Наши партнеры

MenuOptakt: Atlético Madrid – Liverpool

Champions League

Atlético Madrid og Liverpool tørner onsdag sammen i topbraget i gruppe D, hvor en eventuel vinder af kampen vil ligge sig alene i front i den tætte pulje.

Atlético Madrid er kommet godt fra start i Champions League og står med maksimum point efter to sejre over Marseille og PSV Eindhoven. Noget anderledes står det til i den spanske Primera Division, hvor hovedstadsklubben er placeret på en skuffende ottendeplads efter syv kampe.

Man må derfor forvente, at Atlético er ekstra opsatte på at gøre det godt i Champions League. Problemet for Atlético Madrid i Primera Division har været, at de tidligt på sæsonen har mødt tophold som Barcelona, Real Madrid og Sevilla, hvor de ikke har formået at overraske. Derfor er de placeret på ottendepladsen med hele 10 point op til Valencia på førstepladsen.

Liverpool har modsat den spanske hovedstadsklub lagt godt ud i både Champions League og Premier League, hvor holdet er placeret på en andenplads, kun overgået af Chelsea, som har en bedre målscorer. I Champions League har The Reds ikke gjort det sværere end det er, med to sikre sejre på henholdsvis 3-1 og 2-1 over PSV og Marseille.

I de seneste sæsoner har Liverpool haft svært ved at komme skridtet videre fra en top 4-placering til en top 2-placering i den hjemlige turnering, men i år ser det omsider ud til, at Liverpool har fundet recepten på at kunne få succes i både Champions League og Premier League. Den største forskel på denne sæson og de foregående er, at Liverpool har vundet de tætte kampe, som de i de forrige sæsoner ikke vandt.

Kampen onsdag aften bliver ledet af danske Claus Bo Larsen og for Liverpool forventes det, at Daniel Agger vil starte inde i midterforsvaret. Netop Liverpool mangler til onsdagens topbrag stjerneangriberen Fernando Torres, Fabio Aurelio, Martin Skrtel, Philipp Degen og Ryan Babel. Atlético Madrid mangler til topopgøret onsdag aften Pablo Ibanez, Maxi Rodriguez og muligvis Tomas Ujfalusi, der op til kampen vil blive testet.

Forventede startopstillinger:

Atlético Madrid:

Franco

Seitaridis – Heitinga –Perea – Pernia

Maniche – Banega – Assunção – Simão

Garcia

Agüero

Liverpool:

Reina

Arbeloa – Carragher – Agger – Dossena

Mascherano

Kuyt – Gerrard – Alonso – Riera

Keane

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Kampen bliver tæt og begge hold har en chance for at vinde, men Liverpool må alligevel påtage sig favoritværdigheden pga. deres formkurve. Vi tror, at Liverpool hiver en 2-1-sejr i land, men Atlético vil ikke gøre livet let for englænderne.

Skrevet af Patrick Andersen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu