Наши партнеры

MenuOptakt: Chelsea – AS Roma

Champions League

Stamford Bridge huser onsdag aften et af aftenens største opgør, når Chelsea skal forsøge at cementere sin førsteplads i gruppe A. AS Roma derimod skal prøve at rode bod på sine skuffende præstationer indtil videre.

Værterne i onsdagens opgør befinder sig både på førstepladsen i Champions League og i Premier League, hvor man i begge tilfælde har fået en blændende start. Derudover har Chelseas nye træner, Luiz Felipe Scolari, i fællesskab med resten af London-klubben, anskaffet sig en imponerende målscore på 19-3 i ligaen.

Omvendt går det for Roma, som for tiden skuffer på det groveste. Sidste sæsons italienske toere befinder sig på en skuffende 11. plads i Italien, mens et chokerende nederlag til upåagtede CFR Cluj samtidigt har røbet svaghedstegn i den italienske hovedstad.

Til Romas fordel er dog, at London-mandskabet er hårdt plaget af skader. Startvalgene Essien, Carvalho, Drogba samt Ballack døjer alle med skader, og vil derfor ikke komme i aktion mod Roma. Ligeledes er Ashley Cole, Joe Cole samt Petr Cech tvivlsomme til kampen, mens Deco, der blev skiftet ind i weekendens kamp mod Middlesbrough, muligvis kommer på holdkortet.

Roma har, til forskel fra Chelsea, været en smule heldigere på skadesfronten. Holdets absolutte stjerne, Totti, er igen på holdkortet, men til trods for det, ser det skidt ud for italienerne. Et 4-0-nederlag står som seneste ydmygelse af hovedstadsklubben.

Dog er der lagt op til en lige kamp, når gruppe A’s nummer et og nummer tre tørner sammen.

Forventede startopstillinger:

Chelsea:

Cudicini

Bosingwa – Terry – Alex – Bridge

Belletti – Lampard – Mikel – Kalou

Malouda – Anelka

Roma:

Doni

Panucci – Juan – Mexes – Riise

De Rossi

Pizarro

Aquilani – Perrotta – Vucinic

Totti

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Chelsea er trods skader for stærke, men der er lagt op til en spændende og jævnbyrdig kamp på Stamford Bridge. Vores bud lyder på 2-1 til hjemmeholdet.

Skrevet af Christian Hallas.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu