Наши партнеры

MenuOptakt: Champions League-gruppespillet 5. kamp E-H

Champions League

I aften vil nogle flere brikker falde på plads, når holdene i Champions League-grupperne E-H spiller deres femte, og dermed næstsidste kamp i dette gruppespil. Der er flere spændende kampe på programmet, som vil blive afgørende. Vi bringer optakt til samtlige kampe denne tirsdag aften.

Gruppe E:

VfB Stuttgart – Glasgow Rangers

Det tyske hjemmehold har allerede udspillet deres chance for videre avancement. Stuttgart har tabt alle deres kampe i denne sæsons gruppespil, og med blot to kampe tilbage, kan de ikke nå at hente nogle af de andre hold. De skotske gæster har derimod meget at spille for. Holdet besidder andenpladsen i gruppen. Tre point efter gruppens førerhold, Barcelona, og et point foran gruppens nummer tre, Lyon. Derfor er der ikke afgjort noget endnu, men med en sejr vil Rangers i hvert fald gå et skridt nærmere videre avancement. Det kan dog blive svært for Glasgow at hente alle pointene i dette opgør. Stuttgart har nemlig aldrig tabt til at skotsk hold på hjemmebane.

Forventede startopstillinger:

VfB Stuttgart: R. Schäfer – Beck, Fernando Meira, Delpierre, Magnin – Pardo – Hilbert, Hitzlsperger – Khedira – Gomez, Cacau.

Glasgow Rangers: McGregor – Hutton, Weir, Cuellar, Papac – Hemdani – Beasley, Ferguson, Thomson, McCulloch – Darcheville.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Stuttgart har udspillet deres rolle i denne gruppe, men holdets træner, Armin Veh, har afvist, at han vil spare spillere i kampen, da de ønsker at tage en værdig afsked. Rangers har meget at spille for, men vi tror ikke, at de får fuldt udbytte af dette opgør. vi tror på, at kampen ender uafgjort, 2-2.

______________________________________________________________________________

Olympique Lyon – FC Barcelona

FC Barcelona behøver blot et uafgjort resultat i aftenens kamp mod Lyon, før de er kvalificeret til 1/8-finalerne. Barca indtager en førsteplads i gruppen med 10 point, mens Lyon indtager en tredjeplads med 6 point efter fire kampe. Hjemmeholdet Lyon har blot vundet to kampe, mens de skuffende har tabt to kampe til netop Barcelona og Glasgow Rangers, hvor begge kampe er endt med knusende 0-3-nederlag. Bedre ser det ud for gæsterne, der er ubesejret i dette års CL med tre sejre og et enkelt uafgjort resultat. Lyon må se bort fra Gregory Coupet, Cris og Milan Baros, der alle er skadet, mens Karim Benzema er tvivlsom, mens Barca må undvære Thierry Henry og Oleguer, der begge er skadet.

Forventede startopstillinger:

Olympique Lyon: Remy Vercoutre – Anthony Reveillere, Sebastien Squillaci, Mathieu Bodmer, Fabio Grosso – Jeremy Toulalan, Juninho, Kim Kallstrom, Sidney Govou, Hatem Ben Arfa – Karim Benzema.

Barcelona: Victor Valdes – Gianluca Zambrotta, Carles Puyol, Gabriel Milito, Eric Abidal – Andres Iniesta, Yaya Toure, Xavi – Ronaldinho, Lionel Messi, Bojan Krkic.

Totalbold.dk’s bud på kampen: FC Barcelona vil uden tvivl være favoritter til at snuppe sejren, men vi tror, at Lyon vil gøre alt, for at spænde ben for en Barca-sejr da de selv har brug for vigtige point for videre avancement. Derfor tror vi, at kampen ender 1-1, et resultat, som Barca vil kunne være tilfredse med.

______________________________________________________________________________

Gruppe F:

Dynamo Kiev – AS Roma

Dynamo Kiev har endnu ikke nogle point på kotoen, men kan på trods af dette stadig nå tredjepladsen i gruppen, der giver UEFA Cup. Det kræver dog, at de henter point i aftenens kamp mod Roma, hvilket ikke bliver en let opgave. Modsat Dynamo har Roma nemlig klaret det noget bedre, og de kan med en sejr i aften sikre sig videre avancement fra gruppespillet. Det italienske hold døjer dog med en del skader hos nogle af holdets nøglespillere. Holdet må se bort fra Francesco Totti, Philippe Mexes og Simone Perotta. Derfor må hjemmeholdet ikke undervurderes på trods af, at Roma på papiret ligger til at vinde opgøret.

Forventede startopstillinger:

Dynamo Kiev: Lutsenko – Fedoriv, Rodrigo, El Kaddouri, Márkovic – Diakhate, Rotan, Rincón, Gusev – Ghioane, Milevskiy.

AS Roma: Doni – Panucci, Ferrari, Juan, Cassetti – De Rossi, Brighi – Mancini, Pizarro, Tonetto – Vucinic.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Vi tror, at Roma vil vise styrken og vinde opgøret, selvom de mangler nogle af de største profiler. Det vil betyde at italienerne vil sikre sig videre avancement til 1/8-finalerne, mens Dynamo vil have udspillet deres rolle. Vi tror på en 1-2-sejr til Roma.

______________________________________________________________________________

Manchester United – Sporting Lissabon

United har en skrammende statistik forud for kampen mod Sporting. Holdet har vundet deres seneste otte Champions League-hjemmekampe, hvor de har nettet 25 gange, ydermere er de ubesejret i deres seneste elleve kampe, og har kun tabt en kamp i de seneste 32 på Old Trafford. Derudover har de engelske mestre aldrig tabt hjemme til et portugisisk hold. Sporting indtager en tredjeplads, og har kun formået at skrabe 4 point sammen, mens United har været overlegne med fire sejre ud af samme antal mulige, hvilket bringer dem på førstepladsen med 12 point. Wayne Rooney, Ji-Sung Park, Gary Neville er alle ude med skader for Man. Utd., mens Sporting må undvære Yannick Djalo, der ligeledes døjer med en skade.

Forventede startopstillinger:

Manchester United: van der Sar – Evra, Vidic, Ferdinand, Brown – Giggs, Anderson, Carrick, Ronaldo – Tevez, Saha.

Sporting Lissabon: Tiago – Ronny, Polga, Veloso, Tonel, Abel – Moutinho, Romagnoli, Izmailov – Liedson, Purovic.

Totalbold.dk’s bud på kampen: Vi tror på, at United henter en 3-0-sejr mod Sporting. United har vist sig uhyre farlige i dette års Champions League, og ønsker tydeligvis ikke, at give de andre hold en chance i gruppen.

______________________________________________________________________________

Gruppe G:

CSKA Moskva – PSV Eindhoven

Det er ikke længere muligt for CSKA Moskva, at spille sig videre fra gruppespillet. En plads i UEFA Cuppen er dog stadig et realistisk mål, og i aften møder de deres rivaler til denne plads – PSV Eindhoven. I de to klubbers første pågør vandt hollænderne 2-1, men i denne kamp har Moskva fordel af hjemmebane. Dette kan vise sig at blive udslagsgivende, da russiske hold generelt er stærke på hjemmebane. PSV får svært ved at gå videre fra gruppespillet. De har fire point op til gruppens nummer to, Fenerbache, og er dårlige indbyrdes med tyrkerne. Derfor skal det hollandske mandskab vinde deres to sidste kampe, hvilket ligner en svær opgave.

Forventede startopstillinger:

CSKA Moskva: Akinféev – V. Berezutski, Ignashévich, A. Berezutski – Krasic, Dudú, Rahimic, Zhirkov, Carvalho – Vagner Love, Jó.

PSV Eindhoven: Gomes – Kromkamp, Alcides, Marcellis, Salcido – Aissati, Zonneveld, Bakkal -Kenneth Pérez, Koevermans, Lazovic.

TotalBold.dk’s bud på kampen: CSKA Moskva er et stærkt hjemmehold, og det bliver en svær opgave for Kenneth Perez og resten af PSV-holdet. Hollænderne kan med en sejr sikre sig gruppens UEFA Cup-plads, men vi tror ikke, at dette lykkes. Vi tror på en hjemmebanesejr på 2-1.

______________________________________________________________________________

Inter – Fenerbache

Inter har vundet deres seneste tre Champions League-opgør, og de har kun tabt én gang i deres seneste ti kampe. Tyrkiske Fenerbahce er ubesejret i deres seneste ni europæiske kampe, og har kun tabt to kampe i femten opgør. Inters træner Roberto Mancini fylder 43 år i dag, og en sejr vil være en god fødselsdagsgave for ham, da hans hold så vil være kvalificeret til 1/8-finalerne. Mancini må se bort fra de tre skadede spillere Patrick Vieira, Luis Figo og Marco Materazzi, der alle er vigtige brikker på holdet, mens Nicolas Burdisso har karantæne. Hos Fenerbahce må man undvære Deniz Baris og angriberen Mateja Kezman, der også døjer med skader.

Forventede startopstillinger:

Inter: Julio César – Chivu, Samuel, Dacourt, Cordoba, Maicon – Cambiasso, Stankovic, Zanetti – Cruz, Ibrahimovic.

Fenerbache: Demirel – Roberto Carlos, Yasin, Aurelio, Edu, Turaci – Vederson, Alex, Appiah – Senturk, Deivid.

Totalbold.dk’s bud på kampen: Vi tror, at Inter hiver en smal sejr hjem over Fenerbahce. Vi tror, at kampen ender med en 2-1-sejr til hovedstadsklubben.

______________________________________________________________________________

Gruppe H:

Steaua Bukarest – Slavia Prag

Steaua Bukarest og Slavia Prag var på forhånd de to hold, man regnede med, skulle kæmpe om gruppens tredjeplads. Slavia Prag har dog stadig et spinkelt håb om at gå videre fra gruppespillet, men det bliver umådeligt svært. Bukarest derimod kan kun nå gruppens tredjeplads, men kun, hvis holdet henter point imod Slavia i aftenens kamp, og samtidig skal holdet også havde point i kampen mod Arsenal, der allerede er kvalificeret til 1/8-finalerne. Derfor er det en meget vigtig kamp for begge hold. Sevilla virker dog også som et hold, der går videre, hvorfor Slavia Prag sandsynligvis må tage til takke med gruppens tredjeplads, hvilket de dog også godt kan være tilfredse med, når de har været oppe imod to så stærke hold.

Forventede startopstillinger:

Steaua Bukarest: Zapata – Nesu, Baciu, Goian, Emeghara – Petre, Emeghara, Lovin, Croitoru, Neaga – Dica.

Slavia Prag: Vaniak – Matej, Brabec, Hubacek, Frantisek – Belaid, Janda, Suchy, Tavares, Pudil – Vlcek.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Vi tror på, at udeholdet vil vinde denne kamp, og dermed sikre sig tredjepladsen i Gruppe H. Dermed er Steaua færdige i europæisk fodbold for denne sæson. Vi tror på en smal 1-2-sejr til Slavia Prag.

______________________________________________________________________________

Sevilla – Arsenal

Sevillas imponerende statistik taler for sig selv. Holdet har kun tabt en kamp i 37 europæiske opgør, og har holdet målet rent 22 gange i træk. Arsenal derimod er ubesejret i deres seneste syv europæiske kampe, og har holdt målet rent i alle seks Champions League-kamp i denne sæson, inklusiv kvalifikationsrunden. Arsenal har holdt målet rent i ti kampe ud af 15 kampe i europæiske udekampe. Arsenal fører gruppe H med 10 point, men netop Sevilla bider dem i haserne med et enkelt point efter på andenpladsen. Sevillas Javi Navarro døjer med en skade, mens Alexandr Hleb, Robin van Persie, Abou Diaby fra Arsenal er ude. Luis Fabiano, der har nettet 16 gange i denne sæson er tvivlsom, mens Emmanuel Adebayor spares, hvorfor danske Nicklas Bendtner vil være at finde i startopstillingen.

Forventede startopstillinger:

Sevilla: Palop – Alves, Fazio, Dragutinovic, Crespo – Navas, Poulsen, Keita, Adriano – Fabiano, Kanoute.

Arsenal: Almunia – Sagna, Toure, Senderos, Eboue – Fabregas, Flamini, Diarra, Rosicky – Eduardo, Bendtner.

Totalbold.dk’s bud på kampen: Vi regner med at dette bliver et brag af en CL-kamp, begge mandskaber kæmper om de tre vigtige point i topstriden, hvorfor begge mandskaber vil kæmpe alt hvad de kan fra første fløjt. Vi tror på en uafgjort kamp, nærmere bestemt 1-1.

Skrevet af Casper Lohse og Pernille Nielsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu