Наши партнеры

MenuOptakt: Chelsea FC – Tottenham Hotspur

Engelsk fodbold

Luiz Felipe Scolari har fået en fantastisk start i manager-sædet i Chelsea, med to sejre ud af to mulige i Premier League. Tottenham derimod har tabt deres første to kampe, og er sidst i ligaen. Søndag eftermiddag tørner de to London-klubber sammen på Stamford Bridge i en kamp om prestige og ikke mindst vigtige point.

Chelsea-spillerne kunne næppe have givet Luiz Felipe Scolari en bedre start i sit nye job. The Blues har spillet to kampe i Premier League, og står med seks point på kontoen, hvilket gør dem til førerhold i ligaen. Samtidig er Chelsea det eneste hold, der endnu ikke har lukket mål ind. Sæsonen blev åbnet med en 4-0-sejr over Portsmouth, og i sidste weekend blev Wigan sænket med 1-0.

Indkøbene af portugiserne, Deco og Jose Bosingwa, ser ud til at være et godt valg af Scolari. Deco har allerede vist prøver på hvad han står for, og har således tegnet sig for to scoringer i de to første kampe.

Kampen mod Tottenham vil være Scolaris første London-derby, og den brasilianske træner ved, hvad han står overfor; et Tottenham-mandskab, der er sultne efter succes.

”Tottenham har tabt de to første kampe og lavet nogle fejl. Men dette er en stor chance for Tottenham, fordi det er et derby. Vi er nødt til at respektere dem endnu mere,” siger Scolari på et pressemøde forud for kampen.

I den anden lejr er der optimisme at spore, på trods af den kedelige start på sæsonen. Tottenham-manager, Juande Ramos, mener således, at kampen mod Chelsea falder på et rigtig godt tidspunkt.

”At have en kamp mod Chelsea på dette tidspunkt giver os en stor chance for at løfte stemningen. Planen for kampen er, at komme og spille en ambitiøst og angribende form for fodbold uden frygt,” siger Ramos forud for kampen.

Tottenham har helt sikkert noget de skal bevise. Den tamme sæsonstart kan ingen være tilfreds med. Middlesbrough besejrede i første runde i Premier League Spurs med 2-1, og Sunderland gjorde kunsten efter i anden runde, da de vandt på White Hart Lane med samme cifre.

Hvis stilen skal ændres, skal der dog helt andre takter til. Chelsea er med hjemmepublikummet i ryggen meget svære at have med at gøre, så det kræver moral og offervilje, hvis Spurs vil gøre sig forhåbninger om at få noget med hjem fra Stamford Bridge.

Chelsea må fortsat undvære den ivorianske angriber, Didier Drogba, der døjer med en knæskade, og det betyder, at Nicolas Anelka får endnu en chance på toppen. Derudover er de to stærke midtbanespillere, Michael Ballack og Michael Essien, tvivlsomme til dagens kamp. Tottenham kommer til at klare sig uden forsvarsspilleren Alain Hutton, der er ude med en skade i foden.

Opgøret sparkes i gang 14.30, og kan følges på Canal+ Sport1.

Forventede startopstillinger:

Chelsea FC:

Cech

Bosingwa – Carvalho – Terry – A. Cole

Lampard – Essien – Mikel

Deco – Anelka – Kalou

Tottenham Hotstpur:

Gomes

Zokora – King – Woodgate – Assou-Ekotto

Bentley – Jenas – Modric – Bale – Lennon

Bent

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Chelsea har fået en rigtig fornuftig start på sæsonen, hvor de som den eneste klub ikke har lukket mål ind. Dette kan Tottenham ændre på, men så kræver det en helt anden indstilling fra Juande Ramos’ mandskab. TotalBold.dk tror på en seværdig og spændende kamp, hvor The Blues, som så mange gange før på Stamford Bridge, vil stå som sejrsherre. 2-1 til Scolaris tropper, er redaktionens bud på derbyet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu