Наши партнеры

MenuOptakt: Danmark – Letland

EM 2008

Efter nederlaget til Spanien i skæbnekampen, er der ikke megen optimisme at spore i det ganske land. I aften gælder det Letland, en kamp, som skal vindes.

Danmark skal efter det tunge 1-3-nederlag op på hesten igen, og vinde resten af deres kampe i EM-kvalifikationen, hvis de skal have en teoretisk mulighed, for at kvalificere sig. Dette er dog ikke helt nok, for der kræves også, at Spanien og Sverige taber resten af deres kampe, hvilket er meget usandsynligt.

Der er dog også meget mere på spil, for Danmark skal undgå at falde yderligere på FIFA’s verdensrangliste, derfor er sejre i de resterende kampe vigtige i mere end en forstand – et fald kan nemlig betyde, at Danmark ender i fjerde seedningslag, når der trækkes lod til VM-puljerne næste år.

I aften gælder det Letland i Parken, der ligger en plads under Danmark i Gruppe F, hvilket vil sige en femteplads med blot 9 point. Med en målscorer på 9-11, ligner det en overkommelig modstander for det danske landshold, men alt kan ske. Letterne må se bort fra deres største profil, Girts Karlsons, der har pådraget sig en skade.

Den danske landsholdsanfører, Jon Dahl Tomasson, er udmærket godt klar over, at det ser sort ud for landsholdets videre avancement til EM, derfor spiller han for meget andet i de kommende kampe.

”Der er æren, og der er stoltheden, og dét er vigtigt. Når jeg trækker landsholdstrøjen over hovedet, så er jeg stolt! Vi har alle sammen vores stolthed, og den spiller vi også for,” sagde den danske landsholdsanfører, Jon Dahl Tomasson, til KUNSPORT.DK.

Morten Olsen annoncerede i mandags, at man ville forsøge sig med en 4-4-2-opstilling til aftenens kamp, dette er endnu ikke bekræftet, men vi tror på at Olsen foretager formationsændring.

Forventede startopstillinger:

Danmark: T. Sørensen – Helveg, M. Laursen, U. Laursen, C. Sørensen – Rommedahl, C. Poulsen, D. Jensen. Kahlenberg – Bendtner, Tomasson.

Letland: Vanins – Ivanovs, Zirnis, Gorkss, Klava – Visnakovs, Solonicins, Laizans, Astafjevs – Rimkus, Verpakovskis.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Vi tror, at Olsens tropper leverer en god indsats i aften mod Letland. Vores bud er, at de rejser sig ovenpå nederlaget, og sikrer sig en 3-1-sejr.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu