Наши партнеры

MenuOptakt: Atletico Madrid – Getafe

Spansk fodbold

Vicente Calderon ligger søndag aften kl. 21.00 græs til det lille Madrid-derby mellem Atletico Madrid og Getafe.

Mini-derbyet er vigtigt for begge klubber. For Atletico Madrids vedkommende gælder det om, at komme minimum på sjettepladsen, der giver adgang til UEFA Cuppen. Gæsterne Getafe er placeret i den nederste halvdel af Primera Division, derfor vil et point eller tre lune hos Michaels Laudrups gamle klub, der inden aftenens kamp har seks point ned til Numancia, der ligger på den forkerte siden af nedrykningsstregen.

Atletico Madrid imponerede i sidste runde ved at spille Huelva ud af deres hjemmebane, da de vandt med hele 3-0, hvor specielt storspil af Diego Forlan lagde grunden til sejren, som blev lagt i første halvleg med en 3-0-føring ved pausen.

I modsætning til lokalrivalerne imponerede Getafe ikke i sidste runde, hvor de blot spillede 1-1 hjemme mod bundproppen Espanyol. Derfor skal der andre boller på suppen i aften, hvis Getafe skal have en chance for at levere en overraskelse.

Forventede startopstilinger:

Atletico Madrid:

Leo Franco

Perea – Ujfalusi – Heitinga – Pernia

Maxi Rodriguez – Maniche – Assunção – Simão

Agüero – Forlan

Getafe:

Stojkovic

Cortes – Diaz – Kas – Licht

Polanski – Granero – Casquero – Gavilan

Uche – Soldado

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Atletico Madrid er for stærk for Getafe og vil, som kampen skrider frem, få mere plads til deres kombinationsspil. Vi tror, at hjemmeholdet Atletico Madrid vinder med 2-0.

Skrevet af Patrick AndersenKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu