Наши партнеры

MenuOptakt: Brøndby IF – Randers FC

Dansk fodbold

I den ene af de to sene torsdag-kampe tørner de formstærke mandskaber, Brøndby og Randers, sammen i et spændende opgør på den københavnske vestegn. Brøndby har brug for alle tre point, men Randers viste i seneste runde, at de kan tage point fra selv de bedste, så opgaven bliver mere end bare svær for de blå/gule.

Selvom spillet stadig ikke kører for Brøndby, så bliver de fortsat ved med at høste de nødvendige point, og de skal, med fire runder tilbage, fortsat tages alvorligt i titelkampen. I den seneste kamp i Esbjerg lykkedes det for de blå/gule at vinde for første gang i mere end fire år på den jyske vestegn. Målene blev scoret af formstærke Farnerud, samt Duncan Rasmussen. Selvtilliden blev derfor tanket endnu mere op, inden de to afgørende kampe mod Randers og FCK, og alt er derfor stadig åbent i kampen om DM. Assistenttræner Kim Daugaard siger til klubbens hjemmeside:

”Vi skal have de 3 point, som der kræves af os. Vinder vi de sidste fire kampe, hvilket ikke er umuligt, så står vi med pokalen og det er selvølgelig det vi skal gå efter, hvilket vi skal vise allerede på torsdag mod Randers.”

”Vi skal selvfølgelig ind og vise at det er os der bestemmer, hvilket vi også har været gode til. Randers er også inde i en god stime, det må vi erkende, men også derfor skal vi ind og vise at det er os, som spiller med om guldmedaljerne og så ellers sætte os på det fra start af,” slutter assistenten.

Randers FC tog i seneste runde imod medalje-bejlerne fra OB. Begge mandskaber havde kampen igennem store chancer, men ingen fik puttet bolden ind over stregen og kampen endte derfor 0-0. Randers fortsætter derfor den gode stime og Faxes tropper har, i de seneste seks kampe, nu høstet 16 point, hvilket har resulteret i en flot femteplads i tabellen.

Da Randers FC tidligere på foråret mødte Brøndby IF, blev John Faxe Jensen på tv spurgt om, hvorvidt han ville sætte en kæp i hjulet på Brøndby IF’s gulddrøm og dengang var Faxe ikke meget for at svare på spørgsmålet.

”Ved det spørgsmål, jeg blev stillet dengang, blev nogle af mine ekstra kommentarer klippet ud. Jeg arbejder for Randers FC og for at opfylde klubbens målsætninger. Jeg vil meget gerne vinde på Brøndby Stadion. Det er op til Brøndby, at de vil vinde DM, det har ikke noget med mig at gøre,” siger John Faxe Jensen til tipsbladet.dk.

Brøndby har op til kampen ingen skader, hvilket betyder, at Thomas Rasmussen vender tilbage. Kent Nielsen må til gengæld undvære den karantæneramte Daniel Wass.

Randers må fortsat undvære den skadesramte Marc Nygaard, samt Mikkel Beckmann og Kenneth Møller Pedersen.

Forventede startopstillinger:

Brøndby IF:

Andersen

Randrup – Jönsson – Von Schlebrügge – Rasmussen

Krohn-Dehli – Gislason – Holmén – Kristiansen

Duncan – Farnerud

Randers FC:

Stuhr Ellegaard

Pedersen – Da Cruz – Ahmed – Frederiksen

Olsen – Sane – Grahn – Fredgaard

Berg – Buval

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Det spidser for alvor til i toppen og Brøndby skal derfor have fuldt udbytte i kampen mod Randers for fortsat at kunne spille med om guldet. Men netop Randers er, måske, et af de sværeste mandskaber at spille mod netop nu, hvilket OB fik at se i seneste runde. Alligevel sidder man med en fornemmelse af, at spillernes vilje og fansenes opbakning kan give Brøndby de tre point. Vi tror, kampen ender med en snæver 1-0-sejr til de blå/gule.

Skrevet af Jonatan Bøllingtoft.Kommentér

En kommentar til “Optakt: Brøndby IF – Randers FC

  1. AK siger:

    Jaae, men jeg tror nu mere på at Randers tager point med hjem og det er ikke fordi jeg er FCK fan, men mere fordi at de altså har en stor vilje på holdet, sååe det bliver spændende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu