Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Optakt: Basel - FC Barcelona - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuOptakt: Basel – FC Barcelona

Champions League

Det er top mod bund i Schweiz onsdag aften, hvor Basel i Champions League tager imod førerholdet i gruppe C, FC Barcelona.

Før gruppespillet gik i gang var der ikke ret mange, der forventede sig noget af upåagtede Basel. Og som forventet har holdet ikke leveret nogle overraskelser, da de i deres to første kampe har tabt til Shakhtar Donetsk og Sporting Lissabon.

I den schweiziske liga går det noget bedre for Basel, idet de er placeret på andenpladsen, med samme pointantal som førerholdet, FC Zürich, der har bedre målscorer end Champions League-deltagerne.

For Barcelona går det i modsætning til Basel ikke helt så godt i ligaen, da de kun er placeret som nummer fire i Primera Division, med tre point op til topholdet fra Valencia. I Champions League kører det derimod for Guardiola og co., hvor de i de to første kampe har slået Sporting Lissabon og Shakhtar Donetsk. Selvom Barca specielt i Donetsk-kampen var på hælene i lang tid, så kendetegner det topholdene, at de også vinder på mindre gode dage.

Til onsdagens opgør kan undertippede Basel stille i stærkeste opstilling og det kan favoritterne fra Barcelona stort set også, da de kun må undvære Seydou Keita.

Forventede startopstillinger:

FC Basel:

Franco Costanzo

Zanni – Abraham – Ferati – Safari

Huggel – Carlitos – Gelabert – Gjasula – Chipperfield

Streller

FC Barcelona:

Valdés

Alves – Puyol – Márquez – Abidal

Touré – Xavi – Busquets

Hleb – Henry – Iniesta

TotalBold.dk’s bud på kampen:

FC Barcelona bliver en for stor mundfuld for de undertippede schweizere, der endnu en gang må gå fra banen ud at få point. På TotalBold.dk’s redaktion tror vi, kampen ender 2-0 til Barcelona.

Skrevet af Patrick Andersen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu