Наши партнеры

MenuOptakt: Esbjerg fB – FC København

Dansk fodbold

Denne SAS Liga rundes helt store kamp finder sted søndag aften klokken 18.00 på Blue Water Arena, hvor hjemmeholdet tager imod FC København. Ingen af holdene kan bruge et nederlag til noget, da vinderen af kampen så vil skabe et forspring på tre point ned til taberen.

Esbjerg har fået en overraskende god start på sæsonen og ligger pt. på en delt andenplads med FC København med 27 point og en evt. vinder af kampen vil derfor bringe sig midlertidigt i spidsen af SAS Ligaen, da OB først spiller mandag imod AaB på Fionia Park.

Hjemmeholdet tabte i onsdags med overraskende 5-0 på hjemmebane i Ekstra Bladet Cup imod FC Midtjylland og den plet skal vaskes væk, mener Jeppe Mehl.

”Det er klart, at der på søndag skal en helt anden indstilling til, og jeg ved, at alle på holdet vil ud og revanchere pokalkampen mod FCM. Så lad os få et fyldt stadion, hvor I tilskuere kan hjælpe os med at få 3 point til kontoen, og så skal vi nok også kæmpe en vis del ud af bukserne,” skriver han på klubbens hjemmeside.

Efter en sløv sæsonstart har FC København kravlet længere og længere frem i tabellen. Senest blev det til en hjemmesejr imod Silkeborg, der dog kom lidt heldigt i hus. Sejren skyldes mest af alt flere fantom redninger af Johan Wiland i kampens sidste ti minutter.

Gæsterne var ligeledes ude i en pokalkamp før på ugen. FCK mødte i torsdag SønderjyskE på udebane og der blev det til et noget chokerende nederlag på hele 5-0. Det nederlag skal helt klart revanches, udtaler Hjalte Bo Nørregaard.

”Vi har en stor plet, der skal vaskes væk efter i torsdags, og det skal gøres søndag med en god og solid indsats i Esbjerg, der jo også har noget de skal bevise. Vi har selvfølgelig brugt noget tid på at tale den kamp godt og grundigt igennem, men nu ser vi fremad og fokuserer på Esbjerg-kampen,” fortæller FCK-anføreren til klubbens hjemmeside.

Esbjerg mangler til kampen Alexander Östlund og Martin Fribrock. Derudover er både Mikkel Vendelbo og Mikael Rynell tvivlsomme til kampen, men begge spillere er med i Esbjerg-truppen. Det er cirka samme status hos gæsterne FC København, som mangler Jesper Christiansen, Mathias Zanka Jørgensen og Nicklas Jensen.

Forventede startopstillinger:

Esbjerg fB:

Winde

Klarström – Björck – Høgh – Conboy

Nymann – Vendelbo – Jørgensen – Rieks

Janssen – Lange

FC København:

Wiland

Pospech – Antonsson – Larsson – Wendt

Kvist – Nørregaard – Hutchinson – Grønkjær

N’Doye – Santin

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi spår at det vil blive en typisk topkamp, hvor der vil blive gået til den. Begge hold skal vaske grimme pokalnederlag væk og derfor vil der være fokus på defensiven fra de to mandskaber, hvilket meget vel kan gøre at det bliver en taktisk affære. Vi spår derfor, at kampen ender uafgjort 0-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu