Наши партнеры

MenuOptakt: Chelsea FC – Manchester United

Engelsk fodbold

Aftenens kamp i Premier League, var på forhånd blevet udset til at være kampen om titlen. Men som resultaterne formede sig, kunne Manchester United allerede i søndags kalde sig engelske mestre, og denne kamp bliver nu i stedet, en kamp om ære og prestige.

På trods af at mesterskabet er afgjort, kan vi forhåbentlig alligevel få en god kamp at se, da der som altid vil være ære og prestige på spil, når to så store klubber tørner sammen.

Samtidig vil Chelsea nok gerne slutte godt af. På trods af det tabte mesterskab, skal publikum på Stamford Bridge ikke snydes for en god kamp.

Chelsea spillede i weekenden uafgjort i et sandt London derby, mod Arsenal, og da United tidligere havde slået et andet Manchester hold, Manchester City, var mesterskabet hjemme.

Det skal ligeledes blive spændende at se hvilke spillere de to hold har valgt at tage med kampen. Forude venter jo en FA Cup-finale, mellem netop de to hold, og det kunne tænkes at de to hold ville spare et par af de Aller største spillere.

Det er dog usikkert, for i et sådan opgør, med stor prestige, vil begge hold gerne vinde.

Chelsea viste allerede i søndags, mod Arsenal, et par nye og yngre spillere, som var taget med i stedet for et par af de større spillere.

Det skal derfor blive spændende at se hvad de to hold gør, og hvor meget de synes det er nødvendigt at spare.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Selvom det engelske mesterskab er afgjort, tror vi her, fortsat på en spændende kamp. Det vil blive en kamp med fight, og derudover også flot fodbold.

Chelsea vil have en fordel af hjemmebane, og Stamford Bridge vil være klar til at byde United velkommen, og give Chelsea al den støtte de kan.

United har spillet en flot turnering, og har bestemt et hold, som kan spille op med Chelsea på Stamford Bridge. Derfor tror vi på det uafgjorte resultat 2-2.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu