Наши партнеры

MenuOptakt: Bayer Leverkusen – Zenit Petersborg

UEFA Cup

Tyske Bayer Leverkusen tager i aften imod russiske Zenit Petersborg i en af aftenens kvartfinalekampe i denne sæsons UEFA Cup.

Zenit Petersborg kvalificerede sig til kvartfinalen, da de besejrede franske Marseille. I aften klokken 18:30 står russerne overfor Bayer Leverkusen, der spillede 3-3 med Hamburger SV i det samlede regnskab, men grundet en udebanescoring sendte Leverkusen altså ligarivalerne ud.

Hjemmeholdets cheftræner Michael Skibbe er optimistisk forud for kampen.

“Vi har masser af kvalitet, og jeg er overbevist om, at vi vil være i stand til at levere en god optræden. UEFA Cuppen er en enormt svær turnering og vi har bevist mod Galatasaray og Hamburg, hvilke styrker vi besidder. Jeg er optimist. UEFA Cuppen er lige så vigtig som Bundesligaen,” siger han til tyske Die Welt.

Bayer Leverkusens russiske Dimitri Bulykin er tvivlsom, mens Bernd Schneider er tilbage i startopstillingen.

Zenits cheftræner Dick Advocaat må undvære Kim Dong Jin, Nicolas Lombaerts og Alejandro Dominguez.

Forventede startopstillinger:

Bayer Leverkusen: Adler, Castro, Haggui, Friedrich, Sarpei, Vidal, Rolfes, Schneider, Barnetta, Kießling, Gekas.

Zenit Petersborg: Malafeev, Anyukov, Shirokov, Krizanac, Sirl, Fayzulin, Tymoschuk, Denisov, Zyrianov, Arshavin, Pogrebnyak.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Vi tror, at hjemmeholdet grundet deres hjemmebanefordel og overbevisende spil igennem UEFA Cuppen, vil vinde med 2-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu