Наши партнеры

MenuOptakt: Bordeaux – CFR Cluj

Champions League

Bordeaux skal hjemme på Stade Chaban-Delmas forsøge at hente deres første point i Champions League-gruppespillet onsdag aften. Udfordreren CFR Cluj har dog overrasket i gruppe A, hvor rumænerne har taget point fra både Chelsea og Roma.

Bordeaux er kommet skidt fra start i dette års Champions League-gruppespil, og besidder den kedelige fjerdeplads i Gruppe A. Franskmændene lagde ud på Stamford Bridge mod Chelsea, der uddelte en afklapsning på hele 4-0. I den næste kamp mødte man AS Roma, som heller ikke viste hensyn. Bordeaux blev slået 1-3 på eget græs, og jagter dermed deres første point.

I den hjemlige liga hænger Bordeaux på i toppen, og er i øjeblikket placeret på fjerdepladsen, tre point efter førerholdet Lyon, efter ni kampe. Holdet fik en god optakt til denne uges Champions League-kamp, da de i weekenden besejrede Toulouse 2-1 på hjemmebane.

I onsdagens opgør kan Bordeaux også drage fordel af hjemmebane, når rumænske CFR Cluj kommer til Frankrig. Det bliver ingen nem opgave for franskmændene, da mesterholdet fra Rumænien har overrasket positivt i gruppespillet. Først blev Roma besejret på udebane med 2-1, og efterfølgende klarede man 0-0 mod et godt kørende Chelsea-mandskab. Selvtilliden må dermed være høj i den rumænske lejr, selvom resultaterne i den hjemlige liga ikke er lige så imponerende. Efter 11 kampe er holdet placeret som nummer fem, med syv point op til førstepladsen. I den seneste kamp vandt CFR Cluj dog 1-0 over nummer to, Dinamo Bukarest.

CFR Cluj vil helt sikkert gå ind til kampen, med troen på, at man igen kan skabe et godt resultat. Bordeaux jagter deres første point, og må være meget opsatte med hjemmepublikummet i ryggen. De franske værter er favoritter, men det samme var både Roma og Chelsea.

Forventede startopstillinger:

Bordeaux:

Valverde

Chalmé – Wendel – Diawara – Jurietti

Fernando – Diarra

Obertan – Gourcuff – Gouffran

Chamakh

CFR Cluj:

Stancioiu

Tony – De Sousa – Cadú – Pereira

Culio – Muresan – Dani – Dubarbier

Koné – Trica

TotalBold.dk’s bud på kampen:

CFR Cluj har imponeret hidtil i gruppespillet, og kan kun fortsætte med at overraske. Der var næppe mange, der regnede med dem inden den første kamp, og Bordeaux må også tage favoritværdien på sin kappe i onsdagens kamp. TotalBold.dk tror, vi kan forvente os en lige kamp, der ender med en pointdeling. 1-1 er vores bud på kampens resultat.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu