Наши партнеры

MenuOptakt: Esbjerg fB – HB Køge

Dansk fodbold

Esbjergenserne skal i dag udbygge deres flotte sejrsstime, mens HB Køge behøver oprejsning, da de indtager en tiendeplads i øjeblikket.

Esbjerg fB har efter syv kampe allerede 14 point på kontoen, og holdet har sejret i tre kampe i træk, dermed er moralen høj hos esbjergenserne i øjeblikket.

Holdets manager, Ove Pedersen, fastslår dog, at det ikke nødvendigvis bliver et let kamp mod HB Køge til eftermiddag.

“Nogle gange er det faktisk svært at påtage sig favoritrollen og skabe en fodboldkamp. Jeg vil ikke sige, at vi er igennem den lange proces at lære at skabe kampe. Hvis vi skal være en permanent del af top seks, er det dog nødvendigt,” siger Ove Pedersen til klubbens hjemmeside.

HB Køge har samlet fem point sammen i den nye sæson, men holdets helt store svaghed er, at når de taber, så taber de oftest med manér, hvilket betyder, at det er svært for holdet at rejse sig efterfølgende. De gæster dog Esbjerg Stadion med sæsonens første sejr, som lød på 1-0 over SønderjyskE i hukommelsen.

Alexander Östlund, Martin Fribrock, Mikkel Vendelbo er alle navne, som står nedskrevet på Esbjergs skadesliste, mens Jesper Lange og Tim Janssen meldes tvivlsomme.

HB Køge er uden Thomas Christensen og Lasse Kronborg, mens de ligesom esbjergenserne ikke har nogle spillere, som afsoner karantæne.

Forventede startopstillinger:

Esbjerg fB:

Winde

Klarström – Høgh – Björck – Conboy

Nymann – Jørgensen – Rynell – Mehl

Jones Kusi-Asare – Emmanuel Ukpai

HB Køge:

Bjerring

Arlofelt – Sørensen – Nielsen – Svendsen

Fabinho – Nielsen – Sørensen – Leliuga

Toft – Ake

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Esbjerg fB er rigtigt godt kørende, og vi tror ikke, at HB Køge kan holde hjemmeholdet fra at score.

Derfor spår vi Esbjerg fB en sejr på 2-0, og dermed bliver de noteret for den fjerde sejr på stribe. Hvis de sejrer, rykker de op på førstepladsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu