Наши партнеры

MenuOptakt: Brøndby IF – HB Køge

Dansk fodbold

Vil HB Køge fortsætte de gode takter fra kampen mod FC Nordsjælland? Har Brøndby endelig fået løst problemerne med en europæisk kamp i midten af ugen? Der er lagt op til en spændende kamp, hvor begge hold har noget at bevise på Brøndby Stadion.

HB Køge fik en skidt start på sæsonen med to store nederlag på henholdsvis 1-7 og 0-5. Det er dog helt klart blevet bedre efter de har vænnet sig til tempoet i ligaen. Godt nok tabte de 1-2 til topholdet fra AGF, men det var efter en flot præstation. Det blot andet point kom da også efter en stærk holdindsats mod formstærke FC Nordsjælland.

”Selvfølgelig bliver det svært. Det er jo en kæmpe klub, vi er oppe imod. De går jo klart efter tre point, det samme gør vi, men de er jo selvklart favoritter,” siger HB Køges forsvarsspiller, Mikkel Christoffersen, til klubbens hjemmeside og fortsætter:

”Når det så er sagt, så er det jo samtidig en af de kampe, jeg har set meget frem til at spille. Det er jo et af de sjoveste stadions at spille på med meget gang i den. Det bliver fedt at spille i så lækker en kulisse.”

Brøndby er startet meget ustabilt i denne sæson i ligaen. To sejre, to nederlag samt en uafgjort er det blevet til. Det begynder dog at virke som om, at de er ved at vænne sig til europæiske kampe i midten af ugen.

Skadessituationen hos begge hold kunne være bedre. Nyindkøbet Martin Bernburg er med i truppen, men dog tvivlsom. Jon Jönsson er stadig ude med en knæskade. Det skal dog også nævnes, at venstre backen Thomas Rasmussen sidder over i dagens opgør.

Gæsternes Lasse Kronborg blev skadet tidligere på ugen, og Thomas Christensen er stadig ude med en skade.

Forventede startopstillinger:

Brøndby IF:

Stephan Andersen

Anders Randrup – Max von Schlebrügge – Mikkel Bischoff – Jan Frederiksen

Mikael Nilsson – Samuel Holmén – Mike Jensen – Michael Krohn-Dehli

Alexander Farnerud – Morten ”Duncan” Rasmussen

HB Køge:

Lars Bjerring

Martin Arlofeldt – Mikkel Christoffersen – Morten Nielsen – Nicklas Svendsen

Søren Nielsen – Nikolaj Madsen – Sebastian Andersen – Roberto Saraiva

Emmanuel Ake – Henrik Toft

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Selvom Køge har fået styr på defensiven, så bliver Brøndby for stor en mundfuld. På trods af at hjemmeholdet har været svage efter en europæisk kamp midt på ugen, så har HB Køge ikke kvalitet nok til at volde dem store problemer.

Vi tror, at Brøndby vinder 3-1.

Skrevet af Rasmus Kaasing.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu