Наши партнеры

MenuOptakt: Esbjerg – AGF

Dansk fodbold

Hjemmeholdet Esbjerg skal til eftermiddag forsøge, at viderebringe det spil, de leverede i sidste SAS Liga-runde, hvis de skal besejre AGF. EfB vandt senest 2-0 over FCK. AGF’erne jagter fortsat deres første sejr i foråret.

Esbjerg leverede det hidtil mest overraskende resultat i denne forårssæson, da de besejrede mesterskabsaspiranterne, FC København, med en overbevisende 2-0-sejr, og det var vel at mærke på udebane.

Esbjergenserne, som ligger på ottendepladsen, får i eftermiddag besøg af AGF, som med 25 point indtager en syvendeplads. Holdet har dog ikke vundet i deres seneste fire ligakampe, hvilket vil sige, at de fortsat ikke har vundet nogle SAS Liga-opgør i forårssæsonen.

AGF’s tidligere Esbjerg fB-spiller, Jakob Poulsen, analyserer på forårssæsonen som den er gået indtil nu.

”Spillemæssigt er det gået fint, men vi har ikke været skarpe nok til at udnytte de chancer, vi har fået. Der må jeg også erkende, at jeg burde have scoret et mål eller to,” påpeger Jakob Poulsen til klubbens hjemmeside, og uddyber:

”Vi har spillet fem fine halvlege. Kun vores anden halvleg mod Brøndby kan vi for alvor være utilfreds med. Hvis vi spiller op til vort normale niveau, vil jeg vurdere, at vi har gode muligheder for at tage alle tre point, men EfB er også kommet godt fra start. På papiret ligner det et meget tæt opgør.”

Gæsternes cheftræner, Erik Rasmussen, er udmærket godt klar over, at det er et optimistisk Esbjerg-hold, som AGF møder søndag.

”Alle kender jo Ove Pedersen som træner, og han holder sig til den samme spillestil, hvad enten han møder os eller FC København. Hans hold spiller meget på lange bolde op til en angriber eller op i hjørnerne, hvor modstanderen så skal sættes under pres, og der veksles mellem hurtigt genpres og at falde tilbage i organisationen med det samme, lyder det fra Rasmussen til AGF’s hjemmeside, og han fortsætter:

”Det er helt sikkert et Esbjerg-hold, som tror på det. De er pointmæssigt kommet flot fra start, og der er ingen tvivl om, at vi skal ramme dagen for at få et godt resultat med hjem.”

AGF må undvære Dan Thomassen, Dioh Willams, Michael Lumb samt Niels Kristensen, som alle er skadet. Hjemmeholdets skadesliste er noget mindre. Den består af Kari Arnason og Martin Fribrock, som ligeledes er skadet.

Forventede startopstillinger:

Esbjerg:

Lars Winde

Östlund – Adrian Cann Alexander – Fredrik Björck – Kevin Conboy

Jeppe Mehl – Mikkel Vendelbo – Jesper Jørgensen – Søren Rieks

Samel Sabanovic – Jesper Lange

AGF:

Steffen Rasmussen

Ulrik Lindkvist – Mark Howard – Anders Kure – Frederik Krabbe

David Devdariani – Jerry Lucena – Jens Gjessing – Jakob Poulsen

Jeremiah White – Peter Graulund

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Hjemmeholdet Esbjerg fB er ubesejrede i deres seneste seks kampe, og deres seneste sejr mod mægtige FCK, bør holdet kunne leve længe på rent mentalt. Derfor tror vi, at værterne hiver en smal sejr hjem mod AGF. 2-1 i EfB’s favør.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu