Наши партнеры

MenuOptakt: De danske hold i UEFA-Cup’en

UEFA Cup

I aften spiller hele tre danske hold i den europæiske turnering. Vi har kigget nærmere på danskernes muligheder til videre avancement.

Sparta Prag – OB

I aftenens kamp mellem Sparta Prag og OB, kan fynboerne forvente en meget hård kamp. Sparta Prag er nemlig kommet til kvalifikation via CL-kvalifikationen, hvor de røg ud til Arsenal. I hjemmekampen mod Arsenal, viste Prag, at de har kvaliteterne til at begå sig europæisk. Det lykkedes kun med nød og næppe et ekstremt hårdtarbejdende Arsenal-mandskab, at hive en 1-0-sejr hjem.

OB er meget skadesplaget til aftenens opgør, hvor de må undvære bl.a. Johan Absalonsen, Bengt Sæternes og Peter Nymann. Derudover er Bechara yderst tvivlsom.

Forventede startopstillinger:

Sparta Prag: Poštulka – Pospech, Kladrubský, Repka – Kadlec – Horváth – Hušek – Abraham Kulic – Rezek – Došek.

OB: Onyszko – Helveg, Christensen, Laursen, Sørensen – Bolaños, Bechara, Andreasen, Borring -Timm, Nielsen.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Vi tror, at OB grundet deres skadesplagede trup, får det svært i aften mod et godt spillende Sparta-hold. Derfor tror vi, at OB med en portion godt spil mod Sparta, vil kunne hente en smal 2-1-sejr hjem.

______________________________________________________________________________

FC Midtjylland – Lokomotiv Moskva

Der venter FC Midtjylland en svær kamp, når russiske Lokomotiv Moskva ligger vejen forbi den midtjyske hede. Det russiske hold har i idealopstillingen ni landsholdspillere, men alligevel har mulighederne for Midtjylland aldrig været bedre. I sidste sæson blev Moskva nummer tre, og dette på trods af kraftige signaler om, at mesterskabet skulle vindes tilbage. I denne sæson er det dog gået endnu værre.

Holdet er placeret på en ottendeplads efter 23 kampe, og de har hele ti point op til rivalerne fra Spartak på førstepladsen. Anderledes godt ser det ud for det danske hold, der møder op til kampen fuld af selvtillid. I weekenden vandt jyderne topkampen mod OB. Holdet er ubesejret på hjemmebane i denne sæson.

Dette betyder, at klubben indtager en førsteplads i den bedste danske række foran en anden UEFA Cup-deltager, FC Købehavn. Der er derfor uden tvivl høj selvtillid i den unge Midtjylland-trup, og denne selvtillid skal de bruge til at slå de russiske modstandere.

Forventede startopstillinger:

FC Midtjylland: Raska – Afriyie, Poulsen, Klimpl, Troest – S. Poulsen, Olsen, Ajilore, Thygesen – Dadu, Kristensen.

Lokomotiv Moskva: Polyakov – Rodolfo, Spahic, Pashinin, Sennikov – Maminov, Kombolov, Fomin, Samedov – Sychev, Odemwingie.

TotalBold.dk’s bud på kampen: FC Midtjylland har fordel af hjemmebane, men kampen mod Lokomotiv ser svær ud. Holdet er dog fuldt af selvtillid og troen på at skabe et godt resultat. Vi tror, at midtjyderne vil skabe et godt resultat forud for returkampen i Rusland, derfor tipper vi 2-1 til det danske hold.

______________________________________________________________________________

Sampdoria – AaB

AaB fik en rigtig god optakt til denne svære kamp, da det i SAS Ligaens seneste spillerunde blev til en sejr på 3-0 over kriseramte Brøndby. Kampens helt store profil, Siyabonga Nomvethe, kan desværre for AaB ikke benyttes, da han er ramt af karantæne.

Dagens italienske modstander Sampdoria har efter de rykkede op i Serie A tilbage i 2003 etableret sig som fast midterhold. Sidste sæson blev det til en niendeplads, og i denne sæson er de startet på samme niveau med fire point i de tre første kampe. I truppen får man hurtigt øje på de tidligere Roma-stjerner Vincenzo Montella og Antonio Cassano. Sidstnævnte går dog højst sandsynligt glip af kampen mod AaB på grund af en skade.

AaB er i SAS Ligaen placeret lige i midten på en sjetteplads, seks point efter topholdet FC Midtjylland. Aftenens kamp bliver svær for danskerne, der dog kan opmuntre sig med, at der i Italien bliver stillet spørgsmål ved, hvorfor Sampdoria ikke har scoret flere mål.

Forventede startopstillinger:

Sampdoria: Castellazi – Bastrini, Palombo, Gastaldello – Pieri, Franceschini, Sammarco, Zenoni – Bellucci – Delvecchio – Caracciolo.

AaB: Zaza – Olesen, Califf, Jakobsen, Olfers – Johansson, Augustinussen, Risgård, Enevoldsen – Curth, Prica.

TotalBold.dk’s bud på kampen: AaB og Sampdoria er begge midterhold i deres respektive ligaer. Den italienske liga en dog en kende større end den danske SAS Liga, og derfor tror vi, at AaB har en svær kamp i vente. Et udebanemål i et smalt nederlag vil dog bevare holdets håb og tro på videre færden i turneringen. Derfor tror vi, på et smalt 2-1-nederlag til det jyske hold.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu