Наши партнеры

MenuOptakt: Champions League-gruppespil 2. kamp A-D

Champions League

I går spillede holdene fra gruppe E-H deres anden Champions League-gruppekamp, og i aften er det holdene fra gruppe A-D, der spiller deres anden kamp. Vi bringer optakter til alle aftenens opgør, hvor blandt andet Chelsea møder Valencia.

Gruppe A:

Besiktas – FC Porto

Besiktas spillede i sidste runde deres første Champions League-opgør i fire sæsoner, hvor de tabte 2-0 til Olympique Marseille. Aftenens modstandere fra Porto formåede at hente et uafgjort 1-1-resultat mod Liverpool. I aften tager Besiktas så hjemme imod FC Porto. Aftenens opgør vil gå ind i klubbens historiebøger, da det er første gang et portugisisk hold spiller på Inönü Stadium. Besiktas tabte 2-1 i weekenden til Galatasaray, mens Porto har fået en perfekt start på denne sæson, hvor de i weekenden holdte målet rent i 2-0-sejren over Boavista. Porto har ikke vundet deres seneste syv ud af 11 udekampe i CL, mens Besiktas ikke har formået at få bolden ind i modstanderens mål i fire af deres seneste seks CL-hjemmekampe.

Forventede startopstillinger:

Besiktas: Arikan – Uzulmez, Toraman, Diatta, Kurtulus – Avci, Cissé, Rodrigo Tello, Delgado – Higuaín, Bobô.

FC Porto: Helton – Bosingwa, Stepanov, Alves, Cech – Gonzalez, Assunção, Meireles – Sektioui, Lopez, Quaresma.

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Begge hold har dårlige statistikker forud for aftenens kamp. Vi tror dog, at det er FC Porto, der ender med at bryde den dårlige statistik i aften, og henter en smal 2-1-sejr hjem.

______________________________________________________________________________

Liverpool – Marseille

Liverpool tog i deres første CL-kamp i denne sæson imod FC Porto på udebane, hvor de formåede at hente et uafgjort 1-1-resultat hjem, mens Marseille vandt 2-0 mod Besiktas. Marseille har kun vundet et af deres seneste ni opgør i den bedste franske liga i denne sæson, og indtager i øjeblikket en 17. plads. Bedre ser det ud for englænderne, der er ubesejret i de første syv kampe i denne sæsons Premier League. Liverpool må i aften se bort fra danske Daniel Agger, samt spanieren Xabi Alonso, der begge er ude med skader, derudover kan Pennant heller ikke deltage, da han sidder ude med karantæne. Franskmændene må undvære Nasri og Faty, der også er ude med skader.

Forventede startopstillinger:

Liverpool: Reina – Arbeloa, Carragher, Hyypia, Finnan – Babel, Gerrard, Mascherano, Benayoun – Torres, Kuyt.

Marseille: Mandanda – Bonnart, Rodriguez, Taiwo, Zubar – Cheyrou, Cana, Zenden, Ziani – Niang, Cissé.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Marseilles placering i ligaen taler for sig selv, mens Liverpools imponerende statistik for ubesejret kampe gør det samme. Derfor hælder vi til en 3-1-sejr til ”The Reds”.

______________________________________________________________________________

Gruppe B:

Rosenborg – Schalke 04

Rosenborg tager på Lerkendal Stadium imod Schalke 04. Rosenborg er ubesejret i deres seneste tre opgør mod Bundesliga-hold i CL – to gange mod Bayern München, og en enkelt mod Borussia Dortmund. Schalke er derfor meget opsatte på at bryde denne stime, og det er de nødt til, efter deres 0-1-nederlag til Valencia. Schalke er ubesejret i deres seneste otte liga-kampe, og ligger i øjeblikket på andenpladsen. Rosenborg må se bort fra Jamtfall, mens Schalke har det hårdere med hele fem skader, hvor Kobiasvili og Altintop er i blandt.

Forventede startopstillinger:

Rosenborg: Hirschfeld – Strand, Basma, Koppinen, Dorsin – Tettey, Riseth, Sapara – Iversen, Koné, Traoré.

Schalke 04: Neuer – Rafinha, Westermann, Bordon, Höwedes – Ernst – Jones, Bajramovic – Rakitic – Asamoah, Kuranyi.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Udeholdet, Schalke 04, er hårdest ramt angående skader, derfor tror vi ikke, at Schalke 04 kan bryde Rosenborgs sejrestime over Bundesliga-hold. Vi tror, at kampen ender 1-1.

______________________________________________________________________________

Valencia – Chelsea

Der vil blive tale om revanche, når de hold i aften tørner sammen. Holdene mødte således også hinanden i sidste CL-sæson i kvartfinalen, hvor Chelsea trak det længste strå. I denne sæson er Valencia startet i forrygende form, hvor de i øjeblikket indtager en tredjeplads i ligaen, og er ubesejret i fem kampe i træk. Chelsea skal i aften spille deres første CL-kamp i over tre år, uden deres karismatiske manager, José Mourinho, i stedet står Avram Grant overfor en kæmpe udfordring, da han skal forsøge at vende skuden også i CL, hvor “The Blues” i deres første opgør i gruppen spillede 1-1 mod Rosenborg. I ligaen indtager de en skuffende ottendeplads, hvor de ikke har vundet fire kampe i træk. Chelsea må undvære Lampard, Ballack og Bridge, mens Valencia har en skadesfri trup.

Forventede startopstillinger:

Valencia: Hildebrand – Miguel, Marchena, Albiol, Moretti – Joaquin, Albelda, Baraja, Silva – Villa, Morientes.

Chelsea: Cech – Belletti, Alex, Terry, A. Cole – Makelele, J. Cole, Mikel – Kalou, Malouda, Drogba.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Vi tror, at denne kamp bliver meget tæt. Vi hælder meget til en intens kamp, der vil byde på hele fire mål. Vi tror, at opgøret ender 2-2.

______________________________________________________________________________

Gruppe C:

Lazio – Real Madrid

Sidste års overraskelse i den italienske Serie A, Lazio, har i år fået en noget svingende sæsonstart. Det er kun blevet til en enkelt sæsonsejr, og holdet indtager en skuffende 12. plads. Aftenens modstander Real Madrid har modsat Lazio fået en fremragende sæsonstart. Holdet indtager en førsteplads i Primera Division, hvor det er blevet til fem sejre ud af seks mulige. Samtidig sejrede holdet også i deres første Champions League-kamp mod Werder Bremen, så der er lagt op til et spændende opgør på Olimpico.

Forventede startopstillinger:

Lazio: Ballotta, Behrami, Stendardo, Cribari, Zauri, Ledesma, Mudingayi, Mauri, Manfredini, Pandev, Rocchi.

Real Madrid: Casillas, Michel Salgado, Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze, Higuaín, Diarra, Guti, Sneijder, Raúl, Van Nistelrooy

TotalBold.dk’s bud på kampen: Vi tror, det bliver en tæt kamp, hvor Lazio, grundet deres hjemmebane, vil spille lige op med det sprudlende Real Madrid-mandskab. Det kan dog godt blive svært for Rom-klubben, hvis deres farlige angrbier, Tommaso Rocchi ikke bliver klar. Vi tror på 1-1 som slutresultat.

______________________________________________________________________________

Werder Bremen – Olympiakos

Siden sidste Champions Legue-kamp er det et væsentligt forstærket Werden Bremen hold, der i aften tager imod græske Olympiakos. Den tyske landsholdstrio Torsten Frings, Clemens Fritz og Tim Borowski er nemlig tilbage efter skader, og det betyder, at der ikke er noget dansk islæt fra start i aften. I weekenden var Bremen i topform. De tyske mesterskabsbejlere sendte Bielefeld hjem med en lussing på hele 8-1. Olympiakos derimod har kun vundet en enkelt kamp i sæsonens indledning, og det ser derfor svært ud for de det græske storhold.

Forventede startopstillinger:

Bremen: Vander, Pasanen, Mertesacker, Naldo, Tosic, Borowski, C. Fritz, Frings, Diego, Sanogo, Hugo Almeida.

Olympiakos: Nikopolidis – Torosidis, Antzas, Zewlakow, Domi, Patsatzoglu, Ledesma, Stoltidis, Galletti, P. Djordjevic, LuaLua

TotalBold.dk’s bud på kampen: Vi tror, Bremen følger op på deres fantastiske præstation i weekenden og kører Olympiakos over. Vores bud på det endelige resultat er 3-0 til tyskerne.

______________________________________________________________________________

Gruppe D:

Celtic – AC Milan

Der er mange skader op til aftenens Champions League-brag. Celtic må undvære Mark Wilson, Steven Pressley og Jan Vennegoor of Hesselink, mens Milan må klare sig uden Kaladze, Ronaldo, Serginho og Maldini. De mange skader ser også ud til at have indflydelse på de to holds start i denne sæson. Milan har fået en miserabel sæsonstart, hvor en 11. plads bestemt ikke er noget, der behager Silvio Berlusconi. Celtic har derimod fået en fin start i ligaen, men et nederlag på 0-2 til Shaktar Donetsk er ikke tilfredsstillende for de forventningsfulde Celtic-fans.

Forventede startopstillinger:

Celtic: Boruc; Caldwell, McManus, Haylor, Wilson, Hartley, Donati, Brown, Nakamura,Killen, McDonald.

AC Milan: Dida, Oddo, Bonera, Nesta, Jankulovski, Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Seedorf, Kaká, Inzaghi.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Det bliver sjovt at følge Massimo Donati, som er tidligere Milan-spiller. Han har udtalt, at han vil bevise, det var en fejl af Ancelotti at sælge ham. Kampen kan blive en spændende affære, da Celtic som regel er skræmmende hjemme på Celtic Park. Vi tror på et uafgjort resultat, 1-1.

______________________________________________________________________________

Benfica – Shakhtar Donetsk

Der er stor forskel på de to hold, som i aften krydser klinger. FC Københavns banemænd, Befica, har kun scoret et mål i deres seneste tre kampe. I kontrast til den præstation står aftenens modstander, Shakhtar, som har scoret hele 18 gange i seks kampe i september måned. Med den statistik in mente er der lagt op til en interessant kamp, hvor Shakhtar med en sejr kan lægge god afstand til forfølgere. Det bliver dog en svær kamp for sidste sæsons ukrainske pokalmestre, da Benfica har tradition for at klare sig godt i den fornemme turnering.

Forventede startopstillinger:

Benfica: Quim, Leo, Edcarlos, Luisao, Nelson, Katsouranis, , Cristian Rodriguez, Pereira, Rui Costa, Di María, Cardozo.

Shakhtar: Pyatov, Hübschmann, Kucher, Rat, Lewandowski, Ilsinho, Jadson, Srna, Fernandinho, Lucarelli, Brandao.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Vi tror på en ukrainsk overraskelse, hvor de hiver en 2-0-sejr hjem mod Benfica.

Skrevet af Casper Lohse og Thomas Mørch.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu