Наши партнеры

MenuOptakt: Bayern München – Fiorentina

Champions League

Begge hold har ikke fået den ønskede start i ligaen, men dog er der stadigvæk gode muligheder for succes i verdens mest prestigefyldte turnering, Champions League. Specielt kan en sejr i aftenens gøre udfaldet for kampens to duellanter.

Hverken Bayern München eller Fiorentina har fået en perfekt start på sæsonen. Ikke desto mindre er der mulighed for at slå et stort slag for det videre avancement fra gruppespillet, når de to skal kæmpe en kamp om tre nok så vigtige point i Champions League. Indtil videre er tyskerne puljens stærkeste hold, hvor også de mangedobbelte franske mestre, Lyon, samt rumænske Steaua Bucarest, huserer.

Bayern München ligger placeret som 1’er med fire point. Lige nedenunder kommer både Fiorentina og Lyon, der skam også må betegnes som god, jævnbyrdig modstand for hinanden. Begge disse har scoret sig to point, mens rumænerne endnu har en sejr til gode, da man kun har snuppet et enkelt point.

Derfor er sydtyskerne bedst anbragt pointmæssigt, og tilmed er hjemmebanen med dem. Dog er ligatabellen og formkurven en kende skuffende for den tyske stolthed. Derfor kan Champions League dog måske ses som et godt afbræk for en mindre krise i den hjemlige liga.

Fiorentina ligger dog noget mere efter end forventninger, selvom en 7. Plads muligvis skuffer lidt, når to store sæsoner og nogle solide indkøb lover meget. Til dagens kamp må man blot undvære to. Med danske briller er det dog en kende ærgerligt, at Martin Jørgensen ikke kan deltage, mens også Franco er ude.

For Bayerns vedkommende er blot nogle få navne meldt tvivlsomme, her i blandt den store italiener, Luca Toni.

Bayern München

Rensing

Oddo – Lucio – Demichelis – Lahm

Schweinsteiger – van Bommel – Zé Roberto – Ribery

Klose – Podolski

Fiorentina

Frey

Danielli – Gamberini – Gobbi – Commoto

Melo – Donadel – Kuzmanovic – Jovetic,

Pazzini – Mutu

Totalbold.dk’s bud på kampen:

Bayern München er det stærkere hold, og så er hjemmebanen og dermed favoritpositionen intakt. Det bliver ikke nemt, men Bayern München sejrer med 2-1 imod italienerne.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu