Наши партнеры

MenuOptakt: FC København – Esbjerg fB

Dansk fodbold

FC København viste stor effektivitet i sidste weekends kamp mod Randers, og når man samtidig kigger på Esbjergs 0-0-kamp mod SønderjyskE, kan der ikke være den store diskussion om, at FCK er favoritter. Esbjerg har dog før drillet hjemmeholdet i deres egen hule, så selvom FCK på papiret er storfavoritter, kan alt ske så længe bolden er rund.

SAS Ligaens nummer et har lagt godt fra land i de første to runder i foråret, hvor det er blevet til to udebanesejre over Brøndby og senest Randers, der blev besejret med 3-0. Særligt i kampen mod Randers imponerede Løverne med stor effektivitet i front og på den baggrund mener Esbjergs Alexander Östlund, at kampen i Parken bliver en stor udfordring for vestjyderne.

”Kampen mod FC København er en stor udfordring, fordi holdet lige nu er det stærkeste hold i Danmark. Det er en god kamp at måle vores egen styrke på,” siger han til Esbjergs hjemmeside.

Esbjerg imponerede ikke ret mange i sidste weekend, hvor holdet på hjemmebane spillede 0-0 mod SønderjyskE, men alligevel mener københavnerne, at EfB’s placering i SAS Ligaen er misvisende, og at de ikke må tage for let på opgaven pga. placeringen.

”Jeg tror ikke helt, vi kan regne med EfB’s placering i tabellen. Det er et hold, vi plejer at have problemer med. Vi må ikke lade os lulle i søvn af EfB’s nuværende plads i SAS-ligaen,” fortæller Jesper Christiansen til Esbjergs hjemmeside.

Den eneste spiller, som FC København mangler, er svenske Mikael Antonsson. Noget slemmere ser det ud for gæsterne, der må se bort fra Jesper Bech, Martin Fribrock, Kari Arnason, Andreas Klarström og Nicolai Høgh, hvor de to sidstnævnte har karantæne.

Forventede startopstillinger:

FC København:

Christiansen

Pospech – Jørgensen – Laursen – Wendt

Vingaard – Kristensen – Nørregaard – Hutchinson

N’Doye – Santin

Esbjerg fB:

Winde

Östlund – Björck – Cann – Conboy

Rieks – Jørgensen – Vendelbo – Mehl

Kusi-Asare – Sabanovic

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Selvom Esbjerg har et godt tag på FCK i Parken, tror vi, at hjemmeholdet er for stærke for de afbudsramte vestjyder, som vi tror, taber kampen med 3-1.

Skrevet af Patrick Andersen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu