Наши партнеры

MenuOptakt: FC København – AGF

Dansk fodbold

Årets første topopgør i SAS Ligaen skal spilles i dag klokken 15.00, hvor nummer tre FC København tager imod duksene AGF i Parken.

Lørdag eftermiddag byder på et meget ventet opgør i den danske SAS Liga. AGF har været denne sæsons store overraskelse, og ligger – til manges store overraskelse – nummer et. De slog senest HB Køge 2-1, men de viste samtidig runden før – med en uafgjort mod OB – at de sagtens kan spille med de store drenge herhjemme.

FCK derimod har fået en noget ustabil start på sæsonen. I næsten alle kampe har forsvaret set skidt ud. Selv da de smadrede HB Køge 7-1, så kom HB Køges mål på en forsvarsfejl.

Det ser dog ud til, at det er blevet løst. I hvert fald har det været et par disciplinerede indsatser både mod Stabæk på vejen mod Champions League, og mod SønderjyskE, hvor de vandt 1-0 på Haderslev Fodboldstadion.

På trods af den gode start af århusianerne, så har Steffen Rasmussen begge ben solidt plantet på jorden.

”FCK er favoritter. Det er klart de er det. Det er på deres bane og de har et rigtigt stærkt hold, men det er klart vi har et par muligheder. Vi er et hurtigt hold, som godt kan komme ned bagved dem ved at tænke os lidt om, og komme af sted i kontraen,” udtaler han til 442.dk.

Skadessituationen er ikke så gal i begge klubber. Langtidsskadede Niels Kristensen er stadig ude for AGF. Hos FCK er Morten Nordstrand stadig ikke med truppen, da han ikke er i form efter sygdom. Libor Sionko døjer stadig med småskader og dårlig form, mens Peter Larsson er tilbage i truppen.

Forventede startopstillinger:

FC København:

Jesper Christiansen

Zdenek Pospech – Mathias Zanka – Mikael Antonsson – Oscar Wendt

William Kvist – Atiba Hutchinson – Hjalte Nørregaard – Jesper Grønkjær

Ailton Almeida – Cesar Santin

AGF:

Steffen Rasmussen

Frederik Krabbe – Dan Thomassen – Anders Kure – Michael Lumb

Jeremiah White – Jakob Poulsen – Jerry Lucena – Kasper Povlsen

Peter Graulund – Nando Rafael

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Godt nok ligger AGF nummer et efter fire runder, men snart er den omvæltning man ser i starten af sæsonerne ikke så gal igen. Samtidig sætter Erik Rasmussen sit system over resultatet, og selvom de fik uafgjort mod OB, så er FCK for stærke på udebane. 3-1 til FC København efter 90 minutter.

Skrevet af Rasmus Kaasing.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu