Наши партнеры

MenuOptakt: Brøndby IF – AaB

Dansk fodbold

Den sidste kamp i fjerde runde i SAS Ligaen finder sted på Brøndby Stadion, hvor Brøndby, der i skrivende stund er nummer syv i ligaen, tager imod AaB, der er placeret på niendepladsen.

Hverken Brøndby eller AaB har fået en hel optimal start på den nye sæson. Brøndby står efter tre kampe noteret for fire point, efter en sejr, en uafgjort og et nederlag. Senest hentede holdet fra vestegnen en 3-1-sejr over FC Midtjylland på hjemmebane, mens man europæisk spillede sig videre fra tredje kvalifikationsrunde til Europa League på bekostning af Legia Warszawa. Det holdt dog hårdt for Brøndby, der ikke har været alt for overbevisende indtil videre i denne sæson.

I AaB har man heller ikke videre imponeret i sæsonstarten. Man røg ud til Slavija Sarajevo i kvalifikationen til Europa League, mens det i SAS Ligaen er blevet til en sejr og et nederlag. Senest hentede AaB en sikker 5-0-sejr over oprykkerne fra HB Køge, der ikke havde meget at byde på. Holdet fra Aalborg skulle ikke bruge mere end ti minutter på at bringe sig foran 3-0, og så var kampen reelt lukket.

AaB’s anfører, Andreas Johansson, ser frem til kampen mod Brøndby, som han tror, bliver en interessant kamp.

”Det bliver en meget interessant kamp at spille. Brøndby Stadion er en svær udebane, men jeg synes, generelt vi plejer at spille godt der. Desuden har vi fået flere spillere tilbage fra skader på det seneste, og der er en god konkurrence i truppen om startpladserne. Samtidigt har vi et godt resultat med fra den seneste kamp, så jeg synes, det ser meget fornuftigt ud,” siger Johansson til klubbens hjemmeside og fortsætter:

”Atmosfæren, der plejer at være på Brøndby Stadion, gør, at det er en af de sjoveste udebaner at spille på, og vi ser meget frem til kampen. Det vigtigste for os bliver at fokusere på vort eget spil. Vi skal spille med stor energi og stor løbevillighed og turde holde i bolden, når vi har den. Formår vi det, er jeg ret fortrøstningsfuld.”

Magnus Perhsson, der er cheftræner for i AaB, mener, at AaB kan matche Brøndby, hvis holdet præsterer optimalt. Og holdet skal netop have fokus på at præstere optimalt.

”Vores fokus er at præstere optimalt. Det gør vi blandt andet ved at bringe den samme energi og intensitet ind i vores spil, som vi havde i opgøret mod HB Køge,” siger Perhsson til AaB’s hjemmeside.

”I forhold til sidste weekend møder vi en bedre modstander, men i hvert fald fysisk har vi haft bedre muligheder for at forberede os end Brøndby. Omvendt møder Brøndby op til kampen med en succesoplevelse i bagagen, og derfor er det umuligt at forudse, hvad kampen i Polen får af betydning.”

”Præsterer vi optimalt, kan vi godt matche Brøndby, og vi glæder os meget til kampen,” slutter Perhsson.

Brøndbys assistenttræner, Kim Daugaard, har respekt for AaB forud for opgøret.

”Jeg var selv nede og se AaB i Herfølge sidste weekend, og da var de rigtig gode fremad banen. De viste noget af det spil, som de har praktiseret tidligere med farlige folk oppe foran og en rigtig god midtbane. Så vi skal have fundet vores gode spil frem igen, og så få skabt nogle chancer og puttet dem ind, siger Kim Daugaard til Onside.dk og fortsætter:

”Vi vil gøre alt for at få de tre point. Derefter kommer der en uge, hvor vi kan puste lidt ud, inden det så går løs igen. Så vi skal helt op i gear i morgen for at få de tre point, for så har det været en rigtig god uge for os.”

For Brøndby er Thomas Rasmussen tilbage, efter han gik glip af udebanekampen mod Legia Warszawa på grund af sygdom. Derimod går Peter Madsen glip af opgøret, da han har lagt sig i sengen med feber. Derudover må Brøndby fortsat se bort fra Mikkel Bischoff.

Kenneth Emil Petersen må vente lidt endnu på sin debut for AaB, da han som eneste mand er på skadeslisten.

Forventede startopstillinger:

Brøndby IF:

Stephan Andersen

Mikael Nilsson – Anders Randrup – Max von Schlebrügge – Thomas Rasmussen

Michael Krohn-Dehli – Samuel Holmén – Jon Jönsson – Mike Jensen

Alexander Farnerud – Morten Ducan Rasmussen

AaB:

Karim Zaza

Kasper Bøgelund – Kjetil Wæhler – Lasse Nielsen – Michael Jakobsen

Thomas Enevoldsen – Louay Chanko – Rasmus Würtz – Andreas Johansson

Jeppe Curth – Daniel Fredheim Holm

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Hverken Brøndby eller AaB er startet sæsonen helt optimalt, men begge hold tankede selvtillid i den seneste SAS Liga-runde, hvor begge klubber sejrede. Derudover lykkedes det Brøndby at spille sig videre i kvalifikationen til Europa League, hvilket uden tvivl var vigtigt for de blå-gule, da det giver selvtillid og tro på tingene, selvom der er plads til forbedringer spillemæssigt.

Vi tror, at opgøret på Brøndby Stadion bliver et lige et af slagsen. Brøndby med fansene i ryggen vil dog trække sig sejrrigt ud af kampen med en 2-0-sejr.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu