Наши партнеры

MenuOptakt: Champions League-gruppespillet 4. kamp A-D

Champions League

Klubberne fra gruppe A-D spiller i aften deres fjerde kamp. Vi har kigget nærmere på aftenens opgør, hvor det for flere hold er ved at være sidste chance, for at sikre en billet videre fra gruppspillet.

Gruppe A:

Liverpool – Beşiktaş:

Sidste års finalist, Liverpool, har kniven mod struben, inden tirsdagens kamp hjemme på Anfield Road mod tyrkiske Besiktas. Et sølle point i tre kampe er det blevet til for The Reds i en tæt, men ikke uoverkommelig pulje for Liverpool. Tirsdagens tyrkiske modstandere blev Liverpools overmænd for 14 dage siden, og det er et møde mellem gruppens treer og firer. Lykkes det ikke Liverpool, ser holdet ud til at være, om ikke helt færdig i europæisk fodbold for i år, så i hvert fald færdig med Champions League. Fernando Torres er igen med i truppen, og han skal være manden, som skal klare skærene for “The Reds”. Besiktas fik med sejren over Liverpool i sidste runde sine første point i Champions League, men taber “De Sorte Ørne” på Anfield, kan den tyrkiske klub atter blive isoleret i bunden, og så er det unægtelig svært at se en fremtid for Besiktas i Champions League.

Forventede startopstillinger:

Liverpool: Reina – Finnan, Carragher, Hyypia, Riise – Benayoun, Gerrard, Mascherano, Babel – Torres, Kuyt.

Beşiktaş: Arikan – Tandogan, Mercimek, Ibrahim Toraman, Ibrahim Uzulmez – Kurtulus, Cissé, Yilmaz, Ozcan – Bobo, Delgado.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Vi tror, at Liverpool vil vise styrken på hjemmebane, og vinde kampen mod Besiktas. 2-1 er vores bud på kampens resultat.

______________________________________________________________________________

FC Porto – Marseille

FC Porto er kendte for, at spille deres hjemmekampe uafgjort i Champions League. I deres seks CL-hjemmekampe er de endt uafgjort. Franske Marseille, der normalt plejer at være tophold i den franske liga, indtager i øjeblikket en 19. plads med blot to sejre. Deres seneste fire ligakampe er endt uden sejr. Hvis man kigger på holdenes seneste indbyrdes opgør endte det uafgjort 1-1. En sejr til franskmændene vil sende dem videre til 1/8-finalerne. Portos Lucho Gonzalez er skadet, hvorfor er han ikke er med, mens Marseille har hele seks spillere ude. Boudewijn Zenden ventes at overtage venstrebacken for den formsvage Taye Taiwo.

Forventede startopstillinger:

FC Porto: da Silva – Fucile, Alves, Stepanov, Bosingwa – Assuncao – Sektioui, Meireles, Cech, Quaresma – Lopez.

Marseille: Mandanda – Zenden, Givet, Rodriguez, Bonnart – Niang, Cheyrou, Cana, Valbuena – Nasri – Cissé.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Marseille har langtfra vist overbevisende spil i den franske liga, men i Champions League ligger de med 7 point i tre kampe til at gå videre til 1/8-finalerne med en sejr i aften. Vi tror, at franskmændene vil kæmpe, en brag kamp for at sikre sig videre avancement, hvorfor vores bud på kampens resultat lyder på en 2-1-sejr til Marseille over gruppens nummer to med 5 point.

______________________________________________________________________________

Gruppe B:

Valencia – Rosenborg

Begge mandskaber har for nylig fået ny træner. I Valencia er den tidligere PSV-træner, Ronald Koeman, ny mand i trænerstolen, mens Rosenborgs nye træner hedder Trond Henriksen. Og den nye Rosenborg-træner, som skal forsøge at forbedre den skuffende 5.-plads i den netop overståede Tippeliga, har intentioner, om at forsøge en mindre rokade til dagens kamp. Rygterne vil vide, at den erfarne nordmand, Steffen Iversen, starter på den defensive midtbane, for at tilføre holdet mere dynamik og råstyrke i kampen mod de tekniske spaniere. Kampen bliver en spændende affære, da der er lagt op til revanche efter Rosenborg imod alle odds sikrede sig sejren sidst holdene krydsede klinger.

Forventede startopstillinger:

Valencia: Hildebrandt – Miguel, Helguera, Caneira, Moretti – Joaquin, Fernades, Albeloa, Silva – Morients, Villa.

Rosenborg: Hirschfeld – Strand, Kvarme, Riseth, Dorsin – Tettey, Skjelbred, Sapara, Traoré – Kone, Iversen.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Rosenborg overraskede i de to holds første møde, men i dette opgør tror vi på, at Valencia vil udnytte fordelen af hjemmebane, og vinde opgøret over Rosenborg. Tre point ville gøre rigtig godt for spanierne, og dem tror vi de henter via en sejr på 3-1.

______________________________________________________________________________

Schalke 04 – Chelsea

Tyskerne skal være glade for Rosenborgs flotte præstationer mod henholdsvis Chelsea og Valencia. Det betyder nemlig, at danskerklubben stadig er med i kampen om billetten videre fra gruppespillet. Schalke 04 har ellers kun bidraget med det mest nødvendige indtil videre i dette års gruppespil, efter nederlag ude mod Chelsea for 14 dage siden, nederlag til Valencia i kamp nummer to og sejr over Rosenborg i runde et.

“Vi ved, vi ikke har opnået det, der er forventet af os i ligaen, men vi ved også, vi skal gøre alt for at sejre mod Chelsea,” sagde Manuel Neuer, inden Veltins-Arena nok en gang trofast bliver fyldt med larmende Schalke-fans tirsdag aften.

Chelsea ser ud til stille og roligt at have fundet rytmen, efter den turbulente tid ovenpå fyringen af José Mourinho tidligere på efteråret. Holdet vandt senest 2-0 over Wigan i Premier League og finder sig selv som nummer fire i Premier League kun tre point efter rivalerne fra Arsenal og Manchester United – Arsenal har dog spillet en kamp mindre.

Forventede startopstillinger:

Schalke 04: Neuer – Rafinha, Bordon, Krstajic, Westermann – F. Ernst, Jones, Bajramovic, Grossmüller – Rakitic, Larsen.

Chelsea: Cech – Belletti, Ricardo Carvalho, Alex, Bridge – Wright-Phillips, Essien, Lampard – J. Cole, Drogba, Malouda.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Chelsea er inde i en godt stime i øjeblikket, og denne ser vi ikke stoppet i opgøret mod Schalke. Tyskerne har godt nok fordel af hjemmebane, men vi tror ikke at dette er nok. Vi tror på en spinkel 1-2-sejr til gæsterne fra London.

______________________________________________________________________________

Gruppe C:

Olympiakos – Real Madrid

Olympiakos var uheldige med at tabe i Madrid, da de for to uger tørnede sammen i en kamp, hvor grækerne godt kunne have fået point med hjem. Real Madrid viste, uheldigvis for grækerne, kynisme foran målet og vandt opgøret med 4-2. Grækerne har i denne sæson overrasket og fik deres første udesejr nogensinde i Champions League for fire uger siden mod tyske Werder Bremen.

Real Madrid led lørdag et 2-0 nederlag til Sevilla og fik dermed en skidt optakt til kampen. Men en sejr i aften vil sikre Madrid videre avancement. Til aftenens kamp er holdets midtbanespiller Wesley Sneijder tilbage, efter at han ikke deltog i weekendens nederlag. Pepe er også i truppen, men i modsætning til Sneijder forventes det ikke, at han indgår i startopstillingen. Arjen Robben og Gonzalo Higuaín er begge stadig ude med skader.

Forventede startopstillinger:

Olympiakos: Nikopolidis – Patsatzoulou, Cesar, Domi, Bravo – Galletti, Stoltidis, Pantos, Djordjevic – Lua Lua, Kovacevic.

Real Madrid: Casilias – Marcelo, Heinze, Cannavaro, Ramos – Sneijder, Gago, Diarra, Robinho – van Nistelrooy, Raul.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Olympiakos har fordel af at spille på hjemmebane, men Real Madrid er et stærkt hold. Vi tror ikke, at hjemmeholdet kan stå imod, og at Real derfor vil hente en sejr på 1-2.

______________________________________________________________________________

SS Lazio – Werder Bremen

Werder Bremen gæster Rom i en spændende kamp i gruppens bundopgør. Lazio ligger helt i bunden med blot to point, mens tyskerne har tre efter sejren i de to holds seneste opgør, der endte 2-1 til Bremen.

Bremen har været uheldige med at få skader hos nogle af holdets vigtigste spillere. Således er holdets anfører, Torsten Frings, blevet langtidsskadet kort tid efter hans tilbagevenden fra en anden skade. I weekenden blev topscorer Sanogo skadet, hvilket betyder, at angrebet hos Werder hedder Marcus Rosenberg og Hugo Almeida. Danske Daniel Jensen er også ude med en skadet. Til gengæld er det sandsynligt at Leon Andreasen vil optræde på midtbanen.

Lazio fik en skidt optakt til kampen med et nederlag til Fiorentina i Serie A. Til kampen har man skader hos Simone del Nero, Stefano Mauri og Sebastiano Seviglia. Valon Behrami skulle dog blive klar til kampen.

Forventede startopstillinger:

SS Lazio: Ballotta – Scaloni, Stendardo, Cribari, Zauri – Firmani, Mudingayi, Ledesma, Mutarelli – Rocchi, Pandev.

Werder Bremen: Wiese – C. Fritz, Mertesacker, Naldo, Pasanen – Baumann, L. Andreasen, Borowski, Diego – Rosenberg, Hugo Almeida.

TotalBold.dk’s bud på kampen: For begge holds vedkommende vil tre point lune godt. Det er et tæt opgør der venter, og vi tror ikke, at der bliver nogen vinder af opgøret. Vi tror på uafgjort 2-2.

______________________________________________________________________________

Gruppe D:

Celtic – Benfica

Der kan forventes en kamp, hvor begge hold vil kæmpe hårdt. Skotterne er kendte for at spille fysisk fodbold, dermed bliver der ikke taget hensyn til modstanderne – ej heller portugiserne, der kommer på besøg i aften. Begge hold ligger på 3. og 4. pladsen, hvilket ikke giver videre avancement, hvilket med garanti vil betyde, at der vil blive gået til stålet, for at sikre sig den mulige billet til 1/8-finalerne. Celtic lader til at må undvære holdets japanske midtbaneprofil Shunsuke Nakamura, der har problemer med sit ene kræ, mens Benficas trup er skadesfri.

Forventede startopstillinger:

Celtic: Boruc – Naylor, McManus, Kennedy, Caldwell – McGeady, Donati, Brown, Hartley – McDonald, Vennegoor of Hesselink.

Benfica: Silva – Lourenco, Katsouranis, Da Silva, Maxi Pereira – Rodriguez, Gilles Binya, Rui Costa, Assis – Gomes, Cardozo.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Vi tror, at kampen vil blive meget taktiskbetonet, hvilket vil betyde meget få mål, samt få målchancer. Portugiserne plejer dog, at ville spille det hurtige tekniske spil, men det tror vi, at Celtic formår at sætte en solid stopper for. Derfor regner vi med, at kampen ender 1-0 til hjemmeholdet.

______________________________________________________________________________

Shakhtar Donetsk – AC Milan

AC Milan klarer sig dårligt i Serie A, hvor de i øjeblikket indtager en niendeplads, efter elleve kampe. Sidste års CL-mestre er dog kommet bedre efter det i Champions League, hvor de ligger på førstepladsen hårdt efterfulgt af netop Shakhtar Donetsk. Begge hold har formået at skrabe 6 point sammen, hvorfor milaneserne kun fører grundet bedste målscorer. Shakhtar Donetsk ligger nummer 1 i den bedste ukrainske række, hvor de har 40 point efter 15 kampe. Det seneste opgør mellem de to, der blev spillet i Milano endte 4-1 til AC Milan. Milans Ronaldo er tilbage i truppen efter en lang periode med skader, mens Dida også er tilbage efter afsonet karantæne. Milans Marek Jankulovski er ikke udtaget til aftenens opgør, grundet en skade.

Forventede startopstillinger:

Shakhtar Donetsk: Pyatov – Srna, Kucher, Chygrynskiy, Raţ – Ilsinho, Lewandowski, Fernandinho, Jadson – Brandão, Lucarelli.

AC Milan: Dida – Oddo, Nesta, Kaladze, Maldini – Gattuso, Pirlo, Ambrosini – Kakà, Seedorf – Gilardino.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Vi tror, at milaneserne trods udebanestatus til vinde kampe. Vores bud er, at AC Milan vinder 2-0 mod ukrainerne.

Skrevet af Casper Lohse og Thomas Mørch.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu