Наши партнеры

MenuOptakt: Champions League-gruppespil 3. kamp E-H

Champions League

I aften spiller holdene fra gruppe E-H deres tredje gruppekamp i denne sæsons udgave af Champions League. En række spændende kampe venter forude, og der er blandt andet lagt op til god fight i Tyskland, hvor Stuttgart tager imod det franske mesterhold, Lyon. Vi bringer optakt til samtlige kampe denne tirsdag aften.

Gruppe E:

VfB Stuttgart – Olympique Lyon

De to bundpropper i gruppe E, Stuttgart og Lyon, tørner i aften sammen på Gottlieb-Daimler-Stadion. Begge mandskaber har ryggen mod muren efter nederlag i de to første Champions League-kampe, og derfor er der lagt op til en spændende kamp i det tyske.

Stuttgart har haft en horribel sæsonstart og tabte i weekenden endnu engang, da Hamburg SV sendte de tyske mestre til tælling med et nederlag på 4-1. Til kampen må holdet undvære sin stærke midtbanespiller Thomas Hitzlsperger, ligesom Antonio da Silva, Ludo Magning og Arthur Boka er utilgængelige.

Lyon fik en god optakt til kampen, da AS Monaco blev slået 3-1 søndag aften. Holdets vigtige spillere Gregory Coupet og Cris, er langtidsskadede, men ellers skulle holdet være i næsten stærkeste opstilling. Kun angriberen Fred er ude med karantæne.

Forventede startopstillinger:

Stuttgart: Schäfer, Hilbert, Tasci, Meira, Osorio; Pardo, Khedira, Meissner, Basturk, Gomez, Cacau.

Olympique Lyon: Vercoutre, Clerc, Squillaci, Cleber Anderson, Grosso, Källstrom, Toulalan, Keita, Juninho, Govou, Benzema.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Som sagt er det en særdeles betydningsfuld kamp, og vi tror også, den bliver meget tæt. Begge hold vil forhåbentlig satse på en sejr, og det tror vi udmunder i et remis, 1-1.

______________________________________________________________________________

Glasgow Rangers – Barcelona

Topholdene i Gruppe E krydser klinger på Ibrox i aften. Et formstærkt Glascow Rangers-mandskab tager imod det spanske storhold FC Barcelona. Rangers har fået en flyvende start i årets Champions League og ligger side om side med spanierne – begge med maksimum point. Rangers må til opgøret se bort fra den store angriber Jean-Claude Darcheville og Brahim Hemdani, der begge sidder over med skader. Derimod har man fået en anden angriber, nemlig Kris Boyd, tilbage i truppen.

FC Barcelona spillede en skidt kamp i weekendens Primera Division, da man tabte til Jon Dahl Tomassons Villarreal med 3-1. Så når holdet løber på banen i Glasgow, har man altså noget at revanchere. Frank Rijkaard har stadig en del skadesproblemer i sin trup, og det betyder, at Yaya Touré, Samuel Eto’o, Gianluca Zambrotta, Edmílson, Rafael Márquez og Deco alle må se kampen fra bænken grundet skader. Til gengæld kan katalanerne glæde sig over, at Ronaldinho igen er blevet kampklar. Brasilianeren sad over mod Villarreal, da han vendte for sent tilbage efter landskamppausen.

Forventede startopstillinger:

Glasgow Rangers: McGregor, Hutton, Carlos Cuéllar, Weir, Papac, McCulloch, Ferguson, Thomson, Adam, Cousin, Novo.

FC Barcelona: Valdés, Oleguer, Puyol, Milito, Abidal, Iniesta, Xavi, Gudjohnsen, Messi, Ronaldinho, Henry

TotalBold.dk’s bud på kampen: Vi tror på en mindre overraskelse i Glasgow og tipper 2-1 til skotterne. Holdet er utrolig formstærkt og kan med en sejr øjne avancement i Champions League.

______________________________________________________________________________

Gruppe F:

Roma – Sporting Lissabon

Roma er for tiden i alvorlige defensive problemer. I de sidste hjemmekampe i Serie A, er der blevet lukket 4 mål ind, hvilket har medført et målmandsskifte. Roma har efter en broget start med en sejr hjemme over Dynamo Kiev, og et etmåls nederlag ude mod Manchester United, hvor man burde have scoret et mål eller to, brug for en sejr i dag, og allermindst uafgjort, for at holde netop dagens modstander Sporting Lissabon bag sig i gruppe F. Sporting Lissabon har dog ligesom Roma også brug for point for at holde fast i de to øverst pladser, der giver videre deltagelse, og har også selvtilliden med sig, både fra sejren i Kiev i sidste runde på 2-1, såvel som den hjemlige liga, hvor det blev til 3-0 over Guimaraes, som Sporting dermed overhalede, og kom op på 2. pladsen.

Forventede startopstillinger:

Roma: Doni – Tonetto, Juan, Mexes, Panucci – Pizarro, De Rossi – Giuly, Perrotta, Mancini – Totti

Sporting Lissabon: Tiago – Abel, Tonel, Polga Ronny – Miguel Veloso. Joao Moutinho, Vukčević, Romagnoli – Yannick Djalỏ, Liedson

TotalBold.dk’s bud på kampen: Vi tror, at der er en tæt kamp i vente, med Roma en smule i teten, men Sporting er overhovedet ikke uden chancer, og kan måske hive 1-1 med hjem, og virkelig presse på for videre deltagelse.

______________________________________________________________________________

Dynamo Kiev – Manchester United

Manchester United har fået en god start på dette års Champions League med to 1-0 sejre, men de har ikke på nogle måder været sikre sejre. Denne gang venter Dynamo Kiev i Kiev, og på trods af den ringe start Kiev har fået, er det ikke nogen ueffen modstander. Kiev har gennem årrækker repræsenteret ukrainsk klubfodbold, og må forventes at komme i gang på trods af deres 2 nederlag i de to første kampe. United har efterhånden fået deres angribere Rooney og Tevez i gang, men til gengæld må de undvære de 3 midtbanespillere Carrick, Scholes og Hargreaves, hvilket må siges at være et tab, som Dynamo Kiev måske kan drage nytte af.

Forventede startopstillinger:

Dynamo Kiev: Shovkovskiy – Markovic, Fedorov, Gavrancic, El Kaddouri – Oleh Gusev, Mikhalik, Yussuf, Michael – Bangoura, Shatskikh

Manchester United: Van der Sar, Brown, Ferdinand, Vidic – Evra – Ronaldo, Fletcher, Anderson, Giggs – Rooney, Tevez

TotalBold.dk’s bud på kampen: Det er altid svært at rejse til Kiev, men det må siges at United lige p.t. er i fremragende form, og derfor tror vi da også på en United sejr på 2-1,

______________________________________________________________________________

Gruppe G:

CSKA Moskva – Inter

Det er et utrolig formstærkt Inter-mandskab, der i aften gæster de russiske mestre, CSKA Moskva. De sidste fem kampe er blevet vundet, og præstationerne lover godt for det italienske holds videre færden i Champions League. Mange hold har dog haft det svært på udebane mod russiske hold, især pga. det russiske vintervejr, som ofte har været en hård modstander for udeholdet. Temperaturen i Moskva ligger dog omkring de 10 grader lige nu, så på den front har Inter ingen grund til bekymring.

Hos Inter har der været tvivl, om Ibrahimovic og Stankovic kunne spille, da de begge har haft feber. De trænede dog med mandag aften. Derimod må de italienske mestre se bort fra Chivu og Suázo, som er ude med karantæne. Hos CSKA sparede man i weekenden Vagner Love, for at han kunne være helt klar til i aften.

Startopstillinger:

CSKA Moskva: Mandrykin – A.Berezutski, V.Berezutski, Ignasevich – Aldonin, Rahimic, Zhirkov, Krasic, Dudu – Jo, Carvalho.

Inter: César – Zanetti, Cordoba, Samuel, Maxwell – Figo, Vieira, Cambiasso, Dacourt – Crespo, Ibrahimovic.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Inter er som sagt inde i en god formkurve, og vi tror ikke, CSKA Moskva har, hvad der skal til for at stoppe dem. På trods af CSKAs hjemmebanefordel skyder vi på en udesejr på 2-0.

______________________________________________________________________________

PSV Eindhoven – Fenerbache

De hollandske værter, der råder over danske Kenneth Perez, har lagt godt fra land i den hjemlige liga, Æresdivisionen. Holdet er endnu ubesejret og besidder en andenplads i turneringen, blot et point efter rivalerne, Feyenoord, på førstepladsen. Holdet er startet udmærket i Champions League, hvor det er blevet til et sejr over CSKA Moskva, mens man i sidste runde tabte til det italienske storhold Inter.

Aftenens gæster fra Tyrkiet, Fenerbache, har siden de tabte i liga-debuten ikke tabt i de seneste otte kampe i den bedste tyrkiske liga. Det giver dem en 4. plads i tabellen. I Champions League har de overasket positivt, ved at slå Inter med 1-0 i første kamp. I sidste runde blev det til 2-2 mod CSKA Moskva på udebane, og det tyrkiske hold topper derfor gruppe G inden aftenens kamp. Fenerbache må se bort fra angriberen Meteja Kezman, der dermed ikke får mulighed for at komme i kamp på sin gamle hjemmebane.

Forventede startopstillinger:

PSV Eindhoven: Gomes – Kromkamp, Addo, Salcido, Zonneveld – Mendez, Simons, Bakkal, Perez – Farfan, Lazovic.

Fenerbache: Demirel – Carlos, Baris, Turaci, Aurelio – Alex, Wederson, Dracena, Bilgin – Deivid de Souza, Senturk.

______________________________________________________________________________

Gruppe H:

Sevilla – Steaua Bukarest

Steaua Bukarest kommer på en svær opgave i aften, når de besøger Sevilla. Godt nok er den spanske klub ikke inde i en fantastisk god stime, og de lagde da heller ikke godt ud i Champions League, da de blev slået af Arsenal. Men Sevilla ligner et hold, der er tilbage på rette spor. I Primera Division slog de i weekenden Levante, mens de også vandt deres seneste kamp i Champions League over Slavia Prag.

De rumænske gæster har tabt begge deres kampe i Champions League forud for dette møde, og det ser ikke ud til at blive nemt i aften, selvom Sevilla, der forventes at have danske Christian Poulsen med fra start, bestemt ikke må undervurdere deres modstander. Udeholdet må dog se bort fra to vigtige spillere i Mirel Radoi og Sorin Ghionea.

Forventede startopstillinger:

Sevilla: Palop – Alves, Boulahrouz, Fazo, Dragutinovic – Navas, Poulsen, Keita, Adriano, Renato – Luis Fabiano.

Steaua Bukarest: Zapata – Marin, Golanski, Rada, Emeghara – Nicolita, Croitoru, Petre, Surdu – Dică – Badea.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Vi tror på, at Sevilla vil overføre favoritværdigheden til en sejr over Steaua Bukarest. Rumænerne skal finde rigtig godt spil frem, hvis de skal vinde, men vi mener, at Sevilla vil vise sig bedre i aften og vinde 2-0.

______________________________________________________________________________

Arsenal – Slavia Prag

Arsenal er i fantastisk form for øjeblikket, og er nu oppe på 11 sejre i træk, samtidig vil de med en sejr over Slavia Prag komme op på 9 point i gruppen, og dermed vil Arsenal være meget tæt på at klare sig videre fra gruppen. Men Slavia Prag skal ikke undervurderes trods deres 4-2 nederlag i Sevilla i sidste runde, de har trods alt slået Ajax ud i Kvalifikationen og vandt deres første kamp i gruppen 2-1 over Steaua Bukarest. Det må dog ventes at de virkelig skal kæmpe hårdt på Emirates Stadium, for bare at kunne tage 1 point derfra.

Forventede startopstillinger:

Arsenal: Almunia – Sagna, Toure, Gallas, Clichy – Eboue, Fabregas, Flamini, Hleb – Eduardo, Adebayor.

Slavia Prag: Vaniak – Tavares, Hubacek, Vlcek, Drizdal – Senkerik, Jablonsky, Suchy, Krajcik – Volesak, Gebre Selassie.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Med Arsenal i den form, de er i lige for tiden, tror vi at sejren med al sandsynlighed går til Arsenal, mål skal der også nok komme, 3-1 er et muligt resultat, da Slavia Prag har vist de i hvert fald sagtens kan score mål.

Skrevet af Thomas Mørch, Thomas Sørensen og Pernille Nielsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu