Наши партнеры

MenuOptakt: Chelsea FC – Manchester United

Engelsk fodbold

I eftermiddag skal en vinder af FA Cup’en findes. Kampen står mellem to af Englands allerbedste hold, Chelsea og Manchester United. Vi kan se frem til en spændende og underholdende kamp.

Det var disse to hold, der kæmpede om liga-guldet, og nu står de så overfor hinanden igen. Manchester United trak det længeste strå i kampen om mesterskabet, og det skal derfor blive spændende at se, og Chelsea er klar til, at tage revanche.

Begge hold har været plaget af skader. Især Chelsea der til dagens kamp må undvære flere stjerner. Bl.a. angrebsstjernen Shevchenko, midtbaneslideren Ballack, og backen Ashley Cole, mens Manchester United bl.a. må se bort fra boksspilleren Louis Saha.

Det bliver derfor to hold, der ikke kan stille op i stærkeste opstilling. På trods af dette, burde vi alligevel kunne se en spændende kamp i møde.

Manchester United og Chelsea har i denne sæson vist sig som Englands to stærkeste hold. De endte på henholdsvis første- og andenpladsen, og nåede begge videre til semi-finalen i Champions League.

De to hold har forholdsvis sikkert spillet sig frem til finalen. I semi-finalen slog Manchester United overlegent Watford, mens Chelsea lidt mindre sikkert, men dog fortjent, slog Blackburn ud.

Forventede startopstillinger:

Chelsea: Cech; Ferreira, Essien, Terry, Bridge; Makelele, Lampard, Wright-Phillips, Cole; Drogba, Kalou.

Manchester United: van der Sar; Brown, Ferdinand, Vidic, Evra; Ronaldo, Scholes, Carrick, Giggs; Rooney, Smith.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Vi tror det bliver en meget tæt kampen mellem de to hold. Begge hold er ramt af skader, men værst ser det dog ud for Chelsea.

Samtidig vil de være sultne efter sejren, da United vandt mesterskabet for næsen af dem. Derfor tror vi på en meget spinkel Chelsea-sejr på 2-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu