Наши партнеры

MenuOptakt: Champions League-gruppespillet 4. kamp E-H

Champions League

I aften er det holdene fra Gruppe E-H, der spiller deres fjerde kamp i denne sæsons Champions League. Et par klubber kan med en sejr sikre sig en billet videre fra gruppespillet, hvilket skal blive spændende at følge. Vi bringer optakter til samtlige kampe denne onsdag.

Gruppe E:

Olympique Lyon – VfB Stuttgart

De to bundhold tørner sammen på Stade Gerland i kampen om meget vigtige point for videre avancement i gruppen. Lyon ligger placeret på tredjepladsen med tre point, mens Stuttgart besidder sidstepladsen i gruppen med nul point. De to hold mødtes i sidste spillerunde på Gottlieb Daimler Stadion i Stuttgart og der trak Lyon sig sejrsrige ud af kampen med en 0-2-sejr. Stuttgart er syv point efter Barcelona og Rangers som deler førstepladsen og selvom tyskerne skulle score maksimum i de sidste tre kampe ser det mere end sort ud for muligt avancement til ottendedelsfinalerne. Lyon kan derimod med en sejr melde tilbage i kampen om en af de to pladser videre i turneringen.

Forventede startopstillinger:

Olympique Lyon: Vercoutre – Réveillère, Squillaci, Grosso, Anderson – Juninho, Govou, Santos, Bodmer – Benzema, Ben Arfa.

VfB Stuttgart: Schaefer – Delpiere, Beck, Osorio, Tasci – Meira, Hitzlsperger, Khedira, Bastürk – Cacau, Gomez-

Totalbold.dk’s bud på kampen: Det bliver en meget tæt kamp, hvor der vil blive kæmpet for de meget vigtige point, som er på spil, men med Lyons hjemmebanefordel tror vi på, at Lyon tager en smal sejr på 2-1.

______________________________________________________________________________

FC Barcelona – Glasgow Rangers

Rangers viste imponerende forsvarsspil i sidste spillerunde hjemme på Ibrox Stadium mod Barcelona, hvor de havde et fantastisk hjemmepublikum i ryggen. Rangers formåede at spille 0-0, hvor det ellers var Barcelona der klart havde overtaget i chancer og boldbesiddelse. Men denne gang er det Barcelona som spiller på hjemmebane i forma af Nou Camp, derfor vil det blive en helt anden kamp, hvor Rangers vil få det meget svært mod et offensivt-spillende Barcelona-hold.

Forventede startopstillinger:

FC Barcelona: Valdes – Puyol, Thuram, Milito, Abidal – Toure, Xavi, Iniesta, Ronaldinho – Messi, Henry.

Glasgow Rangers: McGregor – Hutton, Weir, Papac, Cuéllar – Ferguson, Adam, Beasley, McCulloch, Faye – Cousin.

Totalbold.dk’s bud på kampen: Rangers vil få det meget svært med 90.000 spaniere imod sig. Derfor kan vi forvente at se Rangers stille sig meget defensivt på banen og satse på kontrachancerne, som det var tilfældet sidst de to hold mødtes. Barcelona er klare favoritter til kampen og kan med en sejr sikre adgang til ottendedelsfinalerne. Derfor tror vi på en sikker 3-1 sejr til Barcelona.

______________________________________________________________________________

Gruppe F:

Manchester United – Dynamo Kiev

Det er top mod bund, når Manchester United hjemme på Old Trafford tager imod sidstepladsen i gruppe F, Dynamo Kiev. De to hold spillede en forrygende kamp i Kiev som endte 2-4 sidst de to mødtes. Begge hold spillede meget offensivt og det gav et hav af muligheder til begge hold, men United havde overtaget hele kampen igennem, selvom Kiev i perioder spillede noget flot fodbold og skabte nogle gode chancer. United har været suveræne hjemme på egen bane og har stadig ikke tabt en kamp på hjemmebane i denne sæson og derfor ser det meget svært ud for Dynamo Kiev som ikke spås ret store chancer.

Forventede startopstillinger:

Manchester United: Van der Sar – Brown, Ferdinand, Vidic, Evra – Carrick, Hargraves, Ronaldo, Nani – Saha, Rooney.

Dynamo Kiev: Shovkovski – Diakhate, Ghioane, Nesmachniy, Bangoura – El Kaddouri, Rincon, Yussuf – Shatskikh, Milevsky.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Manchester United er storfavoritter til kampen og har været suveræne på Old Trafford i år, hvor modstanderne har haft det meget svært med at komme igennem Uniteds stærke bagkæde, som kun har lukket et mål ind på hjemmebane i Premier league i denne sæson. Dynamo Kiev skal derfor spille op til det maksimale og mere til, men det ser meget svært ud for ukrainerne, derfor tror vi på en storsejr på 4-0 til englænderne.

______________________________________________________________________________

Sporting Lissabon – AS Roma

Roma må undvære deres absolutte største stjerne, Francesco Totti til den svære udekamp mod Sporting Lissabon. Sidst de mødtes var det Roma, som trak det længste strå, ved at vinde med 2-1 på hjemmebane over portugiserne. Roma besidder andenpladsen i puljen, mens Sporting ligger en plads lavede i tabellen, med tre point op til Roma som har seks point. Roma kan derfor med en sejr ligge godt med afstand til portugiserne, så de kun skal bruge et point i de to sidste kampe, for at gå videre fra gruppen. Sporting kan samtidig melde sig ind i kampen igen med en sejr.

Forventede startopstillinger:

Sporting Lissabon: Tiago – Abel, Tonel, Ronny, Polga – Izmailov, Veloso, Moutinho, Romagnoli – Purovic, Liedson.

AS Roma: Doni – Tonetto, Juan, Mexes, Cicinho – Pizarro, De Rossi, Giuly, Perrotta, Mancini – Vucinic

TotalBold.dk’s bud på kampen: Roma må undvære deres store stjerne Totti til kampen, men de må stadig betagnes som små favoritter. Sporting spiller dog hjemme denne gang og kan lukrere på, at Roma må undvære Totti og med lidt held tage alle tre point og melde sig tilbage i kampen om den sidste billet videre fra gruppen, hvor Manchester United har sat sig sikkert på førstepladsen. Derfor tror vi på, at det bliver en tæt kamp, der ender uafgjort 2-2.

______________________________________________________________________________

Gruppe G:

Inter – CSKA Moskva

Det er top mod bund når Inter på hjemmebane tager imod CSKA Moskva. De italienske mestre har godt nok ikke set så overbevisende ud som man kunne have forventet i Champions League, men de har gjort det godt nok til at indtage førstepladsen i gruppen. I den hjemlige liga har Inter til gengæld gjort det godt. De fører rækken, og har endnu ikke tabt et opgør. I sidste runde blev det til uafgjort mod de ambitiøse oprykkere fra Juventus.

I Rusland er CSKA Moskva ude af mesterskabskampen her hvor sæsonen lakker mod ende. Til dette opgør har holdet ingen nævneværdige skader, mens Inter må undvære flere profiler. Luis Figo, Dejan Stankovic, Luis Jimenez, Patrick Vieira og Marco Materazzi er alle udenfor truppen til opgøret.

Forventede startopstillinger:

Inter: Julio Cesar – Maicon, Samuel, Cordoba, Chivu – J. Zanetti, Cambiasso, Dacourt, Solari – Ibrahimovic, Crespo.

CSKA Moskva: Akinfeev – V. Berezutski, Ignaschevich, A. Berezutski – Krasic, Aldonin, Dudu, Rahimic, Zhirkov – Jo, Carvalho.

TotalBold.dk’s bud op kampen: CSKA Moskva vil med sikkerhed være tændte til dette opgør på Stadio Giuseppe Meazza, da de tabte det første opgør på hjemmebane. Vi tror dog, at Inter trods flere skader vil vise sig stærkere end russerne, og hive en sejr på 2-1 hjem.

______________________________________________________________________________

Fenerbache – PSV Eindhoven

Gruppens nummer to og tre mødes i gruppe G, og der er meget på spil. Fenerbache er nummer to, mens de hollandske gæster er nummer tre. Henholdsvis et og to point efter gruppens førerhold, Inter. Alle tre hold har mulighed for at spille sig videre fra gruppespillet, og vi kan derfor forvente os en spændende kamp. Værterne møder til opgøret med selvtillid, efter de i weekenden slog ærkerivalerne fra Besiktas med 2-1. PSV fik derimod ikke den bedste optakt til kampen, da de tabte 2-1 til Heerenveen.

Hjemmeholdet må til kampen se bort fra den centrale spiller, Deivid, der blev udvist i de to holds første møde for to uger siden. Denne kamp endte uafgjort, 0-0. Gæsterne må til opgøret undvære Eric Addo, mens det forventes at danske Kenneth Perez vil være med fra start for gæsterne.

Forventede startopstillinger:

Fenerbache: Demirel – Gönül, Edu, Carlos, Vederson – Barış, Appiah, Aurélio, Alex – Kezman, Şentürk.

PSV Eindhoven: Gomes – Marcellis, Alcides, Kromkamp, Bakkal – Salcido, Simons, Méndez, Perez – Lazović, Farfán.

TotalBold.dk’s bud op kampen: Der er meget på spil for de to hold, og det kan skabe lidt nervøsitet. Fenerbache har fordel af, at kampen spilles i Tyrkiet, hvor holdets fans vil forsøge at gøre det svært for PSV. Vi tror, at Fenerbache vil hente en spinkel sejr på 1-0.

______________________________________________________________________________

Gruppe H:

Steaua Bukarest – Sevilla

Der venter ingen nem opgave for Christian Poulsen og co., når de gæster Rumænien og Steaua Bukarest. Hjemmeholdet spiller normalt godt på hjemmebane, men har endnu ikke fået point i dette års Champions League-gruppespil. Sevilla er to’er i gruppen, og vil med en sejr spille sig tæt på en billet videre fra gruppespillet. Samtidig vil spanierne møde op til opgøret med selvtilliden i top, efter det i weekenden blev til den sejr over de forsvarende spanske mestre, Real Madrid, på 2-0. Hos hjemmeholdet kan selvtilliden derimod ikke være helt i top. Holdet ligger på en skuffende 7. plads i den bedste rumænske række efter 14 kampe, og løb i weekenden ind i et nederlag. Derfor har de noget de skal bevise i dette opgør, hvor Sevilla forventes at have danske Christian Poulsen med fra start.

Forventede startopstillinger:

Steaua Bukarest: Zapata – Marin, Rada, Goain, Emerghara – Petre, Croitoru, Nicolita, Surdu – Zaharia, Dica.

Sevilla: Palop – Alves, Boulahrouz, Mosquera, Dragutinovic – Jesus Navas, Poulsen, Renato, Adriano – Kanoute, Luis Fabiano.

TotalBold.dk’s bud op kampen: Der er ingen tvivl om, at Sevilla er favoritter i dette opgør. Christian Poulsen og co. har vist god form på det seneste, mens Steaua ikke helt har spillet op til hvad man kunne have forventet. Vi tror på en udebanesejr på 1-3.

______________________________________________________________________________

Slavia Prag – Arsenal

Arsenal har spillet et fantastisk efterår, og forventes sikkert at spille sig videre på gruppespillet. Holdet er endnu ubesejrede, og topper gruppen. For to uger siden mødtes disse to hold i London, og det blev et opgør Slavia Prag nok helst vil glemme. London-klubben vandt nemlig med hele 7-0. I Premier League har Arsenal ligeledes set stærke ud. De topper ligaen, efter senest at have spillet uafgjort mod både Liverpool og Manchester United. Slavia har også gjort det godt i den hjemlige liga, hvor de ligesom Arsenal topper rækken. Der er dog stor forskel på Champions League og den bedste tjekkiske række. Det fik holdet så sandelig at føle, da de var på besøg i London for to uger siden. Arsenals manager, Arsene Wenger, har til kampen valgt at lade nogle profiler blive hjemme. Det er spillere som Cesc Fabreags og Alexander Hleb, mens Kolo Toure, Thomas Rosicky begge er skadede.

Forventede startopstillinger:

Slavia Prag: Vaniak – Tavares, Hubáček, Švec, Dřížďal – Pudil, Suchý, Krajčík, Kalivod – Vlček, Šenkeřík.

Arsenal: Almunia – Eboué, Sagna, Gallas, Clichy – Diaby, Denilson, Gilberto, Flamini – Eduardo da Silva, Walcott.

TotalBold.dk’s bud op kampen: Selvom Arsenal sparer flere profiler til opgøret, får hjemmeholdet det svært. The Gunners er godt kørende, og kan med en sejr sikre sig videre avancement, hvilket de utvivlsomt vil gå efter. Vi tror at Arsenal vinder kampen 0-2, og dermed sikrer sig en billet videre fra gruppespillet.

Skrevet af Mads Danielsen og Pernille Nielsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu