Наши партнеры

MenuOptakt: Chelsea – Liverpool

Engelsk fodbold

Der er dømt engelsk topbrag på Stamford Bridge søndag eftermiddag, når ligaens nummer et og to ramler sammen. Chelsea og Liverpool er begge ubesejrede i Premier League, hvor kun målforskellen skiller de to klubber.

Chelsea og Liverpool er kommet godt for start i Premier League, og er således startet sæsonen med seks sejre og to uafgjorte. Dermed topper de to mesterskabskandidater ligaen – Chelsea er øverst med den bedste målforskel. Søndag eftermiddag tørner de to klubber sammen på Stamford Bridge til et vaskeægte topbrag.

Med Luis Felipe Scolaris ankomst til Chelsea var der forventninger om en mere kreativt og offensiv indstilling til kampene, og Scolari har formået at indfri forventningerne. Chelsea har ikke blot hentet gode resultater, de har gjort det med manér. I sidste spillerunde blev Middlesbrough slået hele 5-0, og Chelsea-spillerne har i det hele taget været gode til, at blive ved med at jagte scoringer, selvom man allerede har en solid føring.

I Champions League ser Chelsea ud til at styre direkte mod knockout-runderne, efter det i de første tre kampe er blevet til to sejre og en uafgjort. Senest blev AS Roma sænket i midtugen, hvor The Blues vandt 1-0.

Liverpool er pointmæssigt startet ligeså godt som Chelsea, men spillemæssigt har Rafael Benitez’ tropper ikke været helt så imponerende. Man har dog alligevel været i stand til at besejre rivalen Manchester United, mens også bysbørnene fra Everton er blevet slået. I sidste weekend var Liverpool ikke mange minutter fra at smide point mod Wigan, der var foran 2-1 på Anfield frem til ti minutter før tid. Albert Riera og Dirk Kuyt sikrede dog Liverpool sejren, da de tegnede sig for en scoring hver.

I Champions League står Liverpool ligesom Chelsea med to sejre og en uafgjort, og topper gruppe D sammen med Atletico Madrid, som var modstanderen i midtugen. Opgøret endte uafgjort 1-1, efter en sen udligning af Atleticos Simao.

Til opgøret må Chelsea se bort fra angriberen Didier Drogba, den solide midtbanespiller Michael Essien og tyske Michael Ballack. Derudover er både Ashley og Joe Cole tvivlsomme.

Liverpool kommer til at spille uden den store angrebsprofil, Fernando Torres, mens en sen test vil vise, om Robbie Keane bliver klar. Dog kan man glæde sig over, at Steven Gerrard og Xabi Alonso begge er meldt klar, efter de kom ud af kampen mod Atletico Madrid med skader.

Kampens spilles søndag kl. 14.30 og kan følges på Canal+ Sport1.

Forventede startopstillinger:

Chelsea:

Cech

Bosingwa – Terry – Carvalho – Bridge

Mikel – Lampard – Deco

Kalou – Anelka – Malouda

Liverpool:

Reina

Arbeloa – Agger – Carragher – Dossena

Benayoun – Alonso – Mascherano – Riera

Gerrard

Keane

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Chelsea døjer med en del skader for tiden, men har alligevel vist rigtig god form. The Blues har ikke tabt på hjemmebane i Premier League siden 2004, og er et hold, der indgyder frygt hos de fleste. Liverpool har også været godt kørende i sæsonstarten, om end holdet ikke altid har været lige overbevisende. TotalBold.dk tror, at Chelsea vil trække sig sejrrigt ud af søndagens topbrag. 2-1 er vores bud på kampens resultat.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu