Наши партнеры

MenuOptakt: Esbjerg fB – AGF

Dansk fodbold

To af sæsonens positive overraskelser mødes på Blue Water Arena mandag aften, hvor Esbjerg har muligheden for at bringe sig i spidsen af SAS Ligaen med en sejr, mens AGF skal rette op på to nederlag i de to seneste kampe.

Hjemmeholdet har fået en fremragende start på sæsonen og ligger inden mandagens kamp på en flot andenplads med en kamp mindre end topholdet OB. Blandt Esbjergs sejre tæller blandt andet to på hjemmebane mod Brøndby og AaB.

Esbjergs Jesper Jørgensen ser frem til kampen mod AGF, som er en af de kampe, at han personligt ser lidt mere frem til end andre.

“Det er en af de kampe, man ser lidt ekstra frem til. Vi har spillet godt, og det er fortjent, at vi er med i toppen. At vi så får en aftenkamp på Blue Water Arena mod AGF, så bliver det ikke meget bedre,” siger han til klubbens hjemmeside.

AGF fik en god start på sæsonen med blandt andet en sejr i Parken, men på det seneste er gassen gået lidt af ballonen. Først blev det til et nederlag på Brøndby Stadion og senest tabte de 2-4 hjemme på NRGI Park til FC Midtjylland.

Trods de to seneste nederlag ser AGFs Jakob Poulsen tilbage på en god sæsonåbning, der er gået over al forventning.

“Vi har kun grund til at være tilfredse med vores sæsonåbning. Det er gået over al forventning, selv om vi har tabt de to seneste kampe. Vi har momentvis spillet flot fodbold, og vi har fået skrabet en masse point sammen. I og med at vi ligger med blandt topholdene i et tæt felt, mener jeg sagtens, at man kan kalde kampen mellem os og EfB for en topkamp,” fortæller Poulsen til Esbjergs hjemmeside.

Esbjerg kan vælge frit på alle hylder, når start elleveren skal vælges, men det er ikke tilfældet for gæsterne, der stadigvæk mangler Mark Howard, Kim Madsen, Niels Kristensen og Ulrik Lindkvist.

Forventede startopstillinger:

Esbjerg fB:

Winde

Klarström – Björck – Høgh – Conboy

Rieks – Jørgensen – Vendelbo – Mehl

Lange – Janssen

AGF:

Rasmussen

Krabbe – Kure – Thomassen – Lumb

Poulsen – Lucena – Povlsen – Feilhaber

Rafael – Graulund

TotalBold.dk’s bud på kampen:

AGF har ikke spillet ret godt i de sidste uger og overfor et toptrimmet Esbjerg-mandskab vil de få det svært. Derfor tror vi, at hjemmeholdet trækker sig ud af kampen med en 2-1-sejr.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu