Наши партнеры

MenuOptakt: Chelsea FC – Manchester United

Engelsk fodbold

Så er det tid til en forsmag på verdens bedste liga, når Chelsea og Manchester United tørner sammen i årets Community Shield. Sidste gang de mødtes i Community Shield tabte Chelsea på straffespark efter 1-1 i ordinær tid, så de har lidt at revanchere. Begge hold har ændret spillestil. Chelsea grundet ny manager, Manchester United grundet de har solgt deres absolut vigtigste spiller, Cristiano Ronaldo.

I træningskampene er Manchester United startet på en mindre promoveringstur i Asien. De har blandt andet mødt Seoul og Malaysias U/23 med lidt forstærkning. Af de større kampe har de slået Boca Juniors og Valencia samt spillet uafgjort med Bayern München. Efter at have set kampene har TotalBold.dk vurderet, at Manchester vil bringe Rooney meget mere i spil, samt at Michael Owen og Antonio Valencia begge har fået en god start.

Chelsea har slået Inter, Milan og Seattle i et par flotte kampe. I den seneste kamp mod Reading skulle de dog helt ud i overtiden før en uafgjort kunne blive sikret. Generelt ser begge hold stærke ud, dømt ud fra deres træningskampe.

”Selvfølgelig har det at være i Asien to uger taget en del fra holdet – det var en trættende tur – men vi burde være rimelig tæt på topformen til på søndag. Når der er mulighed for at nappe et trofæ, så betyder det alt, at du kan gå ud af det stadion som vindere,” udtaler Manchester Uniteds Rio Ferdinand til klubbens hjemmeside.

Den nye manager for Chelsea, Carlo Ancelotti, har også været ude at snakke om kampen:

”Det er ikke en venskabskamp. Det er en meget vigtig kamp for os. Vi skal spille mod et godt hold, fordi Manchester United er et godt hold. De var i finalen i Champions League i sidste sæson og vi har respekt for dette hold. Men vi vil vinde og spille godt. Vi vil vise vores kvalitet på banen, og jeg tror, det vil blive en interessant kamp,” siger han til klubbens hjemmeside.

Hvis vi vender blikket mod Chelseas skadesliste, så må de se bort fra Zhirkov. Derudover er den engelske landsholdsback Ashley Cole tvivlsom, men de seneste meldinger går på, at han er klar.

United har derimod større problemer, hvor Sir Alex Ferguson står overfor en række dilemmaer på et par nøglepositioner. Således er Wes Brown, Nemanja Vidic, Gary Neville og van der Sar ude med skader.

Kampen spilles søndag kl. 16:00 og kan følges direkte på Kanal 5.

Forventede startopstillinger:

Manchester United:

Tomasz Kuszczak

Rafael da Silva – Rio Ferdinand – Jonny Evans – Patrice Evra

Nani – Michael Carrick –Ryan Giggs – Ji-Sung Park

Dimitar Berbatov – Wayne Rooney

Chelsea FC:

Petr Cech

José Bosingwa – John Terry – Ricardo Carvalho – Ashley Cole

Michael Essien

Michael Ballack – Deco

Frank Lampard

Nicolas Anelka – Didier Drogba

TotalBold.dk’s bud på kampen:

I sidste sæson blev Manchester United den store af de to hold, da de vandt Premier League, mens Chelsea måtte tage til takke med tredjepladsen. Nu gælder det dog en ny sæson, og der er sket udskiftninger på begge hold.

Mest bemærkelsesværdigt må dog være Uniteds farvel til Cristiano Ronaldo, og selvom en enkelt mand ikke alene kan vinde en fodboldkamp, er det et tab for United. Chelsea har fået ny mand i managersædet i form af Carlo Ancelotti, og han må være opsat på at komme godt fra start.

Begge mandskaber vil gå efter sejren og trofæet, men kun ét hold kan vinde. Vi tror, at det bliver tæt som det som regel er, når de to klubber tørner sammen, men at Chelsea vil trække det længste strå. Vores bud på kampens resultat er 2-1 til The Blues.

Skrevet af Rasmus Kaasing og Pernille Nielsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu