR Cluj og netop PSV Eindhoven. Resultaterne betyder, at FCK er nødt til at hente fire point i de sidste to hjemmekampe. Holdets cheftræner Ståle Solbakken udtaler følgende til Ekstra Bladet:

“Vi skal have fire point i de to hjemmekampe, vi har tilbage. Vi skal altså have mindst det ene point mod PSV. Sagen er, at hvis PSV vinder, så fører de gruppen så stort, at de vil tage lettere på de sidste to kampe mod Sparta Prag og Cluj. Så det er en slags finale, vi spiller mod PSV, slutter Solbakken.

Det danske hjemmehold får dog svære arbejdsbetingelser i aften, idet PSV Eindhoven endnu ikke er blevet besejret i dette års gruppespil. Det hollandske mandskab har indtil videre vundet to kampe og spillet uafgjort mod Sparta Prag i deres første spillerunde.

Med den suveræne stime ligger hollænderne på førstepladsen med syv point, mens FC København i øjeblikket skal findes på sidstepladsen, hvor de har tre point, hvilket er samme pointantal som CFR Cluj på tredjepladsen. Sparta Prag ligger på andenpladsen i gruppen med fire point.

FC København kan glæde sig over at deres forsvarstalent, Mathias Zanka Jørgensen er kommet sig over sin skade. Han ventes dog ikke på banen fra start. Derimod er målmand Jesper Christiansen fortsat ude med en skade.

Gæsterne fra PSV Eindhoven må se bort fra Kromkamp, Ooijer, men de ikke har nogen spillere i karantæne.

Forventede startopstillinger:

FC København:

Wiland

Pospech – Antonsson – Laursen – Wendt

Kvist – Hutchinson – Nørregaard – Vingaard

Grønkjær

N’Doye

PSV Eindhoven:

Isaksson

Manolev – Rodriguez – Simons – Pieter

Afellay – Bakkal – Engelaar

Lazovic – Reis – Dzsudzsak

TotalBold.dk’s bud på kampen:

PSV Eindhoven har ikke lidt nederlag i 28 kampe i træk, hvilket er en skræmmende statistik i sig selv. Derfor forventer vi ikke, at københavnerne sejre i aften.

Derimod tror vi godt, at FCK kan hente et 1-1-resultat hjem, men det kræver, at deres offensiv viser en større skarphed end det var tilfældet i det første opgør, eftersom PSV’s stærke defensiv sjældent giver åbenlyse scoringsmuligheder væk.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu