Наши партнеры

MenuOptakt: Brøndby IF – AaB

Dansk fodbold

Torsdag aften er der lagt op til et brag af et opgør, når titelaspiranterne fra Brøndby tager imod de formstærke nordjyder fra AaB. Alt andet en sejr for Brøndby vil være en skuffelse og derfor ventes der tryk på kedlerne fra kampens start.

Sidst Brøndby spillede SAS Liga var hjemme mod Esbjerg, hvor det blev til en smal 1-0-sejr. Brøndby spillede ligeså skidt som banen var dårlig, og et point til hver havde været mere fair. Sådan blev det ikke og derfor kan Brøndby med en sejr i aftenens kamp igen spille sig op på siden af FCK. Matchvinderen mod Esbjerg, Samuel Holmén, strutter af selvtilid og før kampen mod AaB udtaler han til Tipsbladet:

”Jeg synes, at det gik godt for mig mod Esbjerg. Det var min bedste indsats i foråret, efter nogle svære kampe i undertal og en anonym kamp mod FCK, så det var dejligt at komme rigtigt i gang,” siger han og tilføjer:

”Jeg har meget selvtillid efter landskampssamlingen, så det var godt at få det overført til Brøndby, og jeg er utrolig glad for mit afgørende mål.”

Ligesom Brøndby så hev AaB også en heldig sejr i land. Ude mod AGF lignede det længe pointdeling, men Thomas Enevoldsen ville det anderledes og han blev i overtiden matchvinder for nordjyderne. Modstanden torsdag aften bliver hårdere end den var mod AGF, hvilket cheftræner Pehrsson godt er klar over. Han udtaler til klubbens hjemmeside:

”Det er vel, som jeg ser det, vores sværeste opgave i SAS Liga-sammenhæng indtil nu. Topholdet Brøndby på hjemmebane er uden tvivl en svær udfordring for os, men samtidig en vi glæder os meget til.”

Brøndby må op til kampen undvære to hovedstødsstærke folk. Van der Schaff, som er skadet, samt karantæneramte ”Duncan”. Max Von Schleebrügge testes inden kampen, men han forventes klar.

AaB er ligeledes hårdt ramt. Deres skadesliste består af Wæhler, Jakobsen, Curth og Christensen.

Forventede startopstillinger:

Brøndby IF:

Andersen

Randrup – Bischoff – Schleebrügge – Rasmussen

Holmen – Gislason – Krohn Dehli – Kristiansen

Jallow – Farnerud

AaB:

Zaza

Bøgelund – Nielsen – Beauchamp – Kristensen

Augustinussen – Caca – Enevoldsen – Johansson – Due

Shelton

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Brøndby har en fantastisk tolvte mand i ryggen og hvis de så også får vandingsanlægget til at virke, så har de blå-gule gode muligheder. AaB er formstærke og det virker som om intet kan stoppe dem. Alligvel tror vi, at nordjyderne indkasserer et nederlag her. Brøndby vinder med 2-1.

Skrevet af Jonatan Bøllingtoft.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu