Наши партнеры

MenuOptakt: FC København – OB

Dansk fodbold

PARKEN danner i eftermiddag rammen om en af de mest traditionsrige begivenheder i dansk fodbold. Den danske pokalfinale er i dag et opgør mellem to af de stærkeste hold i denne sæson. FCK møder OB foran 40.000 feststemte mennesker i Danmarks nationalarena, og traditionen tro vil der blive underholdning i absolut topklasse.

I denne sæson har OB været et af de få hold, der har været i stand til at yde FCK modstand. Dette til trods har FCK været i en klasse for sig, og ingen har reelt været i nærheden i af deres niveau. Med spillere som Tobias Linderoth og Jesper Grønkjær, har de både i hjemlig og europæisk regi været dominerende.

OBs stærke spillere er fortrøstningsfulde op mod opgøret. Både Ulrik Laursen og Martin Borre er tilbage i truppen og klar til finalen. De to rutinerede spilleres tilstedeværelse på holdet, vil uden tvivl give resten af OB-holdet et mentalt rygstød. Om dette er nok til at vinde over FC Københavns stjerner er et spørgsmålstegn. I hvert fald er der lagt op til et brag i eftermiddagens finale.

Forventede startopstillinger:

FC København: Jesper Christiansen, Lars Jacobsen, Michael Gravgaard, Brede Hangeland, Niclas Jensen, Michael Silberbauer, Hjalte Nørgaard, Tobias Linderoth, Jesper Grønkjær, Ailton Almeida, Marcus Allbäck

OB: Arek Onyszko, Jan Tore Ophaug, Ulrik Laursen, Jonas Troest, Chris Sørensen, Martin Borre, Bechara Oliveira, Esben Hansen, Morten Fevang, Mads Timm, Kim Christensen.

Totalbold.dk’ bud på kampen: Selvom OB tidligere har vist stor styrke i kampene mod FCK, tror vi ikke at de tager trofæet i dag. Vi tror FCK vinder en målrig kamp med 3-2.Kommentér

En kommentar til “Optakt: FC København – OB

  1. Andersfa siger:

    FCK VANDT IKKE!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu