Наши партнеры

MenuOptakt: Champions League-gruppespil 1. kamp

Champions League

I aften sparkes den nye Champions League-sæson i gang, og meget er på spil i den traditionsrige turnering. Derfor vil vi som publikum helt sikkert få underholdning i topklasse. Vi bringer en optakt til hver af aftenens opgør i Champions League-gruppespillet.

Gruppe A:

Olympique Marseille – Besiktas

Sidste års toere i den franske liga, Olympique Marseille, har fået en miserabel start på den nye sæson, hvor det kun er blevet til syv point i de første otte kampe. Aftenens modstandere, tyrkiske Besiktas, har til gengæld formået at hente elleve point i de første fem kampe. Det kniber dog med at få bolden over stregen for de tyrkiske pokalmestre, hvor det kun er blevet til fire mål i denne sæson. Eneste skade er Besiktas’ Zan, der må sidde over i aftenens opgør.

Forventede startopstillinger:

Olympique Marseille: Mandanda – Taiwo, Rodriguez, Faty, Bonnart – Cana, Nasri, Ziani, Zenden – Niang.

Besiktas: Hakan Arıkan – Baki Mercimek, Serdar Kurtuluş, İbrahim Toraman, Gökhan Zan – Ricardinho, Serdar Özkan , Koray Avcı , Edouard Cissé – Delgado , Nobre.

TotalBold.dk’s bud på kampen: I kraft af Marseilles hjemmebanefordel må de betegnes som favoritter, trods deres halvsløve start i den franske liga. Kampen kan dog meget vel gå hen og blive en tæt affære, da begge hold er klare over, at de tre point er meget vigtige i forhold til videre avancement. Derfor tror vi, at Marseille løber med en smal 1-0-sejr.

______________________________________________________________________________

FC Porto – Liverpool FC

I aften spiller de to Champions League-mestre fra 2004 og 2005 mod hinanden. Liverpool, som også sidste år var i finalen i turneringen, har fået en rigtig god start på den nye Premier League-sæson, hvor de lige nu indtager en tredjeplads. I aften står de så over for de forsvarende portugisiske mestre, FC Porto. Også de har fået en god start på den hjemlige liga, hvor det er blevet til fire sejre ud af lige så mange mulige. Kampen bliver ikke mindst speciel for Portos Ricardo Quaresma, som i sommers så godt som havde pakket kufferten til Liverpool, men skiftet gik i vasken, hvorfor Quaresma stadig boltrer sig på Portos kant.

Forventede startopstillinger:

FC Porto: Santo – Bosingwa, Joao Paulo, Bruno Alves, Cech – Raúl Meireles, Assunçao, Lucho Gonzalez, Quaresma – Farías, Lisandro López.

Liverpool FC: Reina, Finnan, Agger, Carragher, Arbeloa, Pennant, Gerrard, Xabi Alonso, Mascherano, Kuyt, Fernando Torres.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Liverpool har Riise, Kewell og Sissoko ude med skader, mens Portos træner, Jesualdo Ferreira, kan glæde sig over en skadefri trup. Vi tror det bliver en underholdende kamp, og det er værd at bemærke, at Porto ikke har tabt til et engelsk hold på hjemmebane i de sidste syv år. Kampens resultat tipper vi til at blive 2-2 i en kamp, hvor Porto har et lille spilovertag.

______________________________________________________________________________

Gruppe B:

Schalke 04 – Valencia

Schalke 04 åbner hjemme på Veltins Arena mod Valencia med 64.000 tilskuere i ryggen. Holdet har ikke ligefrem fået nogen drømmestart i Bundesligaen. Med kun en sejr ud af fem mulige, ligger de på en beskeden ottendeplads. Tyskerne har ikke haft problemer med at score mål, men det er derimod i forsvaret det har knebet.

Valencia har derimod fået en udmærket start i La Primera, med to sejre og et nederlag. Men de har langt fra spillet overbevisende fodbold, og har flere gange været heldige med at få point.

Ligesom Schalke, har Valencia haft store problemer i forsvaret, så det kan godt blive en meget jævnbyrdig og hårdspillede kamp. Schalkes træner, Mirko Slomka, skal i aftenens opgør afsone den karantæne, som han modtog i sidste års UEFA-Cup. Holdets assistenttræner, Oliver Reck, vil derfor overtage trænersædet i aften.

Forventede startopstillinger:

Schalke 04: Neuer – Rafinha, Bordon, Pander, Westerman, Ernst, Rakitic Jones, Asamoah, Løvenkrands, Kuranyi.

Valencia: Cañizares – Miguel, Marchena, Albiol, Moretti – Moretti, Joaguin, Albelda, Baraja – Morientes, Villa.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Schalke 04 viste i sidste weekend, at de kan spille op mod topholdene, da de fik uafgjort mod Bayern München. Derfor tror vi, at tyskerne spiller 1-1 mod Valencia, der i øjeblikket indtager fjerdepladsen i La Primera Division.

______________________________________________________________________________

Chelsea – Rosenborg

Når Chelsea i aften tager imod norske Rosenborg, er det med en klump i halsen hos træner Jose Mourinho. London-klubben slider nemlig med store skadesproblemer og må derfor stille op på Stamford Bridge uden stjerner som Drogba og Lampard, mens også Carvalho Pizarro, Ballack og Bridge misser kampen. Trods de mange skader har Chelsea fået en godkendt start på Premier League, hvor de indtager en femteplads

Knut Tørums Rosenborg-trup døjer ikke med nogen skader op til kampen. Holdet har ikke haft en ret god sæson i Tippeligaen, hvor de kun ligger på en beskeden femte plads.

Favoritterne må trods skadessituationen dog stadig blive Chelsea, som ikke kan leve med at tabe hjemme mod Rosenborg.

Forventede startopstillinger:

Chelsea: Cech – Alex, Belletti, Terry, Cole – Wright Phillips, Essien, Mikel, Malouda – Shevschenko, Kalou.

Rosenborg: Hirschfeld – Basma, Stoor, Koppinen, Dorsin – Sapara, Ciljan Skjelbred, Riseth, Traore – Iversen, Kone.

TotalBold.dk’s bud på kampen:Eftersom Chelsea mangler deres målmager i front, Didier Drogba, tror vi på en mindre 2-1-sejr til Chelsea.

______________________________________________________________________________

Gruppe C:

Olympiakos – S.S. Lazio

Olympiakos tager hjemme imod Lazio. Grækerne har de sidste to år tabt den indledende gruppekamp og har ikke vundet deres seneste 31 opgør i Champions League. Nu det er op til træner Lemonis, at ændre dette mønster. Olympiakos har indtil videre leveret en målløs kamp ude mod Panathiaikos i den hjemlige liga.

Lazio er fuldstændig forandret efter at man har valgt en ny linje, både økonomisk og sportsligt, og romerne har et udmærket hold, men uden de helt store stjerner. Romerne har ikke fået den bedste start i Serie A med tre uafgjorte kampe, hvor to af dem har været hjemme. Lazio har til gengæld ikke tabt deres seneste fem opgør i Grækenland.

Forventede startopstillinger:

Olympiakos: Nikopolidis – Zewlakow, Torisidis, Antzas, Patsatzoglou – Domi, Stoltidis, Galletti, Ledesma – LuaLua, Kovacevic.

S.S. Lazio: Muslera – Scaloni, Cribari, Stendardo, Zauri – Mutarelli, Ledesma, Mudingayi – Del Nero, Rocchi, Pandev.

TotalBold.dk’s bud kampen: Kampen vil blive spillet for tomme tribuner, efter balladen mod Roma i sidste års gruppespil. Fansenes forsvinden vil helt sikkert højne Lazios chancer. Ingen af holdene er dog inde i en særlig god stime, og et uafgjort resultat, mellem gruppens to formodet svageste hold virker oplagt. Derfor tror vi, på et 1-1-resultat.

______________________________________________________________________________

Real Madrid – Werder Bremen

Formstærke Real Madrid tager imod Werder Bremen foran 90.000 tilskuere på Bernabeu. Klubben har fået en forrygende start på årets La Primera, hvor det er blevet til maksimumpoint i de tre første kampe, og de synes at være inde i en fantastisk stime. Madrids succestræner, Bernd Schuster, må dog undvære Pepe, Heinze og karantæneramte Diarra til aftenens kamp.

Werder Bremen er hårdt ramt af skader for tiden og de må undvære Frings, Wome, Klasnic, Hunt, Borowski og Fritz. Den lange skadesliste har resulteret i en svag åbning i Bundesligaen, hvor de ligger på en beskeden trettendeplads.

Forventede startopstillinger:

Real Madrid: Casillias – Ramos – Cannavaro – Metzelder – Drenthe – Sneijder – Guti – Gago – Robinho – Raul – Nistelrooy

Werder Bremen: Wiese – Pasanen – Mertesacker – Naldo – Tosic –Baumann – Vranjes – Jensen – Diego – Almeida – Sanogo

TotalBold.dk’s bud på kampen: På papiret er Real Madrid uden tvivl store favoritter, men hvis Bremen kan få gang i deres kontraspil, kan de måske skabe en overraskelse, derfor tror vi på en 3-1-sejr til Real Madrid.

______________________________________________________________________________

Gruppe D:

FC Shakhtar Donetsk – Celtic F.C.

FC Shakhtar Donetsk har fået en solid start på sæsonen med otte sejre i ni kampe, og er fortsat ubesejrede. Holdet fra Ukraine har en god statistik hjemme i Champions League med fem sejre og to uafgjorte kampe i deres ni kampe.

Celtic F.C. har også leveret varen i Skotland med fem sejre og en uafgjort kamp. Gordon Strachans tropper slog i weekenden Inverness med hele 5-0, og ser stærke ud. Celtic har brug for et godt resultat i aften, for at kunne gentage deres succes fra sidste år, hvor de endte blandt de 16 bedste.

Forventede startopstillinger:

FC Shakhtar Donetsk: Pyatov – Shevchuk, Lewandowski, Hubschmann, Kucher – Ilsinho, Srna, Fernandinho, Jadson – Lucarelli, Brandao.

Celtic F.C.: Boruc – Wilson, McManus, Caldwell, Naylor – Nakamura, Donati, Brown, McDonald – Vennegoor of Hesselink, McGeady.

TotalBold.dk’s bud kampen: Med AC Milan og Benfica som de resterende hold i gruppen, kan aftenens taber være langt fra videre kvalifikation, og derfor har kampen utrolig stor betydning, derfor tror vi, at holdene sikrer sig et point hver gennem et 1-1-resultat.

______________________________________________________________________________

AC Milan – Benfica

Når AC Milan tager imod Benfica på San Siro er det uden den rutinerede anfører, Paolo Maldini og Ronaldo i truppen. Milan-træner Carlo Ancelotti sparede i sidste Serie A-kamp Kaka, Ambrosini og Inzaghi, men de forventes alle tre at være klar til aftenens kamp. Milan har fået en lidt blandet start på Serie A og indtager en femteplads i tabellen.

Benfica, som slog danske FCK ud af turneringen, er også hårdt ramt af skader. De må undvære, Luisão, Petit, Moreira, Montorras, Zoro og Luiz. Holdet har fået en godkendt start på Bwin Ligaen, og indtager fjerdepladsen. Med alle Benficas skader virker det som en svær opgave mod Ancelottis rutinerede mandskab.

Forventede startopstillinger:

AC Milan: Dida – Oddo – Nesta – Kaldaze – Jankulovski – Gattuso – Pirlo – Ambrosini – Seedorf – Kaka – Inzaghi

Benfica: Quim – Felipe – Edcarlos – Katsouranis – Leo – Gilles – Rui Costa – Pereira – Rodriguez – Di Maria – Nuno Gomez

TotalBold.dk’s bud på kampen: Eftersom milaneserne spiller på hjemmebane mod et yderst skadesramt Benfica-hold, tror vi på en 2-0-sejr til sidste års Champions League-vindere.Kommentér

En kommentar til “Optakt: Champions League-gruppespil 1. kamp

  1. Robinho siger:

    Lækkert bud resultat på Real – Werder. Bliver sat'me spændende og se Robben. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu