Наши партнеры

MenuOptakt: FC København – Nordvest FC

Dansk fodbold

I aften finder semifinale-returopgør sted mellem FC København og Nordvest FC. Københavners hjemmebane, Parken, danner rammen om den afgørende kamp for holdene, inden finalen.

Hjemmeholdet FC København kommer med det bedste udgangspunkt til dagens kamp, eftersom københavnerne vandt 4-0 i den første semifinale-kamp.

Danmarksserieholdet, som ligger på tredjepladsen i pulje 2 er da også godt klar over, at det bliver en noget nær umulig opgave, hvis de skal avancere til finalen i aften.

”Det sportslige er sat lidt til side i sådan en kamp, fordi de er så meget bedre, så det er oplevelsen vi går efter. Vores primære mål er at rykke op fra Danmarksserien, og derfor sparer vi spillere, de ikke blive ødelagt,” forklarer Philip Holm Svendsen, som normalt er at finde på klubbens reservehold, til bold.dk, og han fortsætter:

”Vores mål er ligesom i første kamp at få scoret en kasse, ligesom vi gerne vil holde dem nede på samme antal mål som i første kamp. Vi stiller selvfølgelig med et lidt svagere hold, men vi kan jo også håbe på, at de ikke har helt samme motivation som i første kamp.”

Holdets cheftræner Freddy Andersen har besluttet sig for at spare en række profiler, hvor blandt andre Fazil Keskin, Thomas Høy og Morten Hamm sidder ude.

”Jeg har det helt fint med det. De ældre spillere i truppen, heriblandt Thomas og jeg selv, er lidt længere tid om at restituere, end vi var for nogle år siden. Vi har begge lidt problemer med lysken, så det er helt fornuftigt at spare os, da vi har to uhyre vigtige kampe i Danmarksserien lørdag og onsdag,” forklarer holdets mest rutinerede spiller, 34-årige Morten Hamm, som samtidig understreger, at oprykning til 2. division er klubbens førsteprioritet.

Hjemmeholdet, FC København, som fortsat ligger nummer et i SAS Ligaen, har også besluttet sig for, at spare en række af klubbens stjerner. Det drejer sig blandt andre om Cesar Santin, Ailton Almeida samt Atiba Hutchinson.

FC Københavns bestyrelsesformand, Flemming Østergaard, skriver følgende i dagens kampprogram:

”Efter 4-0-sejren i Holbæk kan jeg nok tillade mig at påstå, at vi står med det ene ben i finalen, og med den ‘halvvejsstilling’ in mente tror jeg faktisk ikke, at der har været en større favorit til avancement i hele pokalturneringens historie end FC København tirsdag aften,” og han fortsætter:

”I klubbens blot 17. sæson er det en kendsgerning, at vi kan spille os i vores syvende pokalfinale uden at have mødt en modstander fra landets bedste række, og dette ekstremt sjældne lodtrækningsheld bør og skal udnyttes mod ‘the underdogs’ fra Holbæk.”

Forventede startopstillinger:

FC København:

Wiland

Pospech – Zanka – Larsson – Jensen

Sionko – Kvist – Kristensen – Vingaard

Nordstrand – N’Doye

Nordvest FC:

Sømmergaard

Rørdam – Bøjesen – Lysgaard – Aslán

Simonsen – Jørgensen – Håkansson – Hulz – Jensen

Svendsen

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi forventer os, at FCK hiver en sikker 3-0-sejr hjem, selvom begge hold benytter sig af en række reserver, har københavnerne den bredeste trup med den bedste kvalitet af de to hold, og derfor tvivler vi ikke på, at Løverne sikkert spiller sig videre til Landspokalfinalen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu